2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eşim ilgilenmiyor anca seviyor yavrumu eldivenle temizliycem eşim evden göndermek istiyordu eger doktor birşey derse sokağa atmaya kalkar kedimde bebegimde benim için çok önemli
hayir yaaa sokaga atmasin ozaman eldivenle mutlaka yap.. ins doktor sorun cikarmaz :)

Allah yardimcin olsun:)
Ignelerle aran nasıl benimki yakıyor bi hayli bacaktan vuruluyorum delik deşik oldum şimdiden:)
Valla ilk morariordu heralde arrtik ogrendim bisey olmuyo karindan yapiorumm ise yarasinda dayanirz hersye gobek gerilince bacaga gecicem ama benim bacaklarda bayaga kasli bakalm nolck bnde mtfhr c677t heterezigot sdce senin ney

Kızlar cuma gunune devletten randevu aldım 6+2 olucam bebek gorunurmu acaba ozeldeki muhayeneme 10 gun var dayanamadım birde tahlilleri devlette yaptırırım dedim heyecanlıyım

Kızlar cuma gunune devletten randevu aldım 6+2 olucam bebek gorunurmu acaba ozeldeki muhayeneme 10 gun var dayanamadım birde tahlilleri devlette yaptırırım dedim heyecanlıyım
hadi insallah.. ustten görunmeyebilir belli olmaz bende hala ustten görunmuyor.. hep alttan bakiyo doktor.. rahim ters bende ondan krindan görmek zormus

d vitamini eksik cikan oldu mu hic kizlae sorup duruyorum ama merak ettim
Benim 20 cikmisti en alt sinir yani dr ilk uc ay ilac baslamayi dusunmuyorum ztn butun kadinlarda d vitamini dusuk cikiyor yilda 2-3 hastamda normal cikiyor demisti. Ama senin normalin altinda oldugundan ilac baslar belki.

Bnde yok ama mantarda sutte yumurtada sabah yenen gevreklerde var braz yuklen bunlara ilaca baslayana kadar bnce
ketonda yuksek cikti idrarda.. ama ben kusmuyorum hic cok sukur iyide besleniyorim.. sekerdende olabiliyomus sukur sekerde yok.. neyse yarin aydinlatir dr beni:

Benim 20 cikmisti en alt sinir yani dr ilk uc ay ilac baslamayi dusunmuyorum ztn butun kadinlarda d vitamini dusuk cikiyor yilda 2-3 hastamda normal cikiyor demisti. Ama senin normalin altinda oldugundan ilac baslar belki.
hmm tmm ozaman normalmis.. yeterki bebegi etkileyen bise olmasin

Valla ilk morariordu heralde arrtik ogrendim bisey olmuyo karindan yapiorumm ise yarasinda dayanirz hersye gobek gerilince bacaga gecicem ama benim bacaklarda bayaga kasli bakalm nolck bnde mtfhr c677t heterezigot sdce senin ney

Benimki de mthfr c677t heterozigot sadece canim gobekten denedim ben ilk 3 sefer cok yakti canimi dayanamadim o yuzden bacaktan yaptiriyorum artik kendim yapamiorum annem ve teyzem yapiyor musaitlik durumlarina gore :)
Hibor icindeki ilac cok yakiciymis keske bana da clexane verseydi dr ama bunu verdi neden bilmi¥orum

Benm artk acimiyo iki elimle skstirip etimi yapiorum bacaga gecince sana danisrm claxane yakmio cok bi sor istersen dr ins sifa olsunda dayanrz:)

Benm artk acimiyo iki elimle skstirip etimi yapiorum bacaga gecince sana danisrm claxane yakmio cok bi sor istersen dr ins sifa olsunda dayanrz:)

Evet sifa olsun insaAllah :)
3 aylik hibor ignemi aldim 3 aydan sonra doktora bi soyleyeyim bakayim clexane daha az yakiyorsa ona gecebiliyorsam geceyim ben de
Kendine iyi uapiyorsun yaa ben kesinlikle o igneyi batiramiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…