- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.501
cnm sakin aman sakin :) gogusler okadar degisiyoki zaten benimkiler tas gibiydi kiyafet giyerken bile rahatsiz oluyordum simdi normal.. degisir o hep.. sen icini ferah tut cnmGunaydinn kizlarr bebis isiyimi acaba paranoyakligina yakalandm dun gordm bugn iyimi diorm goguslerime bakiorm indimi die Allah hepsni korusunnn
Canim izinlidir..resmi tatil olabilir...zaten 5 gun tatil var sanirimgunaydin anneler nasilsiniz? cumhuriyet bayrami kutlu olsun.. doktor izinli mi acaba calisiyomudur bugun.. sonuclarimi gosterim diyorum
ekmek veya elma yesen cnmKizlarr cok kotu midem yaa , bulantim cok
dimi ya.. pazartesiye kaldi artik :) sen nasilsin lutfen uzme kendini bebisin icinCanim izinlidir..resmi tatil olabilir...zaten 5 gun tatil var sanirim
İyidir annesi iyidir..gögüslere bakma canim bende bak gecenlerde taktiydim goguslere ama yersiz..kesem buyumus mesela is goguste degil canim aldatiyo onlar..Gunaydinn kizlarr bebis isiyimi acaba paranoyakligina yakalandm dun gordm bugn iyimi diorm goguslerime bakiorm indimi die Allah hepsni korusunnn
Yok üzmüyorum kendimi belkide bu bebegim icin Allahin bir isaretidir..dimi ya.. pazartesiye kaldi artik :) sen nasilsin lutfen uzme kendini bebisin icin
Kıyamam ben sana ya çok zor anlıyorum seniKizlar isten cikariliyorum..gebeliklerim riskli diye benim adimi vermis mudur ik ya..dun isyeri sendika temsilcim aradi bende kesin cevap vermedim esimle konusayim o seninle konusup bilgi alir demistim..esim kisisi tamam tamam cikiyo demis namima..yeni ise baslayan kiz vardi esasen o cikarilcekken esimden teyit alinca benim adkmi vermisler..doktorda gebelik devam edip etmeyecek ki acele etme dedi..11.haftaya kadar takip edelim dedi. Ya duserse dedim isyerindeki arkadas doktorun dediklerini dedim..ben issiz ne yaparim dedim..annem agladi yanimda esimle tartistilar esim hayatimiza karisamazsin dedi cekti eve gitti..ben annemlerde kaldim simdi eve geldim...dul kaynanam var esim hep biz bakariz diyordu..simdi issiz kalip ekonomik ozgurlugumde olmayinca dayatma yaparsa annem bizde kalicak diye kadin gelirse gitmez yuvami yikar benim..ramazanda daha esim anneme al kizini git demisti...ya yine derse ben ne yaparim..
Oyle dusunme sen onun hayat arkadasissin ne demek para isteyemem onun cocugnu tasiosun herseyi paylasiosunz kendini uzak gorme herkesin yeri ayri o annesiyse sende esisin biraz hissettir esine bunu bazen cok guclu durmakta ese karsi ii olmuyo ona en ihtiyacin olan donem biraz degistir bakalm iliskiyi nasil olcak:)Ben liseyi bitirdigimden beri ufak tefek islerde olsa hep calistim..calismaya alisigim..ben para isteyemem ki esimden nasil adapte olcam bilmem..parami harcardim esim sormazdi bile
Sen calisiyomuydun arkadasim..gebelikte calismak zor mu..hele birde riskliyse.Oyle dusunme sen onun hayat arkadasissin ne demek para isteyemem onun cocugnu tasiosun herseyi paylasiosunz kendini uzak gorme herkesin yeri ayri o annesiyse sende esisin biraz hissettir esine bunu bazen cok guclu durmakta ese karsi ii olmuyo ona en ihtiyacin olan donem biraz degistir bakalm iliskiyi nasil olcak:)
Yook calismiorum ben evlenince biraktim calismayi heleki su durumda zaten calisamam iyi bi teklif geldi gecen hafta hatta hic dusunmedim bile cunku dinlenmemiz gerek uzun sure oturmak bile yaramiyo kanin dolasmasi lazm eger riskli gebeysen en dinlenicgn donem bak bu yasina kadar calissmissn biraz bebis icin kendine iyilik yap bosver:)Sen calisiyomuydun arkadasim..gebelikte calismak zor mu..hele birde riskliyse.
MaşaAllah cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaAllahSlm kızlar bugün doktor randevum vardı çok şükür bebegi ve kalp atışını gördük.en son 9 ekimde Türkiyede gitmiştim 4 hafta 3 günlüktü o zaman.Şimdi 7.3 günlük Allahım devamını yaşamayıda nasibetsin bana ve isteyen bütün annelere inşaallahEki Görüntüle 1670444
İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım içini ferah tut o endişe hep oluyo istemesekte..Canım kasıklarım da ağrı oluyo ara ara
Cuma gününe randevu bulabildim.
Yarın 4 ten sonra gitcem inşallah
Bakalım doktor ne diyecek özelde herşey belli olur
İnşallah endişe ettiğim kadar kötü bişey yoktur.
Nette araştırdım herkes farklı haftalarda kalp atışı duymuş. 7. Haftaya girmeden kalp atışı duyanda var 9. Ve 10. Haftalarda duyanda.
Hayırlısı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?