2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Selam ben de meyveyle değil sebzeyle başlayanlardanım önce 4 gün balkabağı verdim buharda pişirip sonra brokoliye geçtim bundan sonra havuç vereceğim bebeğim 6 ay 7 günlük

Hiç bilmiyorum ki canım ama brokoliyi eline versem boğazına kaçar diye tedirgin olurum. Kabak havuç balkabağı olabilir

Anladım canım insan korkuyor ya ben ne dualar ediyorum önüne bir şey koyduğumda Allahımm nolur bir şey olmasın nolur kendimi affedemem diye

Allahım esirgesin evlatlarımızı

Bu arada yeşil anne nin şampuan saç kremi vücut kremi çok güzel kokuyor aşık oldum ya

Cok şey kaçırmışsın pişince sarı ve bal oluyo :) üstüne tahin... Yolun sakaryaya düşerse tuna tanda kabak tatlısı ye

Yaaa ciddi misin en kısa zamanda yiyeceğim kabak tatlısı:)

Sakaryaya bir kaç defa geldim aslında 2 kere Güral Sapanca oteline gittim bir kere de arkadaşımın düğününe :)

Bir daha gidersem aklımda olsun

İlk hangisini düşünüyorsun
Brokoli çok ilgisini çekiyor bebeklerin

Hiç bilmiyorum ki canım ama brokoliyi eline versem boğazına kaçar diye tedirgin olurum. Kabak havuç balkabağı olabilir

brokoli gaz yaptımı?

Brokoli konusunda tedirgin olmuştum bende dr um bir sakıncası olmaz dedi benim.dr umun mizaci biraz farkli gaz yapsa bile azar azar ona da alismasi ve sindirim sisteminin kendini buna hazirlamasi lazım dedi...

Havuç da meyve gibi şekerli canım, senin dediğin ıspanak pırasa brokoli gibi sebzeler aslında. Onları da severlerle ne ala ama sevmezlerse yoğurtla verebiliriz zira yoğurda bayılıyorlar

Amin canım. Elbet alisicaz bu durumlara ama ilk başlarda insan çok tedirgin oluyor.

Aaa süper geldi demek siparişler. Güle güle kullan canım

Yaaa ciddi misin en kısa zamanda yiyeceğim kabak tatlısı:)

Sakaryaya bir kaç defa geldim aslında 2 kere Güral Sapanca oteline gittim bir kere de arkadaşımın düğününe :)

Bir daha gidersem aklımda olsun
ben her gidişimde tuna tana mutlaka gider önce ıslama köfte sonra kabak tatlısı yerim :)

Brokoli konusunda tedirgin olmuştum bende dr um bir sakıncası olmaz dedi benim.dr umun mizaci biraz farkli gaz yapsa bile azar azar ona da alismasi ve sindirim sisteminin kendini buna hazirlamasi lazım dedi...
Doğru diyo ama şuan için çok erken bazı şeylere bünye olarak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…