- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.241
Canım 12. Ayda yapılan aşıyı 9. Aya almışlar suriyelilerden dolayı. Ama ben 12. Ayda yaptırcam.6. Ay asisindan sonra 1 yasina kadar asi yok mu
Selam kizlar
Benimkide cabaliyo ama geri gidiyo dun aksam babasiyla basinda bekledik koltugun ustunde geri geri gitit sonunda koltukdan indi biz şokk.düşmedi indi yaa:))
PembeLokum benimki iki eli üstüne kalkıyor arkaya itiyor kendini. Ya da ayak parmakları üstüne basıyor popoyu kaldırıp öne itiyor. Az kaldı sanırm
6. Ay asisindan sonra 1 yasina kadar asi yok mu
Benimkide aynı canım dizleri ve elleri üzerinde duruyor emekleme pozisyonunda geri gidiyor ileri doğruda atıveriyor kendisini yakında başlarlar inşallahBebeği emeklemeye başlayan oldu mu?
Benim kız çabalıyor ama ilerleyemiyor, geri gidiyor
Bende bir kere sebze püresine karnabahar koydum küçük bir parça. kokusuna ben dayanamadım bizimki şupur şupur yedi gazda yapmadı yaptıysada ağrı sızı olmadı ki ağlayıp huysuzlanmadı. Gazdan çok çektik 3 ay korkarak verdim ama sıkıntı olmadı miktar az olduğu içinben de lahana gilleri birtek vermedim gaz yapmadı mı ya. ben bayılırım brokoliye. versemmi diye sürekli düşünüyorum. geçen gün yatmadan koca bir biberon yoğurt verdim kaşıkla batırdı ben de direkt biberona döktüm sinirlendim de :) o tüm gece gaz yaptı pırtlata pırtlata bir hal oldu popiş
Birkaçgün sonra tekrar dene canım o zaman sever belki belli olmuyor hicBenimki de sevmedi tarhana en pratik ve en besleyici olani istemedi yusufcuk
Bendede toz tarhana var ama nasıl yapcam bilmiyorumm kaç kaşık koydun ne kadar su koydunToz tarhana almistim canim onu sulandirip pisirdim
Canım başlarda çok karmaşık gibi geliyor insana.bir kaç ayda belki daha kısa sürede öğünlerini oturuyorsun o zaman kolay geliyor.ilk bebekte ben de aynen senin gibydim.bilinmeyenli denklem gibiydi gözümde yemek işi:) onu yiyemez bunu yiyemez falan sıkıcı oluyor ama zevkli de:)
Depresyon inşaallah biran önce atlatirsin.seni anlıyorum bende de var aynı durum lar daha iyiyim ama artık.bazen kendimi yapayalnız ve yılgın hissediyorum
Sıkılıyor unmama geçecek inş.:))
Tarhana baharatlı değil dimi canımToz tarhana almistim canim onu sulandirip pisirdim
Yumurta sarısı erken geldi bana ya bi kere denedim ama bi daha vermedim yoğurt peynir devam :) sen baya hızlısın maşallahCanm ben yumurta sarisi peynir yogurt tarhana çorbası lahana brokoli bal kabagi verdim
bizim büyükbanne sadece yoğurtla yoğurup yaptı kızıma ama ben içirmicem ya tarhana bana çko boş geliyo onun yerine yoğurt çorbası ver daha faydalıTarhana baharatlı değil dimi canım
benimki popoyu dikip etrafında dönüyo bide yüz üstünden sırt üstü dönmeye çalışıyo ama beceremiyo :)Bebeği emeklemeye başlayan oldu mu?
Benim kız çabalıyor ama ilerleyemiyor, geri gidiyor
Anladım canım eşim az baharatlı almış da kendim yicem önce daha 6 aylık olmadı zaten az baharatlı da olsa dokunur herhaldebizim büyükbanne sadece yoğurtla yoğurup yaptı kızıma ama ben içirmicem ya tarhana bana çko boş geliyo onun yerine yoğurt çorbası ver daha faydalı
baharat dokunur canım alerji yapabilir pişik olur gaz yapar vs bi sürü şeyi var yoğurt çorbası içirVb.
Anladım canım eşim az baharatlı almış da kendim yicem önce daha 6 aylık olmadı zaten az baharatlı da olsa dokunur herhalde
Canm bizim dr yumurta sarısını hergün ver diyo 8 parçaya bölcekmişiz 1 parçasını yiycekmişYumurta sarısı erken geldi bana ya bi kere denedim ama bi daha vermedim yoğurt peynir devam :) sen baya hızlısın maşallah
Yoğurt çorbasını bebeğe nasıl yapıyoruz canmbaharat dokunur canım alerji yapabilir pişik olur gaz yapar vs bi sürü şeyi var yoğurt çorbası içir
1 çay kaşığı gibi yani :)Canm bizim dr yumurta sarısını hergün ver diyo 8 parçaya bölcekmişiz 1 parçasını yiycekmiş
Tamam canım sağolasınbaharat dokunur canım alerji yapabilir pişik olur gaz yapar vs bi sürü şeyi var yoğurt çorbası içir
Çok saol canım1 çay kaşığı gibi yani :)
➡1 su bardağı su
➡ 2 yemek kaşığı pirinç ➡ yarım su bardağı yoğurt
➡1 çay kaşığı un (yulaf unu da tercih edebilirsiniz)
➡1 tatlı kaşığı zeytinyağı
bir tencerede su ile pirinci yumuşak kıvama gelene kadar pisiriyoruz. Ayrı bir kapta da yoğurt ve unu karıştırıyoruz. Pirincler piştikten sonra biraz dinlendirerek karıştıra karıştıra yoğurt un karisimini ekliyoruz. Tekrar pisiriyoruz. Piştikten sonra zeytinyağı ekleyip afiyetle yediriyoruz.
Meraba temmuz annesiyim de buraya da yazıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?