2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimki de bulamaç sevmiyor çeşit yapmadım korkuyormuyum üşeniyormuyum anlamadım gitti. Bu akşam salatalık vardı boğazına kaçırdı öğürdü korktum bi anda o yüzden hep tedirginim
O ogurmeler inaani kendinde aliyo blwde yapıyoruz biz ilk ben kendimde veriyorum hemen ilgisini cekiyorum ogurunce yutuyor kusmadi bende.alistim sanirim

O ogurmeler inaani kendinde aliyo blwde yapıyoruz biz ilk ben kendimde veriyorum hemen ilgisini cekiyorum ogurunce yutuyor kusmadi bende.alistim sanirim
Bizimki birtek yumurta yerken öğürüyor. Bulamaç hiçbir doktor tavsiye etmiyor zaten evet zor oluyor ama az az çeşit iyidir.
Ben kahvaltı öğlen sebze püresi yada çorba akşama doğruda yoğurt meyve veriyorum bir su bardağını doyurucu öğün olarak söylemişti bizim doktor bende ona göre gidiyorum. bu saydıklarımdan 1 yada 1 buçuk saat sonra anne sütü yada mama veriyorum ben. Gece için muhallebi denedim ama yemedibirkaç gün denedim döktüm ara verdim yine denedim yine yemedi anladığım kadarıyla benim oğlum tatlı sevmiyor. tatsız şeyler pürelere daha ilgili
blw değilde arada eline veriyorum zarar gelmeyeceğini düşündüklerimi. portakal denedim canına okudu şapur şupur suyunu çekti ama suyunu sıkınca yüzünü buruşturarak içiyor oda çok az.
Bazende taneli veriyorum mesela yoğurt çorbasının pirinçlerini ezmiyorum onuda yiyor şimdilik. Tavuk suyu çorba denedim sevdi. birkaç gündür sebze çorbalarına kıyma ekliyorum et suyunda sebze haşladım daha önceleri onuda sevdi tek sıkıntımız meyveler kaldı ki ek gıdaya meyve ile başladık ozaman yiyordu şimdi yok.

Bence öyle ilk zamanlar iç dış zıbın muhakkak almalısın çıtçıtlılar sonra. patikli alt konusunda haklısın. biraz zor oluyor ama tulumda şirin duruyor:)

Müslin bez çok iyi canım herşey için kullanılıyo birde yaz bebeği hergün duş aldır kendini çabuk toparlıyo şimdiden hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben ankarada tek bi çıtçıtlı badi üstünede kundak yapıyorduk müslin bezle ne eldiven ne şapka kullanmadık hiç

Ya bizimde hep suphe vardi canim kaka kabiz giibii hep siyahliklar. Var doktora demeyi unuytum bi degisiklik olmadi dedim bir de .. ama hep inceledi yok dedi yine .. bu ay 300 bile olmaz heralde dis diyorum ne deyim verdiklerimide yiyor ama ..
Canım kan ilacı kullanıyorsan kakasında koyu noktalar olması normal ama kan mı değil mi ayırt etmen gerek kansa ve sürekliyse doktora gitmende fayda var

Yeme konusunda sıkıntımız yok çok şükür sofra elimde ne getirirsen atılıyor ama eline verdim salatalığı dış yok ama bı ekimde koparıyor boğazına kaçtı çıkaramadı öğürdü öksürük parmağımı soktum artık o yuzden şuana kadar pek seçme olmadı verdiğimi yedi.

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Müslin bezden bolboş battaniye ve ağız bezi yaptırayım o zaman.
Sizin de evladınızla size ve babasına Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Selamlar

Dün kızım bağırsak düğümlenmesi geçirdi. Hiçbir şey yokken birden ardı ardına kusmaya başladı ve artık en sonunda nefes alamıyordu epey morardı ve kendinden geçti bebeğim..

Tabi önce kendi doktoruna koştuk hemen düğüm görülünce devlet çocuk hastanesi genel cerrahiye gittik ameliyat için

Ama çok şükür Allahıma düğüm ameliyat olmadan çözüldü

Kucağımda baygın bebeğimle nasıl koştum neler yaşadık 3 hastane değiştik

Bebeğim anne anne diye diye kendinden geçti

Ben yavrumu kaybedeceğimi düşündüm

1 gece kaldık hastanede şimdi eve geldik

Çok çok geçmiş olsun Allah evlatlarimiza sağlık versin bizi onlarla sınamasın ne kadar korktugünü tahmin edebiliyorum neden olmuş peki kabızlığı falan varmiydi..

Ahh canım yaa, çok üzüldüm , ama şimdi iyi sanırım çok geçmiş olsun. allahım beterinden korusun...

Canımm tüylerim urpermiş bi şekilde okudum allah yavrunu sana bağışlasın cok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın o nasıl bişeymiş neden olurmus cok üzüldüm gercekten

Gecmis olsun sonun da sag salim evinizdesiniz rabbim sinamasin evlatlarla

Canım kan ilacı kullanıyorsan kakasında koyu noktalar olması normal ama kan mı değil mi ayırt etmen gerek kansa ve sürekliyse doktora gitmende fayda var
Evet ondan olabilir toz ilaca gectik simdi kan degil simsiyah cunku baktim hic bir pihti kirmizilik yok

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Neyseki geçmiş çok şükür. İnsanın öyle bir durumda kötüyü aklına getirmemesi mümkün değil ama bak iyi yavrum ve yanında çok şükür. Neden olmuş canım? ameliyat fln deyince bir tuhaf oldu içim gerek kalmamış ya ona şükür. Umarım şimdi keyfi yerindedir prensesin

Gizemcim çok çok gecmis olsun cnm dun aksam yazini okuyunca urperdim. Rabbim gülsima yada nerde varsa hasta kullarinada sifa ver diye dua ettim . Rabbim evlatlarimizi korusun.

Tekrar gecmis olsun çok.

Büyük geçmiş olsun.. Çok üzüldüm..

Çok çok geçmiş olsun Allah evlatlarimiza sağlık versin bizi onlarla sınamasın ne kadar korktugünü tahmin edebiliyorum neden olmuş peki kabızlığı falan varmiydi..

Sağol cnm Allah razı olsun evet aslında 2 veya 3 kere büyük tuvaletini yapar normalde son günlerde 1 kere yapıyordu ve iştahsızdı ağzını açmıyordu

Ahh canım yaa, çok üzüldüm , ama şimdi iyi sanırım çok geçmiş olsun. allahım beterinden korusun...

Aminn sağol cnm Allah razı olsun

Canımm tüylerim urpermiş bi şekilde okudum allah yavrunu sana bağışlasın cok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın o nasıl bişeymiş neden olurmus cok üzüldüm gercekten

Sağol cnm Allah razı olsun seni ilk defa görüyorm burada sanırım

Gecmis olsun sonun da sag salim evinizdesiniz rabbim sinamasin evlatlarla

Sağol canımm âmin

Nedeni bilinmiyor canım işte bebeklerde olurmuş öylr diyor dr lar da çok açıklamıyor ki şimdi iyi Allaha şükür sadece fazla uyuyor 7 aylık olduğu gün böyle oldu işte teyzesi

Gizemcim çok çok gecmis olsun cnm dun aksam yazini okuyunca urperdim. Rabbim gülsima yada nerde varsa hasta kullarinada sifa ver diye dua ettim . Rabbim evlatlarimizi korusun.

Tekrar gecmis olsun çok.

Sağol cnm allah razu olsun instagram da sonu 87 ile biten sensin di mi?

Geçmiş olsun canım şükür atlatmışsınız Rabbim daha beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…