2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aleyküm selam hoşgeldin

Benimkide cabaliyo ama geri gidiyo dun aksam babasiyla basinda bekledik koltugun ustunde geri geri gitit sonunda koltukdan indi biz şokk.düşmedi indi yaa:))

Maşallah cnm geri geri gidiyorlar ya çok komik ya:)

PembeLokum benimki iki eli üstüne kalkıyor arkaya itiyor kendini. Ya da ayak parmakları üstüne basıyor popoyu kaldırıp öne itiyor. Az kaldı sanırm

Maşallah bu arada sen kimdin

6. Ay asisindan sonra 1 yasina kadar asi yok mu

9 ayda varmış

Bende bir kere sebze püresine karnabahar koydum küçük bir parça. kokusuna ben dayanamadım bizimki şupur şupur yedi gazda yapmadı yaptıysada ağrı sızı olmadı ki ağlayıp huysuzlanmadı. Gazdan çok çektik 3 ay korkarak verdim ama sıkıntı olmadı miktar az olduğu için
Yarın brokoli ekleyeceğim menüye inşallah onuda sever

Sağolasın. Umarım bi an önce düzene gireriz de bi nebze olsun keyiflenirim.

Vb.
bizim büyükbanne sadece yoğurtla yoğurup yaptı kızıma ama ben içirmicem ya tarhana bana çko boş geliyo onun yerine yoğurt çorbası ver daha faydalı
Anladım canım eşim az baharatlı almış da kendim yicem önce daha 6 aylık olmadı zaten az baharatlı da olsa dokunur herhalde​

Canm bizim dr yumurta sarısını hergün ver diyo 8 parçaya bölcekmişiz 1 parçasını yiycekmiş
1 çay kaşığı gibi yani :)
➡1 su bardağı su
➡ 2 yemek kaşığı pirinç ➡ yarım su bardağı yoğurt
➡1 çay kaşığı un (yulaf unu da tercih edebilirsiniz)
➡1 tatlı kaşığı zeytinyağı
bir tencerede su ile pirinci yumuşak kıvama gelene kadar pisiriyoruz. Ayrı bir kapta da yoğurt ve unu karıştırıyoruz. Pirincler piştikten sonra biraz dinlendirerek karıştıra karıştıra yoğurt un karisimini ekliyoruz. Tekrar pisiriyoruz. Piştikten sonra zeytinyağı ekleyip afiyetle yediriyoruz.

Çok saol canım Eslemak merhaba sen kimdin acaba tanıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…