2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Acilden şimdi geldim .kanamam devam ediyor . 20 sinde 430du şimdi 736 doktor yarında gel bakalım dedi .aglamak istemiyorum ama olmuyor
Cnmya tekrar artis takibi yapilmadimi rabbim yar ve yardimcim olsun veren o insaallah sağlıklı baska bir bebek versin sana

Allah sabir versin canim..ben 3 kez yasadim bu aciyi..insallah yakin zamanda yeniden gebe kalirsin..benimde yüregim aģzimda bekliyorum 5.bebegim bu ne olur bilemem Rabbime emanetiz...

İnş b
inşallah bi sıkıntı olmaz insan korkuyor yinede doktorda belki yerleşme kanaması plabilir dedi

cnm rabbim sabir versin ben ilk bebegimi 7 yillik evliydim kucagima aldim seni cok ii anliyorum 2 kaybim var 4. Gebeligim bu kimse basina ne gelecek bilemez bundada bir hayir vardir uZulme demicem ben neler yasadim ama zaman en iyi ilac basin sag olsun

İnş b

inşallah bi sıkıntı olmaz insan korkuyor yinede doktorda belki yerleşme kanaması plabilir dedi
Allah yardimcin olsun canim...igne falan yapmadilar mi acilde..bol bol su ic 2-3lt rahat ic..bana gecen gun hemsire tembihledi serum yedin burda ama eve gidince bol su ic toparlanmasi icin dedi..bol su ic arkadasim..

200 luk mu..bol su ic bence hemen icmeye basla fayda gorursun..ayaklarinin altina yastik koy..tabiri caizse ben camis misali yatiyorum bir lavaboya kalk..
aynen 200lük bende bütün gün yattım hayırlısı neyse o olur inşallah.sende dikkat et kendine.ben mecbur yarın işe gidecem .artık oturdugum yerden kalkmamaya calışacam

Cnm satlarimiz cok yakin benimde dune kadar cok siddetli agrilarim oldu hatta hic bir is yapasim gelmedi dunde kalca kemigim cok agridi bugun daha iyiyim cok sukur sende elinden geldukce dinlen
Aynen cnm benimde bikac gundur iyiyim ama cok ayakta kalirsamda agriyo evdeyim bol bol dinleniyorum..Herkes hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz ins:)

aynen 200lük bende bütün gün yattım hayırlısı neyse o olur inşallah.sende dikkat et kendine.ben mecbur yarın işe gidecem .artık oturdugum yerden kalkmamaya calışacam
Yarin direkt hastahaneye gitsen belki rapor yazarlar..dinlensen iyi olmaz mi.

Canım ara ara girdiğim için bugün gördüm, sorunun başlangıcını göremedim, öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin. bir kere normal veya tüp bebekle hamile kaldıktan sonra 2. ye hemencecik kalan o kadar kişi var ki, en yakınım kız kardeşim normal yolla kaldı, doğurdu o bir yaşına bile gelmeden hiç uğraşmadan kazara tekrar hamile kaldı o da sağlıklı doğdu. iki tane dünya tatlısı yeğenim var. tüm arkadaşlar da bunu belirtmiş zaten. İnşallah kısa sürede tekrar kalırsın, daha ilerde kaybetmek veya sağlıksız bir çocukla ömür boyu imtihan olmak çok daha zor. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verip bizi de o halden razı kılsın inş. Kayıpları olanları da cennette ebedi sevimli cennet çocukları olarak kalacak olan melekleri ile karşılaştırsın inş. Kendine iyi bak kontrollerini ihmal etme.

Ne güzel bir haber maaşallah size canım güzel haberlerini alalım miniklerimizin hep inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…