- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.681
İnşallah canim inşallah yarin haberdar edelim birbirimiziBenimde kasık ağrısı ve göğüs ağrısı dışında hiç belirttim yok yarın doktora gidiyorum kan verecem kesede görünür inşallah
Cnmya tekrar artis takibi yapilmadimi rabbim yar ve yardimcim olsun veren o insaallah sağlıklı baska bir bebek versin sanaAcilden şimdi geldim .kanamam devam ediyor . 20 sinde 430du şimdi 736 doktor yarında gel bakalım dedi .aglamak istemiyorum ama olmuyor
Evet gördük canım .doktor çok yeni bi gebelik oldugunu söyledi 2 3haftalık var yada yok dedi kese küçük dü dahaÖzlem keseyi görmüşmüydünüz canını sıkma dua oku onları bize bağışlayanda allahım.
Allah sabir versin canim..ben 3 kez yasadim bu aciyi..insallah yakin zamanda yeniden gebe kalirsin..benimde yüregim aģzimda bekliyorum 5.bebegim bu ne olur bilemem Rabbime emanetiz...Kızlar şimdi lavaboda et parçası kanlı sulu gibi bişey düştü
Mucizem beni bıraktı.
Salı günü doktora gitmeden gece rüyamda görmüştüm. Rüyam çıktı malesef..
2 sene bekledim ama kavuşamadım.
Bi sürü hayal kurmuştum heyecanla doğumunu bekleyecektim olmadı.
Ellerimden kayıp gitti mucizem.
Allahım kimseye yaşatma böyle bi şey
Çok zormuş
inşallah bi sıkıntı olmaz insan korkuyor yinede doktorda belki yerleşme kanaması plabilir dediCok gecmis olsun. Negatif dusunme. Kanama oldu diye illa bebegine bir sey olacak anlamina gelmiyor. Hamileligin her evresinde kanamalar olabilir. Ozellikle de bu ilk evresinde. Benim arkadasim da felaket bir kanamayla hastaneye gitti inu yatirmak hattandaha buyuk bir hastaneye sevk etmek istediler. Kucuk cocugu oldugu icin girmek istemedi. Simdi gayet saglikli hamileligi devam ediyor ve su an da 24. Haftada. O da kanamayi 7. Haftada yasamisti. Duygularini cok iyi anliyorum 3 dusuk yapmis bir kadin olarak. Ama korkma ve sadece bebegine sana siki sarilmasini soyle. Yarin haberdar edersin bizi. Aklim sende.
Yarın tekrar gidecez artış devam ediyormu diye.bugun ki sonuçlara bakarak gebelik devam ediyor dedi doktor bakalım ne çıkacakCnmya tekrar artis takibi yapilmadimi rabbim yar ve yardimcim olsun veren o insaallah sağlıklı baska bir bebek versin sana
cnm rabbim sabir versin ben ilk bebegimi 7 yillik evliydim kucagima aldim seni cok ii anliyorum 2 kaybim var 4. Gebeligim bu kimse basina ne gelecek bilemez bundada bir hayir vardir uZulme demicem ben neler yasadim ama zaman en iyi ilac basin sag olsunKızlar şimdi lavaboda et parçası kanlı sulu gibi bişey düştü
Mucizem beni bıraktı.
Çok zormuş
Allah yardimcin olsun canim...igne falan yapmadilar mi acilde..bol bol su ic 2-3lt rahat ic..bana gecen gun hemsire tembihledi serum yedin burda ama eve gidince bol su ic toparlanmasi icin dedi..bol su ic arkadasim..İnş b
inşallah bi sıkıntı olmaz insan korkuyor yinede doktorda belki yerleşme kanaması plabilir dedi
Yok hiç birşey yapmadılar sadece progestan verdilerAllah yardimcin olsun canim...igne falan yapmadilar mi acilde..
Insaallah guzel haberler alirsin cnmYarın tekrar gidecez artış devam ediyormu diye.bugun ki sonuçlara bakarak gebelik devam ediyor dedi doktor bakalım ne çıkacak
200 luk mu..bol su ic bence hemen icmeye basla fayda gorursun..ayaklarinin altina yastik koy..tabiri caizse ben camis misali yatiyorum bir lavaboya kalk..Yok hiç birşey yapmadılar sadece progestan verdiler
aynen 200lük bende bütün gün yattım hayırlısı neyse o olur inşallah.sende dikkat et kendine.ben mecbur yarın işe gidecem .artık oturdugum yerden kalkmamaya calışacam200 luk mu..bol su ic bence hemen icmeye basla fayda gorursun..ayaklarinin altina yastik koy..tabiri caizse ben camis misali yatiyorum bir lavaboya kalk..
inşallah artar drgerler canım hayırlısı hakkımızdaInsaallah guzel haberler alirsin cnm
Aynen cnm benimde bikac gundur iyiyim ama cok ayakta kalirsamda agriyo evdeyim bol bol dinleniyorum..Herkes hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz ins:)Cnm satlarimiz cok yakin benimde dune kadar cok siddetli agrilarim oldu hatta hic bir is yapasim gelmedi dunde kalca kemigim cok agridi bugun daha iyiyim cok sukur sende elinden geldukce dinlen
Cok sagolll canimm deneyecegimm:)bende de oluyor ama ben 4 gündür lavaboya cikamadim sanırım biraz onunla da alakali elini agriyan yere koy euzu besmele ile felak ve nas surelerini oku cok rahatlatiyor
Yumurtlama gününü biliyo musun adetlerin düzenli mi.inşallah artar drgerler canım hayırlısı hakkımızda
Yarin direkt hastahaneye gitsen belki rapor yazarlar..dinlensen iyi olmaz mi.aynen 200lük bende bütün gün yattım hayırlısı neyse o olur inşallah.sende dikkat et kendine.ben mecbur yarın işe gidecem .artık oturdugum yerden kalkmamaya calışacam
Canım ara ara girdiğim için bugün gördüm, sorunun başlangıcını göremedim, öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin. bir kere normal veya tüp bebekle hamile kaldıktan sonra 2. ye hemencecik kalan o kadar kişi var ki, en yakınım kız kardeşim normal yolla kaldı, doğurdu o bir yaşına bile gelmeden hiç uğraşmadan kazara tekrar hamile kaldı o da sağlıklı doğdu. iki tane dünya tatlısı yeğenim var. tüm arkadaşlar da bunu belirtmiş zaten. İnşallah kısa sürede tekrar kalırsın, daha ilerde kaybetmek veya sağlıksız bir çocukla ömür boyu imtihan olmak çok daha zor. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verip bizi de o halden razı kılsın inş. Kayıpları olanları da cennette ebedi sevimli cennet çocukları olarak kalacak olan melekleri ile karşılaştırsın inş. Kendine iyi bak kontrollerini ihmal etme.Kızlar şimdi lavaboda et parçası kanlı sulu gibi bişey düştü
Mucizem beni bıraktı.
Çok zormuş
Sana da geçmiş olsun arkadaşım inş doktorunun dediği gibi bir sıkıntı yoktur. sakin kalmaya çalış bol istirahat et mümkünse.İnş b
inşallah bi sıkıntı olmaz insan korkuyor yinede doktorda belki yerleşme kanaması plabilir dedi
Ne güzel bir haber maaşallah size canım güzel haberlerini alalım miniklerimizin hep inşallah:)Saol canim mesajin için. Gittim muayene oldum kesemizi de gördük çok şükür. Dr ilk muayenemiz bilgilendirmesi anlatimi hoş hayırlı haberler alirim insallah devaminda.seninde bebeğin hayırlı olsun canim Allah kucagimiza almak nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?