- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.481
Insallah getircem demez..bu kis bana cetin gecicek...evladim beni birakmaz insallah..Allahım onu bana nasip eder insallahAnliyorum cnm ama sen simdi bebegini dusun bunlara kafayi takma. Ama anneleri konusunda butun erkekler cok hassas benim esim harika biridir ama konu annesi olunca bambaska birine donusur. Kayinvalidenle ilgili sorunu da cozersiniz umarim.
Tutar tutar melek tasiousun sen yavrun icin okuu uzan kafani dinle la havle cek bol bol elini karnina koy kimseyide dusunme suan en onemli sey bebeginAbdest tutar mi arkadasim tutarsa okuyayim bari..tek tesellim yavrum..beni birakmaz insallah haftaya yavrumu daha net gorurum insallah
Insallah cnm insallah hersey yoluna girer iyi dusun iyi olsun.Insallah getircem demez..bu kis bana cetin gecicek...evladim beni birakmaz insallah..Allahım onu bana nasip eder insallah
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce dahiliye ye gitmiştim d vitaminim eksik çıkmıştıd vitamini eksik cikan oldu mu hic kizlae sorup duruyorum ama merak ettim
dur sakin ol belki senin için hayırlı olan budur Rabbim kimseyi riziksiz koymaz hele ki şim bebeğimiz de var üzme kendini şimdiden dua et Allahım baska bir hayır kapısı açsınKizlar isten cikariliyorum..gebeliklerim riskli diye benim adimi vermis mudur ik ya..dun isyeri sendika temsilcim aradi bende kesin cevap vermedim esimle konusayim o seninle konusup bilgi alir demistim..esim kisisi tamam tamam cikiyo demis namima..yeni ise baslayan kiz vardi esasen o cikarilcekken esimden teyit alinca benim adkmi vermisler..doktorda gebelik devam edip etmeyecek ki acele etme dedi..11.haftaya kadar takip edelim dedi. Ya duserse dedim isyerindeki arkadas doktorun dediklerini dedim..ben issiz ne yaparim dedim..annem agladi yanimda esimle tartistilar esim hayatimiza karisamazsin dedi cekti eve gitti..ben annemlerde kaldim simdi eve geldim...dul kaynanam var esim hep biz bakariz diyordu..simdi issiz kalip ekonomik ozgurlugumde olmayinca dayatma yaparsa annem bizde kalicak diye kadin gelirse gitmez yuvami yikar benim..ramazanda daha esim anneme al kizini git demisti...ya yine derse ben ne yaparim..
Ya doktor acele etmeyin dedi..11.haftayi falan gorelim dedi..ben hic kalp atimi alamadim ya bunda duyarim insallahdur sakin ol belki senin için hayırlı olan budur Rabbim kimseyi riziksiz koymaz hele ki şim bebeğimiz de var üzme kendini şimdiden dua et Allahım baska bir hayır kapısı açsın
cnm o isler oyle olmuyor sen hamileain sen kendin cikmadan cikartamaz bu suc sikayet edersiniz ve istedigin kadarda rapor alabilirsin kimse sana baski yapamaz sakin hic birsey imzalamaKizlar isten cikariliyorum..gebeliklerim riskli diye benim adimi vermis mudur ik ya..dun isyeri sendika temsilcim aradi bende kesin cevap vermedim esimle konusayim o seninle konusup bilgi alir demistim..esim kisisi tamam tamam cikiyo demis namima..yeni ise baslayan kiz vardi esasen o cikarilcekken esimden teyit alinca benim adkmi vermisler..doktorda gebelik devam edip etmeyecek ki acele etme dedi..11.haftaya kadar takip edelim dedi. Ya duserse dedim isyerindeki arkadas doktorun dediklerini dedim..ben issiz ne yaparim dedim..annem agladi yanimda esimle tartistilar esim hayatimiza karisamazsin dedi cekti eve gitti..ben annemlerde kaldim simdi eve geldim...dul kaynanam var esim hep biz bakariz diyordu..simdi issiz kalip ekonomik ozgurlugumde olmayinca dayatma yaparsa annem bizde kalicak diye kadin gelirse gitmez yuvami yikar benim..ramazanda daha esim anneme al kizini git demisti...ya yine derse ben ne yaparim..
