2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kuzenim bebeğinin tüm oyuncaklarını sağlamıştı. İlk bebeklik oyuncakları nerdeyse bir koli. Ama hepsinden sıkılıyor, oyun halısı yine kaldırıldı, yüzüne bakmıyor. İki gün iki gün çıkarmakta fayda var. Çeşit çeşit gelişmiş çıngırakları, minik peluş gibi hayvanları da çok seviyor oğlum. İki fili var burunları ıslak

https://www.e-bebek.com/vib-pratik-katlanabilir-mama-sandalyesi-p-vib-ms01/ ben bide buna baktim netten ama bilemedim.katlanir olmasi hosuma gitti.bu tarz bisey kullanisli olurmu peki
Canım mama sandalyesinde ikea şoktakini pilsan yada english home öneririm ben şoktaki mana sandalyesini arkadaşların gazına gelerek almıştım , tipi Hoşuma gitmemişti :))) sonra babam chicco nun mana sandalyesini Aldı , şoktaki mama sandalyesini ya babamlada bırakırım yada bahçe evine bırakırım diyordum, ikeadan birde minderini aldım , iyi ki şokta satılanı almışım çok memnunum 2 haftadır tutuyorum mama sandalyesinden hoop mutfağa hoop oturma odasına öok rahat ediyor chicconun ki büyük geldi , büyük ve Pahalı birşey almak şu an için mantıksız çocuk kayboluyor tam oturamıyor kayıyor , ayrıca mutfağıma zor sığıyor Ven rahat hareket edemiyorum , şokta satılan pilsan dan çok memnunum kısacası :)

Bizim kız çok sıkılıyor maalesef oyıncaklarıyla , eşim de ayına göre oyuncak alınması taraftarı Ay'ından büyük oyuncak alındığında dikkat eksikliği hiperaktiflik riski artıyormuş , erken zamanda bilgi yüklemesi yapmak çocuk için zararlımış oyuncak dükkanlarını kızımla beraber geziyorum dikkatini çeken oyuncaklar mekanik Şeyler oluyor , evde bu ara yaptığımız en iyi oyuncaklar kitaplığımdaki kitap ve dergiler 2 kitap ve 3 dergim heder oldu bugun artık aktivite eğitim kitabı aldım , inşaallah sever

Mama sandalyesinde güvenli hissedeceği için oturur bence. Önüne de bişeyler koyarsın, güzel de mamalar olursa ohh
Mama konusunda da kafam cok karisik. BLW baslamak istiyorum ama calisiyorum. Onumuzdeki haftadan itibaren haftanin 5 gunu calisacagim. Bakicimiz benim gibi ugrasir mi yesin diye bekler mi.. bi de malum pis bi yontem bu BLW :) bilemiyorum yani.. yoksa bugun havuc haslayip onune koymak niyetindeyim :)

Artik yogurt verirken kasigi gorunce agzini acmaya basladi.. insallah istahli olur..

Valla blw zor zahmetli ve sonucunda başarısız da olma ihtimalinin olduğu bi yontem. Bakicin hiç yapamaz bence anne sabri lazım ona

Zaten bebeğin iştahlı olursa ki inşallah olur, kaşığı da saldırır tabağa da, versen bata çıka yer. Haftasonları ara öğünlerde o şekilde verirsin ama bakıcı uğraşmaz, uğraşmasın beklemek de hayalcilik olur. Anlamazlar, seviyo diye sabahtan akşama salatalığı verir eline :) sen menünü bırak mutlaka canım. blw de kendin uygularsın. Belki akşam yemeklerinde ve haftasonu

Ben de kitap okuyorum ama bir müddet sonra sıkılıyor,sevgili bebek kartları alacağım galiba 6-24 ay. Bir de benim en büyük derdim baby tv. Siz izletiyor musunuz. Çok seviyor bazı programları. Arkadaşımın kızı 1,5 yaşında hiç izletmedim ama abimşnkiler hep izler ikisi de üstün zeka diyor :) çok uzun tutmamaya çalışıyorum ama bazen yemek yaparken falan salıncağı koyup açıyorum baby

