2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de surekli uyuyorum ise fln gidemi¥orum 2 haftadir ya nolcak boyle bir de 3. Ay bitene kdr devam edecegim ilaca
Sen ne zmn biraktin ne kadar sure kullandin?
Benim kanamam oldu 6. Haftada o zaman başladim sabah aksam 200 mg aldım. Kanama alani kapandi tamamen sonra devam ettim 2 hafta daha bugün 9 hafta bitti 10. Haftaya başlayacağm.3 gündürde bıraktım.

Bilmem ki neden 5000 acaba biraz yuksk degil mi:)
Ilk dusukten sonra gen testi yaptirdim oyle anlasildi cnm bu ikinci gebeligim
Senin hikayen nedir?
Cnm benimde 2 kalp atisi olmadan sonlanan gebeligim oldu senin gibi gen testiyle çıktı cok sukur 1 kizim var bu 2. Olacak insaallah haftaya carsamba kalp atislari icin gidecegiz

Kizlar isten cikariliyorum..gebeliklerim riskli diye benim adimi vermis mudur ik ya..dun isyeri sendika temsilcim aradi bende kesin cevap vermedim esimle konusayim o seninle konusup bilgi alir demistim..esim kisisi tamam tamam cikiyo demis namima..yeni ise baslayan kiz vardi esasen o cikarilcekken esimden teyit alinca benim adkmi vermisler..doktorda gebelik devam edip etmeyecek ki acele etme dedi..11.haftaya kadar takip edelim dedi. Ya duserse dedim isyerindeki arkadas doktorun dediklerini dedim..ben issiz ne yaparim dedim..annem agladi yanimda esimle tartistilar esim hayatimiza karisamazsin dedi cekti eve gitti..ben annemlerde kaldim simdi eve geldim...dul kaynanam var esim hep biz bakariz diyordu..simdi issiz kalip ekonomik ozgurlugumde olmayinca dayatma yaparsa annem bizde kalicak diye kadin gelirse gitmez yuvami yikar benim..ramazanda daha esim anneme al kizini git demisti...ya yine derse ben ne yaparim..

Benim kanamam oldu 6. Haftada o zaman başladim sabah aksam 200 mg aldım. Kanama alani kapandi tamamen sonra devam ettim 2 hafta daha bugün 9 hafta bitti 10. Haftaya başlayacağm.3 gündürde bıraktım.

Anladim gecmis olsun Rabbim tekrarini yasatmasin cnm benim de 5. Haftada icerde kanama oldu vajinal ultrasonda goruldu, o zaman basladim 3. Ay bitene kdr devam iste hayirlisi 3 ay ben sarhos :))

Cnm benimde 2 kalp atisi olmadan sonlanan gebeligim oldu senin gibi gen testiyle çıktı cok sukur 1 kizim var bu 2. Olacak insaallah haftaya carsamba kalp atislari icin gidecegiz

Anladim canim bi kizin varmiss ne guzelll bu sefer hayirlisiyla tekrar anne olursun insaAllah :) 8 senelik evliymissin masallah :)

Anladim gecmis olsun Rabbim tekrarini yasatmasin cnm benim de 5. Haftada icerde kanama oldu vajinal ultrasonda goruldu, o zaman basladim 3. Ay bitene kdr devam iste hayirlisi 3 ay ben sarhos :))
Seni cok iyi anliyorum ya 15 gün yattım mecburen. Sonrada ise basladım bu pazartesi ama cok zor geliyor. Artik yavaş yavaş rahatladim ama bide bebek büyüdükce korkular azalıyorr

Tazminat alacaksin degil mi? Uzuldum acikcasi haksizlik yapilmis sana..

Seni cok iyi anliyorum ya 15 gün yattım mecburen. Sonrada ise basladım bu pazartesi ama cok zor geliyor. Artik yavaş yavaş rahatladim ama bide bebek büyüdükce korkular azalıyorr

Aman Allah iyilik versin cnm bakalim ben 3 ay gidemem herhalde işe artık Allahtan serbest meslek :)
Kimse anlamiyor biz de hamilelik gecirdik yok şöle yaptık yok böle yaptık işe gittik ev temizledik vs vs
Ya insaf her gun hibor 5000 vuruluyorum 5000 doz olarak yuksek bir doz
Progestan kullaniyorum onun da doz yuksek
Naz yapiyorum sanıyorlar

Off cnm zaten zor gunler gecirdin strese girme Allahim bi kapiyi kapar digerini acar kotu duusnme kendi annecignide geri planda tut sonra o kotu olur sen bireysel davrann

Off cnm zaten zor gunler gecirdin strese girme Allahim bi kapiyi kapar digerini acar kotu duusnme kendi annecignide geri planda tut sonra o kotu olur sen bireysel davrann
Annem esin senin adina nasil konusur dedi..kaynani getircek basina diyo..diger gebeliklerinde niye calistirdi cikma demedi diyo..eltin ise basladi sen evde kalcan anasini sana baktircak diyo..kaynanan parayi digerlerine ceksin mobilya alsin borclarini odesin size yardim etmedu hic ama gelip size coreklensin diyo utanmadan..daha bu ramazan esim anneme al kizini git dedi..ya yine derse annesini kabul etmedim diye ne yaparim ben..Allahim goruyo evladim benle kalir insallah..En azindan basima gelen en iyi sey yavrum olur insallah binca seyin arasinda..

Kizini al git ne bicim laftir yahuu valla kusura bakma ama cok gicik oldum kocana. Ama bence annenle de herseyi cok detayli paylaşma ister istemez kizi oldugun icin uzulerek mudahale ediyordur etmemesi daha dogru bence.

Canim annen tamamiyle hakli sonuna kdar ama cok zor esle anne sorun yasamasi oyuzden diorum kendi annesi karismaz biseye iyi olur senin annen kotu olur oylede olmus zaten Allah goruyo sen icini ferah tut ac hemen bi yasin oku hayirlisini iste Allahimdan o mazlumun yaninda bebeginde sana tutuncak merak etme

Kizini al git ne bicim laftir yahuu valla kusura bakma ama cok gicik oldum kocana. Ama bence annenle de herseyi cok detayli paylaşma ister istemez kizi oldugun icin uzulerek mudahale ediyordur etmemesi daha dogru bence.
Hastahaneden cikinca annemlerdeydim arayip haber verdiler isyerinden uzerine esim geldi annemde kizdi sen ne hakla isten cikartirirsin diye esime...

Abdest tutar mi arkadasim tutarsa okuyayim bari..tek tesellim yavrum..beni birakmaz insallah haftaya yavrumu daha net gorurum insallah

Hastahaneden cikinca annemlerdeydim arayip haber verdiler isyerinden uzerine esim geldi annemde kizdi sen ne hakla isten cikartirirsin diye esime...
Anliyorum cnm ama sen simdi bebegini dusun bunlara kafayi takma. Ama anneleri konusunda butun erkekler cok hassas benim esim harika biridir ama konu annesi olunca bambaska birine donusur. Kayinvalidenle ilgili sorunu da cozersiniz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…