Sen de kanama görmüşün usg de. Benimde öyle iki doktor karından görmüyor bir doktor vajinal görüyor ama sorun yok çalışabilirsin diye hepsi söylüyor. Gittiğim başka doktorlarada sormadım karından yok dedikleri ben vajinal muayene olmk istemediğim için kafa karışıklığı falan işte.Aman Allah iyilik versin cnm bakalim ben 3 ay gidemem herhalde işe artık Allahtan serbest meslek :)
Kimse anlamiyor biz de hamilelik gecirdik yok şöle yaptık yok böle yaptık işe gittik ev temizledik vs vs
Ya insaf her gun hibor 5000 vuruluyorum 5000 doz olarak yuksek bir doz
Progestan kullaniyorum onun da doz yuksek
Naz yapiyorum sanıyorlar
Yanlis anlama sakin kilo durumun nasil bazen o yuzdende gozukmeyebiliyo karindan..benim rahat gordu doktorum sen benden oncesin gec dollenme mi dicem amaSen de kanama görmüşün usg de. Benimde öyle iki doktor karından görmüyor bir doktor vajinal görüyor ama sorun yok çalışabilirsin diye hepsi söylüyor. Gittiğim başka doktorlarada sormadım karından yok dedikleri ben vajinal muayene olmk istemediğim için kafa karışıklığı falan işte.
Uzattım kb yani senin hala devam ediyo mu benim 5. Haftada başladı 7. Haftada gittiğimde vardı bende bir daha rapor alsam mı ya. Of donanımlı doktor bulamamak ne kadar zor.
Canım benim teşekkür ederim ama kanama alanı gözükmüyor bebek gözüküyor çok şükür onda sıkıntı yok ama işte 10 günde geçmeyen bu kanama alanı ahh ahh başımın belasıYanlis anlama sakin kilo durumun nasil bazen o yuzdende gozukmeyebiliyo karindan..benim rahat gordu doktorum sen benden oncesin gec dollenme mi dicem ama
bu arada yazmadım heralde geçmiş olsun canım dualarım seninleydi işten çıkmanda hayırlısı olmultur belki tekrar girebileceğin bir pozisyonsa daha rahat olursun gebelikte :))Basim donuyo kizlar dunden beri arar ara 8 e 5 okuyo tansiyonum..yine bas donmem basladi dustu sanirim..tansiyon aleti almali...
Sen de kanama görmüşün usg de. Benimde öyle iki doktor karından görmüyor bir doktor vajinal görüyor ama sorun yok çalışabilirsin diye hepsi söylüyor. Gittiğim başka doktorlarada sormadım karından yok dedikleri ben vajinal muayene olmk istemediğim için kafa karışıklığı falan işte.
Uzattım kb yani senin hala devam ediyo mu benim 5. Haftada başladı 7. Haftada gittiğimde vardı bende bir daha rapor alsam mı ya. Of donanımlı doktor bulamamak ne kadar zor.
Canım nasılsın özel doktora gidecektin gittin mi?Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce dahiliye ye gitmiştim d vitaminim eksik çıkmıştı
İğne verdi doktor kullandım
Sonra hamile olduğumu öğrendim
Doktora d vitamini eksikliği vardı dedim doktor ilaç verdi suya atıp eriyen ilaçlardan
Vajinal baktirma..karin ustu baktir hepBenim vajinal ultrasonda goruldu kanama, simdi de kist var iki tane sanirim o yuzden progestana devam ediyorum, ben de sadece 1 hafta rapor almistim bu hafta kendi kendime izin verdim benim dr da ise gidebilirsin diyor da kendimi iyi hissetmiyorum ki :)
Ben de sureklo vajinal muayene olmak istemiyorum o nedenle tekrar ordan baktirmadim o yuzden icerde halen daha kan var mi bilmiyorum benim dr stres yapmamam icin her seyi bana soylemiyoe ben de baska dr a gidip vajinal baktirmak istemiyorum
Teşekkür ederim cvp için rahatladım biBenim vajinal ultrasonda goruldu kanama, simdi de kist var iki tane sanirim o yuzden progestana devam ediyorum, ben de sadece 1 hafta rapor almistim bu hafta kendi kendime izin verdim benim dr da ise gidebilirsin diyor da kendimi iyi hissetmiyorum ki :)
Ben de sureklo vajinal muayene olmak istemiyorum o nedenle tekrar ordan baktirmadim o yuzden icerde halen daha kan var mi bilmiyorum benim dr stres yapmamam icin her seyi bana soylemiyoe ben de baska dr a gidip vajinal baktirmak istemiyorum
Canım kasıklarım da ağrı oluyo ara araCanım nasılsın özel doktora gidecektin gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?