2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bende bu gun hiç kasık agrısı batma falan yok. Zaten bantı da hic olmadı sivilce fln da çkmadı. Tek göğüs hasasiyeti var okdr. Normalmi ki ?

Kızlar doktordan geldim. Kadın çok ilgiliydi. Günlük hayatını eskisi gibi yaşa dedi. Cinsel ilişki serbest.
Karın ağrısı, bel ağrısı, mide şikayetleri, uyku hali, göğüslerde dolgunluk olur dedi. Bazen şiddetli kasık ağrısı olur ama kanama olmadığı sürece tedirgin olma dedi. Cep numarası verdi. Gece gündüz arayabilirsin dedi.

Bu arada bebeğim 5 mm imiş. 6 hafta 4 günlük. Kalbi de atıyor.
Darısı herkesin başına

gözun aydin :)

Canim bende Ankaradayim ama hala bi doktora karar veremedim anlattığına göre memnun gibisin nereye gidiyorsun

Aaammin insaallah cnm Gozunaydin darisi devamina insaallah

Haftaya randevum var test sonuçlarına bakacak doktor. Ben devlet hastanesine gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarım.

Slm kızlar bugün doktor randevum vardı çok şükür bebegi ve kalp atışını gördük.en son 9 ekimde Türkiyede gitmiştim 4 hafta 3 günlüktü o zaman.Şimdi 7.3 günlük Allahım devamını yaşamayıda nasibetsin bana ve isteyen bütün annelere inşaallah

Aaa kedifatos tebrik ederim beni hatirliyo musun gelin topiklerinden :) SAT ın ne zaman cnm 12 veya 13 eylül mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…