2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydinn kizlarr bebis isiyimi acaba paranoyakligina yakalandm dun gordm bugn iyimi diorm goguslerime bakiorm indimi die Allah hepsni korusunnn
cnm sakin aman sakin :) gogusler okadar degisiyoki zaten benimkiler tas gibiydi kiyafet giyerken bile rahatsiz oluyordum simdi normal.. degisir o hep.. sen icini ferah tut cnm

Gunaydinn kizlarr bebis isiyimi acaba paranoyakligina yakalandm dun gordm bugn iyimi diorm goguslerime bakiorm indimi die Allah hepsni korusunnn
İyidir annesi iyidir..gögüslere bakma canim bende bak gecenlerde taktiydim goguslere ama yersiz..kesem buyumus mesela is goguste degil canim aldatiyo onlar..

günaydın, bayramınız kutlu olsun arkadaşlar. bu gün bile çalışıyorum
canım ben iş konusuna çok takılmadım da aile ve eş arasında kalmak çok sıkıntılı. 10 yıllık evliyim annem hem bize hem çocuğumuza bakar maddi manevi herşeyini döker, kayınvalidem ise haftada 1 gün bakmayı kabul etmedi oğluma. Ama eşimin annesine bir laf edemem hala, en azından eşimin yanında. zamanında çok ettim gençlik tutamıyordum içimde ama yararını görmedim. olan bize oldu kavga huzursuzluk vs. dengeyi buluyor insanda bulana kadar epey törpüleniyor.
Tecrübelerimden faydalanabilirsiniz

günaydın tatliş anneler
benim göğüslerde sızı var dün inceledim epeyce mavi damarlar çıkmış büyümüş yuvarlak halka genişlemiş ve ucu sanki büyümüş çok hızı değişiyor vücudumuz.
ben de artık bebeğimi görmek istiyorum 14 ekimden beri görmedim kontrolüm 14 kasımda daha epey var

Ben liseyi bitirdigimden beri ufak tefek islerde olsa hep calistim..calismaya alisigim..ben para isteyemem ki esimden nasil adapte olcam bilmem..parami harcardim esim sormazdi bile

Kıyamam ben sana ya çok zor anlıyorum seni benim de kayınpederim vefat etti aynı şeyleri ben de yaşadım ama sen icini ferah tut nasıl olsa hep bir şekilde olaylar ilerliyor bebeğine dua et bol bol İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın hem belki ozaman eşin sana ve eve daha çok bağlanır çünkü o da baba olucak sonuçta hem çalıştığına göre iş tecrüben de vardır bakarsın çok daha iyi bir yerde çalışmaya başlarsın hep iyi düşün iyi olsun sıkma sen canını hiç Rabbim herşeye bi kolaylık verir..

Ben liseyi bitirdigimden beri ufak tefek islerde olsa hep calistim..calismaya alisigim..ben para isteyemem ki esimden nasil adapte olcam bilmem..parami harcardim esim sormazdi bile
Oyle dusunme sen onun hayat arkadasissin ne demek para isteyemem onun cocugnu tasiosun herseyi paylasiosunz kendini uzak gorme herkesin yeri ayri o annesiyse sende esisin biraz hissettir esine bunu bazen cok guclu durmakta ese karsi ii olmuyo ona en ihtiyacin olan donem biraz degistir bakalm iliskiyi nasil olcak:)

Sen calisiyomuydun arkadasim..gebelikte calismak zor mu..hele birde riskliyse.

Sen calisiyomuydun arkadasim..gebelikte calismak zor mu..hele birde riskliyse.
Yook calismiorum ben evlenince biraktim calismayi heleki su durumda zaten calisamam iyi bi teklif geldi gecen hafta hatta hic dusunmedim bile cunku dinlenmemiz gerek uzun sure oturmak bile yaramiyo kanin dolasmasi lazm eger riskli gebeysen en dinlenicgn donem bak bu yasina kadar calissmissn biraz bebis icin kendine iyilik yap bosver:)

Günaydın anneler Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. İçim çok buruk kaç senedir bayramlar sönük geçiyor sırf kutlanmak için tören düzenliyorlar. Eskiden bando takımları olurdu her okulun stadyuma bando calarak giderdik bir sürü folklor, gösteri, piyesler düzenlenirdi şimdi okulun bahçesinde 2 şiir okunuyor tamam bitti kutlama yazık

MaşaAllah cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaAllah

İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım içini ferah tut o endişe hep oluyo istemesekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…