2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah çabuk hamile kalırım sağlıklı olur inşallah
Çok zor 2 sene bekledim şimdi elimden kayıp gidiyo mucizem

Canım çok üzüldüm ya senin için inşallah bişey yoktur Allahtan ümit kesilmez. Herşeyin hayırlısı olsun. Follik asit iciyormuydun hamilelik öncesinde veya şimdi
Öncesi de içtim şimdide içiyordum canım
Çok zormuş gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın

Evet canım beni anlıyorsundur.
İçimden bi parça kopuyo ben bişey yapamıyorum :-(

Yarın özele gitcem canım ama kan hala geliyor adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Pıhtı falanda geldi Galiba düşük yapıyorum ya

Yasmin , bu tip durumlarda teselli olmuyor , yasamayan bilmez diyor insan , ama inan bana sagliksiz bir gebelik olarak ilerlemesindense dusmesi cok daha iyi , ben ilk gebeligimde resmen parca halinda pihti dusurdum , bebek dusmedi ama gebelik hic saglikli ilerlemedi . Sonunda da dogum yaptiktan bes gun sonra kaybettim oglumu .o zaman cok dedim ki keske dusuk yapsaydim .

Bu arada bir de bos gebelik yasadim kurtajla temizlediler ondan 3 ay sonra gebe kaldim tekrar . Yani kurtajdan korkma .

Daha 2 gün önce salı günü kese vardı 11 mm di canım demekki kan gelince değerim düştü galiba bilmiyorum
Ya bir iğne falan yapmadılar mı kanama devam ediyor mu bence o kadar bekleme ama değer ile mi hareket ettiler anlamadım. Dualarım seninle rabbim esirgesin inşallah.

Dr kizimda hemen baslatmisti , bunda tahlilleri gormek istedi hicbiseye baslama dedi ..bir de ikiz gebelik benim bilmiyorum dr ne dusundu. Haftaya farkli dr a gidecem

Canim benim herkes yasadigini bilir .. ben basimdan gecenleri anlatsam .. ama sonunda rabbim sabrimizi gorup hayirlisini veriyor . Sen dusuk sonrasi parca kalmamasina dikkat et . Ilk adetinden sonra da calismalara basla yeniden

Daha once kaybin varmi canim

Cnm bu hicbirimizin elinde olmayan birsey takdir Allah in kaderde ne varaa onu yasiyacagiz

Ben ayın üçünde gitcem ayy heycanlandım inşallah keseyide görür kalp atışınıda duyarım tam zamanındamı gidiyorm acaba
Kizlar bende size yakinim inşallah saglikla gelirse 29 haziran muhtemel tarih sat 23 eylul yarin kese kontrolune gidiyorum inşallah saglikla kucaklarimiza aliriz bi kurtajim var

Kizlar bende size yakinim inşallah saglikla gelirse 29 haziran muhtemel tarih sat 23 eylul yarin kese kontrolune gidiyorum inşallah saglikla kucaklarimiza aliriz bi kurtajim var

Hadi inşallah güzel haberlerle gel emi bizede haber ver ayy çok heycanlı yaaa 5 gün daha var doktora gitmeme yatsam uyusam 5 gün sonra kalksam güzel haberler alsam inşallah Rabbimin izini ile sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz içime doğuyor

ya se min canim seni öyle iyi anliyorum ki cok zor Rabbim sabirlarin en buyugunu versin sana 9 ocakta kaybettim melegimi ama dedigim gibi onlar mellek ve bizler oyle sansliyizki cennet kapisinda bizuu bekleyen meleklerimiz var Rabbim tez vakitte saglikli bi bebek nasip etsin sana dualarim sennle canim

Evet canım beni anlıyorsundur.
İçimden bi parça kopuyo ben bişey yapamıyorum :-(
Çok geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun. Çok zor bir süreç. Seni öyle iyi anlıyorum ki bende uzun süre beklediğimden. Dua et tek teselli demek ki sağlıksızdı demek. İlerde kaybetsen daha da zor gelirdi. Dua edeceğim sana umarım hemen kalırsın gebe.

İnşallah canim inşallah saglikla gelip hepimizi mutlu ederler haber ederim canim inşallah mutlu haberlerle geliriz yuregim yerinden cikacak heycandan sende pit pitlarini duyarsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…