2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm gecmis olsn bendede pihtilasma var igneye smdi basladim daha onceki dusuklerde bilmiodum suan iyi gidiyoruz sen igne kullanmismiydin kayiplarinda

3. Aydan sonra rahatız dimi benim görümcemin 3.ayda bebegin kalbi durmuştu en çok bundan korkuyorum
Oyle dusunme pozitif dusun gorumcen oyle oldu diye sende olucak degilsin herkesin kayiplari var korkuyla yasanmz 3ay riskli donemin biitigi donem icimiz rahat olucak oyuzden zaten olucagi varsa heran olur ama 3 ay yinede onemli bi donem sonrasi daha rahat

Merhaba kizlar.yarin doktora gidiyorum ilk defa.sata gore 6+2 oluyorym.kalp atisini gorme ihtimalim var midir sizce?ben pihtiladma ignesi vuruluyorum bu arada.biraz da gec basladik.adetim 3 gun gectiginde bhcg 13 tu oyle igneye badladik.yani gelisimi biraz geride mi olur ki bebegin.

Olursa olur olmazsa olmaz diyorum ama olmuyor işte inşallah bebegime kabuvuşurum ilk geliklerin çogu düşük ile sonuçlanıyor demişti doktoru benim doktorum da fazla ilgili degil

Merhaba kızlar bugün 2. kontrolüme gittim kalp atışlarını duyduk 7 hafta 1günlük dedi. bebiş C harfi şeklinde kesenin içinde duruyor eli ayağı yüzü belli değil henüz. Kalbi hızlı hızlı çarpıyor. Yine GOP Hastanesi Dr. Nefize Meriç e gittim. Bu sefer doktordan hiç memnun kalmadım. Kalp atışını 1 saniye dinletti hemen kapattı. duymakla duymamak arasında kaldık resmen. 60 tl muayene ücreti veriyoruz odaya girmemizle çıkmamız bir oluyor. Beni hiç tartmadı dktor kaç kilosun demedi. Hiç bişeyimle ilgilenmiyo. Şimdi aklımda 500 evler şafak hastanesi var oradan önerebileceğiniz bir doktor varmı acaba bana.

Olursa olur olmazsa olmaz diyorum ama olmuyor işte inşallah bebegime kabuvuşurum ilk geliklerin çogu düşük ile sonuçlanıyor demişti doktoru benim doktorum da fazla ilgili degil
Bu söze öyle çok kızıyorum ki. Çok can sıkıcı. Doktorlar sanki kaybedilen bir bebek değilde eşya gibi davranıyorlar.

Bende artık senin gibi düsünüyorum çok kafama taktım ama anladim ki kendime zarar. Bunlari bilmesem hiç simdi rahattım. Annemin bir arkadasının kızi 3 doğum yapti sonuncuda 4 kere doktora gitmis. Önlemimizi aldık gerisi Allahtan artık.

Bence duyma ihtimalin var. Ama çokta illaki duyarim diye hazırlama kendini. Değerin düşük olabilir ben 10 gün geçince test yaptırmistım belki de benimde düşük basladi bilmiyorum. Ama duyarsin umarım

kiloyu bilmem de kalp atışı icin teşekkür etmelisin bebegin kalbinde ısınma yapıyormuş o sesi dışarı vermek ne güzel ki yavrunu düşünüp hemen kapatmış bi cok arkadaşın doktoru küçük olduklari icin şimdilik dinletmiyor benim doktorum da 12. haftadan once dinletmiyorum dedi saygı duydum bebeğim icin en iyisi ne ise o olsun yeterki bunun icin kendini üzme

Cnm gecmis olsn bendede pihtilasma var igneye smdi basladim daha onceki dusuklerde bilmiodum suan iyi gidiyoruz sen igne kullanmismiydin kayiplarinda
Selam. Ilk ikisinde kullanmamistim. Ama 20. Haftalik kaybettigin kizimda kullandim. Korkma. Igne kullaniyorsan ve duzenli kontrol altindaysan pihtilasmayla ilgi bir sorun yasayacagini sanmiyorum. Ben turkiyede yasamiyorum. Orada pihtilasmayi duzenli olarak kontrol eden hastane var mi bilmiyorum. Bebegimi rahim agzi yetmezliginden kaybettim. Suyum patladi. Aslinda bir gun oncesinden mukas sivisi akti anlattim doktorlara ama dediler her sey normal. Icimin derin yarisi kizim. Sen kac mg lik igne kullaniyorsun?

