- 2 Kasım 2014
- 226
- 230
- 103
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.701
Canim cok cok gecmis olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Ama dusenin bebegin olduguna hemem karar verme. Mumkunse bir hastaneye ya da doktora git.
Canim Rabbim sabir versin sana diycek bişey yok zaman herseyin ilaci simdi kendini usutmemeye çalış ve dr kontrolu nde ol canim Rabbim kisa vakitte tekrar versin inşallah
Cnm rabbim sabır versin çok diyecek bişeyde yok aslında inşallah rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı evlst nasip eder elde değil biliyorum ama üzülmemeye calış doktora gitmeyi de ihmal etme et patçası fslan kalmasın içinde rabbim yardımcın olsun
Kızlar salı günü kalp atışlarını duyamadık diye zaten cumaya özel hastaneye randevu almıştım bi gideyim diye.Mutlaka kontrollere git canım icerde parca kalabiliyor doktor zaten sana ultrasonda bakar ve soyler parca kalmadıysa rahim toplansın diye bir ilac verir sana birde folic asite hic ara verme korunurkende ic allah yardımcın olsun ama bir kere hamile kaldıysan hemen hamile kalırsın artık bende öyle oldu
Aminnnnnn Canım Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ler yaşatsın inşallahAllah sabir versin canim..ben 3 kez yasadim bu aciyi..insallah yakin zamanda yeniden gebe kalirsin..benimde yüregim aģzimda bekliyorum 5.bebegim bu ne olur bilemem Rabbime emanetiz...
Sağol canım Allah razı olsuncnm rabbim sabir versin ben ilk bebegimi 7 yillik evliydim kucagima aldim seni cok ii anliyorum 2 kaybim var 4. Gebeligim bu kimse basina ne gelecek bilemez bundada bir hayir vardir uZulme demicem ben neler yasadim ama zaman en iyi ilac basin sag olsun
Canım gidecem yapmam gereken bi kaç işvardı öğleden önce yapıp gelecem hemen.Yarin direkt hastahaneye gitsen belki rapor yazarlar..dinlensen iyi olmaz mi.
İnşallah yoktur canım pazartesi belli olacak bakalım hakkımızda hayırlısı hersey içinSana da geçmiş olsun arkadaşım inş doktorunun dediği gibi bir sıkıntı yoktur. sakin kalmaya çalış bol istirahat et mümkünse.
Evet canım düzenli biliyordum son tarih 02.10duYumurtlama gününü biliyo musun adetlerin düzenli mi.
Vajinal alsan en azından? Neden kullanamıyorsun?
gözun aydin göruntu olarak görmek bile yetiyo valla.. bende duymadim sadece gördumcanım doktora gittim muayene oldum ve herşey güzel gidiyo sorun yok dedikten sonra bana progestan verdiniz ama ben kullanmadım dedim bana gerek yok kullanma zaten demesinmiiyikide almamışım. çok açık kahve akıntımı da söledim normal arada olabilir kırrmızı ve çok fazla koyu kahve geliyosa mutlaka haberim olsun dedi o kdr. kalp atışlarını dinletmedi iyice büyüdüğünde dinleticekmiş çünkü vajibal muayene olduğundan ısı vererek dinleniyomuş bebeğe aslında çok zararlı ilk haftalarda önerm,iyorum dedi. ama ultrasonda o atısını görmek bile çok değişik bi duyguymuş
Allah razı olsun canım teşekkür ederim.Canım ara ara girdiğim için bugün gördüm, sorunun başlangıcını göremedim, öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin. bir kere normal veya tüp bebekle hamile kaldıktan sonra 2. ye hemencecik kalan o kadar kişi var ki, en yakınım kız kardeşim normal yolla kaldı, doğurdu o bir yaşına bile gelmeden hiç uğraşmadan kazara tekrar hamile kaldı o da sağlıklı doğdu. iki tane dünya tatlısı yeğenim var. tüm arkadaşlar da bunu belirtmiş zaten. İnşallah kısa sürede tekrar kalırsın, daha ilerde kaybetmek veya sağlıksız bir çocukla ömür boyu imtihan olmak çok daha zor. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verip bizi de o halden razı kılsın inş. Kayıpları olanları da cennette ebedi sevimli cennet çocukları olarak kalacak olan melekleri ile karşılaştırsın inş. Kendine iyi bak kontrollerini ihmal etme.
inan çok üzüldüm ama elden gelen hiçbirşey yok üzülme desemde boş.ama şöyle düşün doktorum düşen bebeklerin %90'ı sakat bebeklerdir bir anormallik olmadığı sürece sağlıklıysa devam eder demişti.demekki senin bebeğinde sağlıksızdı ve sağlıksız bebek doğurmaktansa bu aşamada seni bırakması hem senin için hem onun için daha iyi canım.Kızlar şimdi lavaboda et parçası kanlı sulu gibi bişey düştü
Mucizem beni bıraktı.
Salı günü doktora gitmeden gece rüyamda görmüştüm. Rüyam çıktı malesef..
2 sene bekledim ama kavuşamadım.
Bi sürü hayal kurmuştum heyecanla doğumunu bekleyecektim olmadı.
Ellerimden kayıp gitti mucizem.
Allahım kimseye yaşatma böyle bi şey
Çok zormuş
Canım bugün doktora sorcam inşallah 6 ay korunun demez inşallah 1 ay der. Yine hamile kalırım inşallah Allah ımya se min Rabbim sana sabir versin tekrarr ahayırlı hamilelikleri nasip etsin inşallah . kendiliğinden düştüğü için 1 defa regl olsan yeter oda için temizlensin diye canım sonra Rabbim ne zaman dilerse verir korunurken bile veren odur .
gözun aydin göruntu olarak görmek bile yetiyo valla.. bende duymadim sadece gördum
Sağol canım inşallah yine hamile kalabilirim Rabbim sizlere yaşatmasın bunu. Allah'im mucizelerinizi korusun inşallah amininan çok üzüldüm ama elden gelen hiçbirşey yok üzülme desemde boş.ama şöyle düşün doktorum düşen bebeklerin %90'ı sakat bebeklerdir bir anormallik olmadığı sürece sağlıklıysa devam eder demişti.demekki senin bebeğinde sağlıksızdı ve sağlıksız bebek doğurmaktansa bu aşamada seni bırakması hem senin için hem onun için daha iyi canım.
dilerim en kısa zaman sonra güzel haberlerini alırız.
Tabi kalican o nasi soz bak benm 5.hic pes etmedim dusugun ayagi icindedir derler hemen kalirsn hayirlisiyla haziran gelmeden bize yazicaksn eminim icini ferah tutSağol canım inşallah yine hamile kalabilirim Rabbim sizlere yaşatmasın bunu. Allah'im mucizelerinizi korusun inşallah amin
Allahım sabırlar versin arkadaşım bende düşükten sonra 1 adet dönemi geçirdim hamile kaldım, inşallah senin de öyle olur.. Sağlıklı nesiller için oluyor bu da Allah'tan diye düşün ona teslim et kendini..Allah razı olsun canım teşekkür ederim.
Gitcem bugün doktora yok ihmal etmem doktor işini. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş. Allah'im sizlerin bebeklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?