2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok canim belirtilerim şöyle uyku idrara sik cikma asiri kasik agrisi arada goz kararmasi ve ani harekette kasikta agri bulantim yok ama istahimda yok daha kucuk olmasina bagliyorum

Benimde bulantım yok diğerleri var ama kasık ağrılarım gün geçtikçe azaldı ay tek değilim bende korktum tekim diye

Saol canim mesajin için. Gittim muayene oldum kesemizi de gördük çok şükür. Dr ilk muayenemiz bilgilendirmesi anlatimi hoş hayırlı haberler alirim insallah devaminda.seninde bebeğin hayırlı olsun canim Allah kucagimiza almak nasip etsin insallah

Canim benim herkes yasadigini bilir .. ben basimdan gecenleri anlatsam .. ama sonunda rabbim sabrimizi gorup hayirlisini veriyor . Sen dusuk sonrasi parca kalmamasina dikkat et . Ilk adetinden sonra da calismalara basla yeniden
Bu kanama ne kadar sürer bidahaki adetim ne zaman gelir acaba. Allah'im ne olur tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip et ne olur.

Burdaki arkadaşlarımın bebeklerini onlara bağışla kimseye yaşatma böyle bi durum Allahım

Allah razı olsun canım
Çok zor 2 sene bekledim şimdi elimden kayıp gidiyo mucizem
Allahım kimseye yaşatmasın

Sağol canım inşallah yine hamile kalabilirim Rabbim sağlıklı bir şekilde bidaha nasip eder inşallah

Cnm bliosndur ben bayaga dusuk yaptm sonuncu kanamaliydi bi gece baya geldi ertesi gun normale dondu zaten adet gunun sayiyosun kanamanin basladgi gunu ben 2ay sonra kalmstm hemen

Acilden şimdi geldim .kanamam devam ediyor . 20 sinde 430du şimdi 736 doktor yarında gel bakalım dedi .aglamak istemiyorum ama olmuyor

Kızlar şimdi lavaboda et parçası kanlı sulu gibi bişey düştü

Mucizem beni bıraktı.

Salı günü doktora gitmeden gece rüyamda görmüştüm. Rüyam çıktı malesef..

2 sene bekledim ama kavuşamadım.
Bi sürü hayal kurmuştum heyecanla doğumunu bekleyecektim olmadı.
Ellerimden kayıp gitti mucizem.

Allahım kimseye yaşatma böyle bi şey
Çok zormuş

Canim Rabbim sabir versin sana diycek bişey yok zaman herseyin ilaci simdi kendini usutmemeye çalış ve dr kontrolu nde ol canim Rabbim kisa vakitte tekrar versin inşallah

Cnm rabbim sabır versin çok diyecek bişeyde yok aslında inşallah rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı evlst nasip eder elde değil biliyorum ama üzülmemeye calış doktora gitmeyi de ihmal etme et patçası fslan kalmasın içinde rabbim yardımcın olsun

Yok canim belirtilerim şöyle uyku idrara sik cikma asiri kasik agrisi arada goz kararmasi ve ani harekette kasikta agri bulantim yok ama istahimda yok daha kucuk olmasina bagliyorum
Benimde kasık ağrısı ve göğüs ağrısı dışında hiç belirttim yok yarın doktora gidiyorum kan verecem kesede görünür inşallah

Mutlaka kontrollere git canım icerde parca kalabiliyor doktor zaten sana ultrasonda bakar ve soyler parca kalmadıysa rahim toplansın diye bir ilac verir sana birde folic asite hic ara verme korunurkende ic allah yardımcın olsun ama bir kere hamile kaldıysan hemen hamile kalırsın artık bende öyle oldu

Acilden şimdi geldim .kanamam devam ediyor . 20 sinde 430du şimdi 736 doktor yarında gel bakalım dedi .aglamak istemiyorum ama olmuyor
Cok gecmis olsun. Negatif dusunme. Kanama oldu diye illa bebegine bir sey olacak anlamina gelmiyor. Hamileligin her evresinde kanamalar olabilir. Ozellikle de bu ilk evresinde. Benim arkadasim da felaket bir kanamayla hastaneye gitti inu yatirmak hattandaha buyuk bir hastaneye sevk etmek istediler. Kucuk cocugu oldugu icin girmek istemedi. Simdi gayet saglikli hamileligi devam ediyor ve su an da 24. Haftada. O da kanamayi 7. Haftada yasamisti. Duygularini cok iyi anliyorum 3 dusuk yapmis bir kadin olarak. Ama korkma ve sadece bebegine sana siki sarilmasini soyle. Yarin haberdar edersin bizi. Aklim sende.

Canim cok cok gecmis olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Ama dusenin bebegin olduguna hemem karar verme. Mumkunse bir hastaneye ya da doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…