- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.621
canım ben düşük yapacağımı öğrendiğimde doktordan, hemen ağlamaya başladım, doktorum çok rahatlattı beni,daha yaşın çok genç, tekrar anne olacaksın, hamile olduğunu öğrenince bu durumunu hatırlatıcam sana demişti , ve öyle oldu da meraklanma :)İnşallah tez zamanda kalırım canım bunun için 2 sene bekledim sebepsiz hamile kalamıyordum. İnşallah bundan sonra da sebepsiz düşükler yaşamam ya çok korkuyorum
Canım çok üzüldüm ya senin için inşallah bişey yoktur Allahtan ümit kesilmez. Herşeyin hayırlısı olsun. Follik asit iciyormuydun hamilelik öncesinde veya şimdiİnşallah tez zamanda kalırım canım bunun için 2 sene bekledim sebepsiz hamile kalamıyordum. İnşallah bundan sonra da sebepsiz düşükler yaşamam ya çok korkuyorum
Bende 5inde canım bana yaz İnşallah benden önce gidiyorsun sen,hiçbir belirtim yok ne bulanti ne göğüsler sis nede sık idrara çıkma, ben tüp bebekle kaldım hamile 5+4 deyim.. hayırlı olsun cnmBen ayın üçünde gitcem ayy heycanlandım inşallah keseyide görür kalp atışınıda duyarım tam zamanındamı gidiyorm acaba
Bende 5inde canım bana yaz İnşallah benden önce gidiyorsun sen,hiçbir belirtim yok ne bulanti ne göğüsler sis nede sık idrara çıkma, ben tüp bebekle kaldım hamile 5+4 deyim.. hayırlı olsun cnm
Gecmis olsun ,kusma kervanina hosgeldin .. ben de cok kotuyum ..zaman gecip 4 ayi bitirsek azalir insallah
olabilir cnm bende solda en cok ama sagdada agri giriyo bayadir bu son gunlerdeKizlar benimde sag kasik agrisi var acaba bebek orayami yerlesti bide belirtiler bi artar bi azalirmis korkmayin
Bebek rahimde canım ortaya denk geliyor yani :) ama rahim büyürken gerilmeler ağrılar oluyor benimde özellikle sağ kasıkta oluyor nadiren solda.Kizlar benimde sag kasik agrisi var acaba bebek orayami yerlesti bide belirtiler bi artar bi azalirmis korkmayin
Evet ya hele aksamlari ama normalms yattigmde anliorm boyle tepecik gbi siskinlik olustu sagda sanrm orda bi aktivite yapio:)olabilir cnm bende solda en cok ama sagdada agri giriyo bayadir bu son gunlerde
Hiccc hosbulmadimmm cok kotu bisey buuu mutfaga girmek istemiorum tek yemegim cubuk kraker insallah cok uzun surmezzzz((
Kızlar bi sorum olacak size. Ben 6 haftaayim kan pıhtılaşma si testi yaptım ama sonuç pazartesi çıkacak daha önce bir dusugum var. Şimdi aspirin progestan kullniyorum. Ama kan pıhtılaşma si varsa iğne olmak gerekiyor ya ben şimdi panik oldum ya varsa ben de iğneyle pazartesi başlarsa 7. Hafta falan oliyor geç kalmış olur muyum sorun olur mu çok korkuyorum tedirginim dua ediyorum sürekli. Lütfen bilgisi oolanlar cevap verebilir mi. İğneyle şimdi başlasam diyorum ama ya yok pıhtılaşma o zman ne olirEvet ya hele aksamlari ama normalms yattigmde anliorm boyle tepecik gbi siskinlik olustu sagda sanrm orda bi aktivite yapio:)
Kepek ekmegi arasina suzme beyaz peynir benim kurtaricim oluyo bazan
canım özel değilse.. neden kaybettin bebeğini, ne kadarlıktı?
Simdi zeytin ekmek yedim gecti bulantim krakerdr skilio insan surekli yiyince evet eksi suzme peynir ekmekte ise yarayabilir kuru gidalar bastirio
Kızlar bi sorum olacak size. Ben 6 haftaayim kan pıhtılaşma si testi yaptım ama sonuç pazartesi çıkacak daha önce bir dusugum var. Şimdi aspirin progestan kullniyorum. Ama kan pıhtılaşma si varsa iğne olmak gerekiyor ya ben şimdi panik oldum ya varsa ben de iğneyle pazartesi başlarsa 7. Hafta falan oliyor geç kalmış olur muyum sorun olur mu çok korkuyorum tedirginim dua ediyorum sürekli. Lütfen bilgisi oolanlar cevap verebilir mi. İğneyle şimdi başlasam diyorum ama ya yok pıhtılaşma o zman ne olir
Zahidem bu belirtiler icin cok erken daha , az sabir insallah ikiz hamile olursun da sayfada bana arkadas gelir :)Bende 5inde canım bana yaz İnşallah benden önce gidiyorsun sen,hiçbir belirtim yok ne bulanti ne göğüsler sis nede sık idrara çıkma, ben tüp bebekle kaldım hamile 5+4 deyim.. hayırlı olsun cnm
İnşaallah geç değildir inşallah yoktur bir sorun. İnsan zor bulunca çok korkuyor rabbim hepsini korusun bizlere bagislasin kucağıma almayi nasip etsin. Herkese dua ediyorum çok zor çünkü. Sen neden aspirin almiyorsunBende de benzer bir.sorun var tahliller 1ayda cikacak henuz igneye corqspine bile baslamadi dr.
Gec olsa idi dr un basla derdi . Hafta olarak da cok gec degil bence
inşallah canım hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimizi sağ salim :)Bende gebelik zehirlenmesi oldu , kanama bundan ayri bir sorun . Tansiyon yukselmesi , bebekte gelisememe sorunu ve erken dogum .
Insallah bi sorun cikmaz sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?