Bende 500 evler istanbul şafak hastanesine gidicem salı günü defne hanıma gidicem duyumlarıma göre iyi hastane doktoruda araştırdım iyi doktormuş

İlk 3 ay düşüklerinin nedeni genelde kromozal nedenler oluyor. Yani genetik diyelim. Bu durumda doktor da ne yaparsa yapsın, biz de ne yaparsak yapalım o çocuk düşüyor. Düşeceği varsa düşer. Hayırlısı buymuş demek lazım belki de.

Ultrason bebek için zararsız derler ama kalp sesini duyduğumuz renkli doppler için aynı şeyi duymuyorum. Bundan sebep ki bazı doktorlar dinletmiyor, dinleten de kısa süre dinletiyor. Ama ultrason cihazları 5 mm lik bebeğin kalp hareketlerini gösterebiliyor. Rabbimin büyüklüğüne bak

Ben bebeğimin kalp atımını 6+4 te iken gördüm. Darısı herkesin başına

Ben claxane 0.4 ve asprin 100 kullaniolarum ilk defa 9.haftayi gordum insallah dedigin gibi olur surekli takipteyim tek sorunum mtfhr heterezigot c677t

Ben claxane 0.4 ve asprin 100 kullaniolarum ilk defa 9.haftayi gordum insallah dedigin gibi olur surekli takipteyim tek sorunum mtfhr heterezigot c677t
Ben de aynisini kullaniyorum. Oglumda 32. Haftada aspirini kestiler. Ondan sonra clexane nin degerini 65 mg cikardilar. Her gun ayni saatte ignelerini yapmaya calis. Duzenli kullanmak cok onemliymis. Ben sabah 7 de igne yapiyorum. Saat 10 da da aspirin aliyorum.

Bende aksam 9da igne sabah asprin iciyorum bakalim hayirlisi insan hamile oldgunu solemeye korkuyo ama bu sefer icim rahat hayirlisiyla igne ise yariycak Allahin iziniyle cok tesekkur ederm cevabin icin

Ya tek o problem değil bana tekrardan ilk adet günümü sordu daha öncede somuştu ne yazni kayıt almamış mı unutmuş mu beni. Hiç samimi değildi doktor bu sefer. Nebiliyim kafam karıştı..

Bende aksam 9da igne sabah asprin iciyorum bakalim hayirlisi insan hamile oldgunu solemeye korkuyo ama bu sefer icim rahat hayirlisiyla igne ise yariycak Allahin iziniyle cok tesekkur ederm cevabin icin
Newmon ben aspirin icmiyorum ama.igneye baslayinca biraktim onu.cunku bi faydasi oldugunu sanmiyorum.olsaydi bu ay surekli kullandim.adetim 3 gun gectigi halde degerim 13 cikmazdi diye dusunuyorum.doktorumda bisey demedi.yarin randevum var sorarim artik

Kızlar bende aranızdan bugun itibari ile ayrılıyorum.malesef melegimlr tutunamadık beni bıraktı.umarım hepiniz saglıklı bebekler kucaga alırsınız.kendinize ve meleklerinize iyi bakın...

Kızlar bende aranızdan bugun itibari ile ayrılıyorum.malesef melegimlr tutunamadık beni bıraktı.umarım hepiniz saglıklı bebekler kucaga alırsınız.kendinize ve meleklerinize iyi bakın...
canim allah sabir versin umarim en yakin zamanda tekrar hamile kalip saglikli bi sekilde kucagina alirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…