Kızlar bugün oğlumun aşıları vardı. işyerinden izin alamadım eşim götürdü. 4 tane aşı yapılmış. biri ağızdan 3ü bacaktan. 9,350gr 73 cm çıkmış ölçümleri. kafa 44 cm. herşey çok iyi sadece boyu uzun gidiyo demiş nedense çok mu uzun taktım kafaya. sol bacağı diz kapağı yanında bir iz çıktı kare şeklinde kırmızı ufak noktadan biraz büyük. doktor doğum lekesi, sonradan da çıkabiliyor demiş.
HK77 biz akşamları ilk kitabım adlı bir kitap almıştım ondaki resimlere bakıyoruz renklerini ve ne olduklarını söylüyoruz. 10 dakika en fazla dayanıyo. ben daha hiç ona yönelik tv kanalları açmadım. normal rast gele kanalları açın onları izlesin dedi kendi doktorumuz. her pazar sabahı "sevimli dostlar"ı youtube den açıp şarkıları dinliyoruz. rutin olarak. Ama çizgi film için yani ona yönelik kanallar için daha erken bence. o yüzden takma çok. çocuk kanalı izliyor diye veya izlemiyor diye zekasını buna bağlama alakası yok cnm. herkes bir değil, ki bazen ters bile tepebiliyor. televizyona bir bağlanırsa çevresiyle ilgisi kopar. Bu seçenek daha üstün basıyo benim için. o yüzden açmıyorum. biizmle haber izliyo reklam izliyo vs.

Maşallah kuzuna boyuna niye takıyosunki o da zaten duraksıcak bi süre sonra

Boyu biraz önde bebişinle maşallah, ben 175 eşim 1.90 oğlan 69-70 cm. Ancak çocuk doktorumuz der ki, çocuğun bir yaşından önceki değerleri gelecekteki durumu ile ilgili bilgi vermiyor. O tarihten sonraki gelişimi uzun mu kısa mı iri mi vs fikir verir bize diyor. Gerçi ben doğduğumda doktor anneme en az 1.75 lik bir kızın olacak demiş :)
Ben de hayvanlık bir kitap aldım, her sayfada tüylerini falan yapmışlar dokunuyor ellşyor ama ne bileyim belki de çok küçükler daha yaa.
Tv olayına gelince üstün zeka derken mübalağa yaptım, otizm ve tv yi bağdaştırdıkları için çok korkuyorum izletmekten ama bir yandan da engel olamıyorum. Çok seviyor baby tv. Ancak reklamları kesinlikle izletmiyorum ben (patlayan ışıklar vs)Fransa'da falan bir ara bebek tv yasaklanmıştı. Doktora sorsam kesin izletmeyin der şimdi bunlar iki yaşında tabletle herşeyi yapmaya başlayacaklar nereye kadar neyi engelleyeceğiz, onların devri de bu devir.

evet doğru söylüyorsun. ben ne tableti ne de telefonu daha eline dahi vermedim. gittiği yere kadar şu anda yasak. eşime de diyorum. arada kucağına alıp laptopta oynuyolar. ben banyodayken :) özellikle. doktorlar pes etmiş bence. artık bir çoğu kurtulmasına arada açın izlesin bir saat der vaziyetteler. nasıl kitap bu resmini atsana. ben çok meraklıyım kitap konusunda. kayınvalidem yılbaşı hediyesi almış 3 boyutlu hikaye ama daha onun için çok küçük hikaye yazıyo içinde bremen mızıkacısı.

Kilosuna göre gayet iyi canm benm kızım 3 haziran doğumlu 8000 gr 72 cm kafa 44

Kilosuna göre gayet iyi canm benm kızım 3 haziran doğumlu 8000 gr 72 cm kafa 44
Maşallah, işte hepimizin tipi nasıl farklıysa bebekler de öyle. Çeşit çeşit, bizim beyinlerimiz herşeyi standardize etmeye alışık olduğundan bebeklerin standart ölçüleri varmış gibi davranıyoruz zaman zaman. Annelik duyguları :)

Sen de bana yollasana canım kitap :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-27-15-41-57.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2016-12-27-15-42-30.webp
    7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…