2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim cok cok gecmis olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Ama dusenin bebegin olduguna hemem karar verme. Mumkunse bir hastaneye ya da doktora git.
Canim Rabbim sabir versin sana diycek bişey yok zaman herseyin ilaci simdi kendini usutmemeye çalış ve dr kontrolu nde ol canim Rabbim kisa vakitte tekrar versin inşallah

Kızlar salı günü kalp atışlarını duyamadık diye zaten cumaya özel hastaneye randevu almıştım bi gideyim diye.
Yarın gitcem bakarlar parça kalmış mı diye.
İnşallah daha kötü bişey yoktur Rabbim daha beterinden korusun. Allahım hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın. Rabbim hiçkimse ye böyle acılar yaşatmasın. Yarın öğleden sonra randevum sizleri haberdar ederim

Allah sabir versin canim..ben 3 kez yasadim bu aciyi..insallah yakin zamanda yeniden gebe kalirsin..benimde yüregim aģzimda bekliyorum 5.bebegim bu ne olur bilemem Rabbime emanetiz...
Aminnnnnn Canım Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ler yaşatsın inşallah
Sende bidaha yaşamazsın bidaha Rabbim sizi korusun

Sağol canım Allah razı olsun
Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah. Bidaha sağlıklı hamilelik geçiririm inşallah

ya se min Rabbim sana sabir versin tekrarr ahayırlı hamilelikleri nasip etsin inşallah . kendiliğinden düştüğü için 1 defa regl olsan yeter oda için temizlensin diye canım sonra Rabbim ne zaman dilerse verir korunurken bile veren odur .

Kizlar bebegi tutunamayan zorluk ceken arkadaslar oldu aramizda Allah tez vakitte tekrar evlat nasip etsin hayirlisyila bu yol bazi kadinlar icin cok kolay ama hepimize 1gun 1yil gibi geciyo annelik duygulari agir basan kadinlar oldgmuz icin Allah herkese hayirli dogumlar nasip.etsin hazirana cikarsinn verende Allah alanda Allah biz ne diyelim gun geliyo şer sandiklarimiz hayir oluuyo kimse bilemez umudunu kimse kaybetmesin bebegi kaybedenlerde hamile kalabiliyo demekki ben hep oyle teselli oldum yine kaldim kaderde ne varsa onu yasiycaz

Vajinal alsan en azından? Neden kullanamıyorsun?

canım doktora gittim muayene oldum ve herşey güzel gidiyo sorun yok dedikten sonra bana progestan verdiniz ama ben kullanmadım dedim bana gerek yok kullanma zaten demesinmi iyikide almamışım. çok açık kahve akıntımı da söledim normal arada olabilir kırrmızı ve çok fazla koyu kahve geliyosa mutlaka haberim olsun dedi o kdr. kalp atışlarını dinletmedi iyice büyüdüğünde dinleticekmiş çünkü vajibal muayene olduğundan ısı vererek dinleniyomuş bebeğe aslında çok zararlı ilk haftalarda önerm,iyorum dedi. ama ultrasonda o atısını görmek bile çok değişik bi duyguymuş

gunaydin kizlar.. sabah sabah uzucu seyler okudum cok uzuldum allah sabir versin allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. dilerim bebegi tutunsmayan arkadaslar en yakin zamanda kucagina alir ins..

gözun aydin göruntu olarak görmek bile yetiyo valla.. bende duymadim sadece gördum

Allah razı olsun canım teşekkür ederim.
Gitcem bugün doktora yok ihmal etmem doktor işini. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş. Allah'im sizlerin bebeklerini korusun

inan çok üzüldüm ama elden gelen hiçbirşey yok üzülme desemde boş.ama şöyle düşün doktorum düşen bebeklerin %90'ı sakat bebeklerdir bir anormallik olmadığı sürece sağlıklıysa devam eder demişti.demekki senin bebeğinde sağlıksızdı ve sağlıksız bebek doğurmaktansa bu aşamada seni bırakması hem senin için hem onun için daha iyi canım.
dilerim en kısa zaman sonra güzel haberlerini alırız.

Canım bugün doktora sorcam inşallah 6 ay korunun demez inşallah 1 ay der. Yine hamile kalırım inşallah Allah ım

Sağol canım inşallah yine hamile kalabilirim Rabbim sizlere yaşatmasın bunu. Allah'im mucizelerinizi korusun inşallah amin

Sağol canım inşallah yine hamile kalabilirim Rabbim sizlere yaşatmasın bunu. Allah'im mucizelerinizi korusun inşallah amin
Tabi kalican o nasi soz bak benm 5.hic pes etmedim dusugun ayagi icindedir derler hemen kalirsn hayirlisiyla haziran gelmeden bize yazicaksn eminim icini ferah tut

Allah razı olsun canım teşekkür ederim.
Gitcem bugün doktora yok ihmal etmem doktor işini. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş. Allah'im sizlerin bebeklerini korusun
Allahım sabırlar versin arkadaşım bende düşükten sonra 1 adet dönemi geçirdim hamile kaldım, inşallah senin de öyle olur.. Sağlıklı nesiller için oluyor bu da Allah'tan diye düşün ona teslim et kendini..

Bulantısı olan arkadaşlarım, 4 gündür hiç aç bırakmıyorum kendimi, sabah yataktan kalkar kalkmaz kraker atıyorum ağzıma, sonra sık sık yiyiyorum. Allah'a şükür istifralarım yokoldu. Tabi inşallah sağlıklı bir durumdur ama kendinizi hiç aç bırakmazsanız istifra olmuyor. Doktorum çocuğu kucağında gibi düşün onu ne kadar aç bırakırsan kendini de o kadar aç bırak dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…