2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anliyorum cnm ama sen simdi bebegini dusun bunlara kafayi takma. Ama anneleri konusunda butun erkekler cok hassas benim esim harika biridir ama konu annesi olunca bambaska birine donusur. Kayinvalidenle ilgili sorunu da cozersiniz umarim.
Insallah getircem demez..bu kis bana cetin gecicek...evladim beni birakmaz insallah..Allahım onu bana nasip eder insallah

Hem bi de soyle dusun hamileligin riskli bi dönemde dinlenmen dogru olan belki hayirlisi bu olduğundan is durumun boyle gelisti. Riskli donemi atlatinca ya da dogumdan sonra gene calisirsin nasilsa cnm.

d vitamini eksik cikan oldu mu hic kizlae sorup duruyorum ama merak ettim
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce dahiliye ye gitmiştim d vitaminim eksik çıkmıştı
İğne verdi doktor kullandım
Sonra hamile olduğumu öğrendim
Doktora d vitamini eksikliği vardı dedim doktor ilaç verdi suya atıp eriyen ilaçlardan

dur sakin ol belki senin için hayırlı olan budur Rabbim kimseyi riziksiz koymaz hele ki şim bebeğimiz de var üzme kendini şimdiden dua et Allahım baska bir hayır kapısı açsın

dur sakin ol belki senin için hayırlı olan budur Rabbim kimseyi riziksiz koymaz hele ki şim bebeğimiz de var üzme kendini şimdiden dua et Allahım baska bir hayır kapısı açsın
Ya doktor acele etmeyin dedi..11.haftayi falan gorelim dedi..ben hic kalp atimi alamadim ya bunda duyarim insallah

Kizlar bisey sorucam. Gogus uclari koyulasan var mi bende hic degisiklik yok acaba erken diye mi. Koyulasmasa keske :) ama koyulassa da sonradan aciliyormus sanirim.

cnm o isler oyle olmuyor sen hamileain sen kendin cikmadan cikartamaz bu suc sikayet edersiniz ve istedigin kadarda rapor alabilirsin kimse sana baski yapamaz sakin hic birsey imzalama

Sen de kanama görmüşün usg de. Benimde öyle iki doktor karından görmüyor bir doktor vajinal görüyor ama sorun yok çalışabilirsin diye hepsi söylüyor. Gittiğim başka doktorlarada sormadım karından yok dedikleri ben vajinal muayene olmk istemediğim için kafa karışıklığı falan işte.
Uzattım kb yani senin hala devam ediyo mu benim 5. Haftada başladı 7. Haftada gittiğimde vardı bende bir daha rapor alsam mı ya. Of donanımlı doktor bulamamak ne kadar zor.

Yanlis anlama sakin kilo durumun nasil bazen o yuzdende gozukmeyebiliyo karindan..benim rahat gordu doktorum sen benden oncesin gec dollenme mi dicem ama

Basim donuyo kizlar dunden beri arar ara 8 e 5 okuyo tansiyonum..yine bas donmem basladi dustu sanirim..tansiyon aleti almali...

Yanlis anlama sakin kilo durumun nasil bazen o yuzdende gozukmeyebiliyo karindan..benim rahat gordu doktorum sen benden oncesin gec dollenme mi dicem ama
Canım benim teşekkür ederim ama kanama alanı gözükmüyor bebek gözüküyor çok şükür onda sıkıntı yok ama işte 10 günde geçmeyen bu kanama alanı ahh ahh başımın belası

Basim donuyo kizlar dunden beri arar ara 8 e 5 okuyo tansiyonum..yine bas donmem basladi dustu sanirim..tansiyon aleti almali...
bu arada yazmadım heralde geçmiş olsun canım dualarım seninleydi işten çıkmanda hayırlısı olmultur belki tekrar girebileceğin bir pozisyonsa daha rahat olursun gebelikte :))

Benim vajinal ultrasonda goruldu kanama, simdi de kist var iki tane sanirim o yuzden progestana devam ediyorum, ben de sadece 1 hafta rapor almistim bu hafta kendi kendime izin verdim benim dr da ise gidebilirsin diyor da kendimi iyi hissetmiyorum ki :)
Ben de sureklo vajinal muayene olmak istemiyorum o nedenle tekrar ordan baktirmadim o yuzden icerde halen daha kan var mi bilmiyorum benim dr stres yapmamam icin her seyi bana soylemiyoe ben de baska dr a gidip vajinal baktirmak istemiyorum

Canım nasılsın özel doktora gidecektin gittin mi?

Vajinal baktirma..karin ustu baktir hep

Teşekkür ederim cvp için rahatladım bi ) sorma o vajinal ultrason beni bitiriyor zaten. Ben de başka doktorada olmak istemiyorum. 3 aya kadar progestan kullanmakda zarar yokmuş sanırım. Umarım sağlıkla devam eder.

Canım nasılsın özel doktora gidecektin gittin mi?
Canım kasıklarım da ağrı oluyo ara ara
Cuma gününe randevu bulabildim.

Yarın 4 ten sonra gitcem inşallah

Bakalım doktor ne diyecek özelde herşey belli olur
İnşallah endişe ettiğim kadar kötü bişey yoktur.

Nette araştırdım herkes farklı haftalarda kalp atışı duymuş. 7. Haftaya girmeden kalp atışı duyanda var 9. Ve 10. Haftalarda duyanda.

Hayırlısı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…