2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Amin canım. Elbet alisicaz bu durumlara ama ilk başlarda insan çok tedirgin oluyor.

Aaa süper geldi demek siparişler. Güle güle kullan canım

Sağol canım temizlik malzemelerini henüz kullanmadım kullanınca sana geri bildirim yaparım

Memnun kalırsam toptan alış yapacağım yarıya iniyor toptan satışta fiyatları :)

yok cnm hemen hemen hepimiz patates, havuç kabak 3lüsü ile başladık. bnm oğlan da elma muz mandalina vs. meyvelerin hiç birini yemiyo. bugün elma rendeleyip vermiş kayınvalide yememiş. bir kase tarhanayı gömmüş. birtek. ilk kez hatır bir markanın sütlacını verdik onu yedi tatlı olarak. onun dışında çorba türlerini veriyorum. kendimize yaptığımız (salçasız çorbalardan) tabiki biz de tuzsuz yiyoruz. isteyen sonra ekiyor :)

İlk hangisini düşünüyorsun
Brokoli çok ilgisini çekiyor bebeklerin
ben de lahana gilleri birtek vermedim gaz yapmadı mı ya. ben bayılırım brokoliye. versemmi diye sürekli düşünüyorum. geçen gün yatmadan koca bir biberon yoğurt verdim kaşıkla batırdı ben de direkt biberona döktüm sinirlendim de :) o tüm gece gaz yaptı pırtlata pırtlata bir hal oldu popiş

Farklı tadlar denemeye açık olmak lazım aslında :)
hen hayatım boyunca ağzıma ıspanak ve siyah zeytin koymadım. bu hamileliğimde her hafta sonu utanmasam bir tencere ıspanak yedim ve hergün 20 siyah zeytin. :) eller ayaklar davul gibi oldu tuzdan. yani kabağı muhakkak yemelisin. çok güzel. şimdi ıspanak hastasıyım.

Bebeği emeklemeye başlayan oldu mu?
Benim kız çabalıyor ama ilerleyemiyor, geri gidiyor
benim oğlan hiç niyetli değil emeklemeye. ona 7/24 zıplamayı vereceksin. ağlarken bile zıplıyo yay yutmuş gibi. kucakta zıplıyo. ayaklar yere değince zıplıyo. koltuk alttlarından tutuyoruz. zıplaya zıplaya ilerliyo istem dışı :) 6 aylık yürüdü diyoruz bizde millete

Bebeğim kolikti üstelik ama bir sıkıntı görmedim zaten yediği ne ki azcık yiyor

Hamilelikte ıspanaktan nefret etmiştim ben :) zeytini de çok severim

Ahahah çok iyiymiş yaa :)))

Benim kız brokoliye bayılıyo ya haşlıyorum havuş brokoli çok seviyo

Canm ben yumurta sarisi peynir yogurt tarhana çorbası lahana brokoli bal kabagi verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…