2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kesem buyumus yerinde dedi doktor...gunluk 1 mm buyuyo sanirim persembe 3.6 idi dun 9.3 olmus..kanama alani kese yaninda es denilen yerdeymis sanirim...ara ara lekelenmen olur dedi..agrin olursa yada kanaman artarsa yine gel dedi..
Benimde kese yanindaydı. Ağrı kanama artadabilir duradabilir demisti. Tuvalet hariç kalkmadım tam 1 haftada kanama alani tamamen kapanmistı çok şükür. Dua et gecer insaallah.

Merhaba anneler

Ben de aranıza katıldım 6 haftalık hamileyim. Süpriz oldu. 10 aylık bir prensesim var. Allah herkesin sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş..

Sivilce cikinca kiz derler bakalim hayirlisi listenin basina cinsiyetini ne hissetigmizi ve ne ciktgnida eklesek guzel olur aslinda 2015 haziran listeside oyle yapmis cogunun tutmus ne hissetigi deepe soleyelm bnce:)

Ayyy denedim oldu simdiii bebegi hissetsem herhalde kalbim duracak heyecandan buna bile çok sevindim
Ben eve ciktim ya arkadasim gunde 3 kez 200luk progestan alicam..doktor hafif lekelenmen olur diye soyledi..seninde eve çiktiğında lekelenmen olmusmuydu...benim kese yanindaymis seninki nerdeydi tam..

Kızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(

Benimde kese yanindaydı. Ağrı kanama artadabilir duradabilir demisti. Tuvalet hariç kalkmadım tam 1 haftada kanama alani tamamen kapanmistı çok şükür. Dua et gecer insaallah.
Çok saol canim..insallah benimde gecer..annemlerdeyim esim saat 8 de gelcek isten..anneme bende kal dedim 1 hafta bakalaim gelirse hep yatarim o bakar bana..

Ben eve ciktim ya arkadasim gunde 3 kez 200luk progestan alicam..doktor hafif lekelenmen olur diye soyledi..seninde eve çiktiğında lekelenmen olmusmuydu...benim kese yanindaymis seninki nerdeydi tam..
Benim kesenin tam yanindaydi ekrandan bakınca sağındaydi hatta. Evde 3 gün kadar sürdü sonrada kesildi çok şükür.

Sivilce cikinca kiz derler bakalim hayirlisi listenin basina cinsiyetini ne hissetigmizi ve ne ciktgnida eklesek guzel olur aslinda 2015 haziran listeside oyle yapmis cogunun tutmus ne hissetigi deepe soleyelm bnce:)
keske bisey hissetsem:))) sen kiz hissediyordun dimi? ailen erkek?

Kızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(
Benimde bel ağrim çok oluyor ama normalmis bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…