2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar canı sürekli tatlı şeyler çeken var mı :)

Ben normalde de hiç tatlı çikolata yemem, şimdi de hiç canım çekmiyor. Ekşi salata, ekşili çorba canım çekiyor.

Canim bende Ankaradayim ama hala bi doktora karar veremedim anlattığına göre memnun gibisin nereye gidiyorsun

Çukurambarda özel bir muayenehane, vallahi ben beğendim.

Aaa kedifatos tebrik ederim beni hatirliyo musun gelin topiklerinden :) SAT ın ne zaman cnm 12 veya 13 eylül mü?

Ay hatırlamaz mıyım kız? Teşekkür ediyorum. Benim sat 13 eylül. Sende ne var ne yok?

Tanidik biri gorunce seviniyor insan :)
Ne olsun canim guzel haberler var cok sukur benim de sat 13 eylül biz de kalp atisini ultrasonda gördük senin yaş kactı cnm?
Bu arada bu benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde kalp atısı olmadı 10. Haftaya kadar bekledik sona mecburi kürtaj oldum kötü günler yaşadım ama artık geride bıraktım o günleri şimdiki bebişimin kalp atısı olmasının ne kdr anlamlı oldugunu tahmin edersin :)

Geçmiş olsun, Allah gönlüne göre veriyor bak. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Beraber doğurucaz ne güzel

InsaAllah canim bebeklerimizin gelisimi paralel olur saniyorum satlarımız aynı ya :) bakalm dogum tarihlerimiz ne olacak insaAllah:)

Benim doğumgünüm 11 haziran. Eşim 10 haziran. İnternetten sat a göre hesaplayınca 19 haziranda doğacak yazıyor. Bakalım ailecek ikizler burcu olcaz gibi

Benim doğumgünüm 11 haziran. Eşim 10 haziran. İnternetten sat a göre hesaplayınca 19 haziranda doğacak yazıyor. Bakalım ailecek ikizler burcu olcaz gibi

Yaa ne guzel :) peki ikizler burcu nasıl? Belki de 10 veya 11 haziranda dogar belli mi olur daha 2 gun once burdan bi arkadasim normal dogum yapti tam 11 gun once dogum yapti beklenen tarihten :)

kizlar sizin rutin tahliller nasil cikti? benim hemoglobin tam sinirda cikti mcv mhc falan hep eksik cikti.. d vitamini 15 cikti 30 olmasi gerekiyomus.. demir baglama deposu 15-300 olmasi gerekirken 3 cikti.. normalde anemi oldugu icin aliskinim ama daha 1-2 ay önce depolarimi serumla resmen doldurmustum :)

yine bulantilardan kafayi yemek uzereyim + basagrisi ne yapacam bilmiyorum.. su icmeye calistim gecmiyo.. dus aldim.. gecmiyo (( gecenlerdede oldu ve 3 gun devam etti

Salı günü bakacak doktor ama tek sıkıntım toxo yüksek çıktı inşallah kedimle ilgili bir problem cıkarmaz

Benim oluyor rahim kaslarının gerilmesine bağlıymış sanırım
benim bugun o bolgeye dokununca oksurunce bile agriyor. Insallah baska sebebi yoktur cnm. Benimhalaumudumvar arkadasim cok sevindim senin adina gozunaydin cnm :) bu arada ben de tatli yiyemiyorum eksi ve tuzlu seyler tercihim. Et sut yumurtadan nefret eder oldum adini bile duymak istemiyorum.

gecmis olsun esin kumu temizlesin cnm sen temizleme sen kumla temas etmedigin surece sorun olmaz
Eşim ilgilenmiyor anca seviyor yavrumu eldivenle temizliycem eşim evden göndermek istiyordu eger doktor birşey derse sokağa atmaya kalkar kedimde bebegimde benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…