2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar kilo almamisim ama cok sisim.. pantolonlarim dar.. tayt giydim bugun resmen skyo beni.. en iyisi evde esofmanla takilmak yakinda kiyafetlerim hic olmaz :))

HkiLar gozunuzaydin yaa ne guzel boyle haberler almak insanın ici kipir kipir oluyor dariiisii bana iiiiinnsssaaaaalllahhh

Aranızda kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanan var mı?
Ben hibor 5000 kullanıyorum
cnm bende hibor 3.500kullabiyorum senin neden 5000 nezaman anlasildi pihtilasma oldugu cnm benimkide cok yakiyor ama ya safi diyerek vuruyorum mutlu sonu dusununce deger ♡♥

Evet sifa olsun insaAllah :)
3 aylik hibor ignemi aldim 3 aydan sonra doktora bi soyleyeyim bakayim clexane daha az yakiyorsa ona gecebiliyorsam geceyim ben de
Kendine iyi uapiyorsun yaa ben kesinlikle o igneyi batiramiyorum :)
Valla ilk yapamiodum ama en az kendim yapinca aciyo inan belki sende alisirsin sonra:)

kizlar kilo almamisim ama cok sisim.. pantolonlarim dar.. tayt giydim bugun resmen skyo beni.. en iyisi evde esofmanla takilmak yakinda kiyafetlerim hic olmaz :))
.ben hamile tayti aldm bitane hm de waikikide war cok rahat lastikleri skio dierlernin bu topluyo normalde bile giyilir yani gobegi olanlar icin malum benimkide bayaga var iyi oldu

cnm bende hibor 3.500kullabiyorum senin neden 5000 nezaman anlasildi pihtilasma oldugu cnm benimkide cok yakiyor ama ya safi diyerek vuruyorum mutlu sonu dusununce deger ♡♥

Bilmem ki neden 5000 acaba biraz yuksk degil mi:)
Ilk dusukten sonra gen testi yaptirdim oyle anlasildi cnm bu ikinci gebeligim
Senin hikayen nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…