2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlarrr bir araştırma yapilmis kanadada sizede yazmak istedimmm. Annelerden bir bölümü psikolojik destek alip bebekleriyle bağ kurmuslar ve %86 sının gebeliği normal devam etmiss. Diğer gruptada endise düzeyi yüksekmis ve destek verilmemis. Bu annelerin bebekleriylede iletisimi yokmus ve %33 saglıklı devam etmis. Yani bebeklerimizle iletisim kurup inanmak çoook önemli bende endiseliyim zor biliyorum ama dua edip inaanırsak bit sorun çıkmadan devam edecek insaallahh

Kesinlikle buna inaniyorum ben sag elimi karnima koyup yanimdaymis gibi sohbet ediyorum mutfakta yemek hazirlarken surekli konusuyorum aciktinmi sen sutmu istiyorsun gibi beni goren deli sanir ama melegim beni duyuyor ve annesini uzmeyecek inşallah

Çokk iyi yapıyorsun. Bende kasık ağrım olunca yapiyorum ve diniyor. Inanmak çok önemli.

Kızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(
bende de oluyor ama ben 4 gündür lavaboya cikamadim sanırım biraz onunla da alakali elini agriyan yere koy euzu besmele ile felak ve nas surelerini oku cok rahatlatiyor

Of sağ alt karnıma genellikle birden bi sancı giriyor ve yzun sürüyor bazen biye bu kadar fazla oldu ki bugün ya.

Kızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(
Cnm satlarimiz cok yakin benimde dune kadar cok siddetli agrilarim oldu hatta hic bir is yapasim gelmedi dunde kalca kemigim cok agridi bugun daha iyiyim cok sukur sende elinden geldukce dinlen

merhabalar.. ben mantı yedim bugün ama ..endişeliyim bi sıkıntı olurmu acaba ya..aslında kilomuda kontrol etmeliyim ama..ne bilim canım çekti..bide sarımsaklı yedim..:)

merhabalar.. ben mantı yedim bugün ama ..endişeliyim bi sıkıntı olurmu acaba ya..aslında kilomuda kontrol etmeliyim ama..ne bilim canım çekti..bide sarımsaklı yedim..:)
afiyet bal seker olsun.. bende bi kac gjndur yemegi baya kaciriyorum.. dikkat etmem lazim.. 8ci haftaya kilo almadan geldim bakalim devami nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…