2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben bradan once 2016 subat anneleri topigindeydim malesef ben de oradan erken ayrildim burada da erken ayrilanlar oluyor malesef

Allahın dedigi olur kızlar malesef nasibin ötesine gecemiyoruz kaderimize boyun eğip yolumuza devam etmeliyiz

Bebegini kaybeden tum arkadaslarima Allah sabir versin tektar yasatmasin (âmin)

ya se min O Ozlemakif

İnşşallah biter canım. Benim doktorum çok ilgisiz di ben daha ilk kanamam da gittim .hiç birşey yapmadı .bana ders oldu bi daha gitmem
Özlem acını paylaşıyorum, Allah en güzel vekil. hayırlı olan için dua ediyoruz hepimiz. en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum canım

Kızlar bende aranızdan bugun itibari ile ayrılıyorum.malesef melegimlr tutunamadık beni bıraktı.umarım hepiniz saglıklı bebekler kucaga alırsınız.kendinize ve meleklerinize iyi bakın...
Allah sabir versin yasayan biri olarak nekadar zor bi durum oldugunu biliyorum Allahim yeniden saglikla hamilelik ve sonucunda kucagina almayi nasip etsin

Ben haziran kiziyim bebeisimde haziran olucak allah nasip ederse :)

Bende 5+5im canım bulantım yok hayırlsı olsun inşallah

amin canım inşallah benim de haftaya salı kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi salı günü gördüm çok küçüktü önümüzdeki salı da inşallah bebeği görebilirim ya
Meraba kizlar bugün dr kontrolum vardi karindan ultrasonla kesemizi gördük çok şükür dr 5+2 lik kese gözüküyor dedi ölçüm filan yapmadi ama sata gorede 5+3 simdilik iyi ama bisey soylemek icin gec dedi 14 kasimda kalp atislari icin çağırdı o vakte kadar kanaman olmadigi surece korkma dedi clexan igneye baslamak istedigimi soyledim tamam dedi yazdi bugun itibari ile kullanicam inşallah kizlar bu sefer saglikla büyür yavrum inşallah kucagimiza aliriz tsh 4.99 cikmisti hemen dahiliyeci ile gorus ilac baslasinlar dedi carsamba gunu dahiliye gozukucem inşallah saglikli gebelikler olur hepimizin

O Ozlemakif canim cok iyi anlliyorum sizleri burda nerdeyse hepimizin kayiplari var ve hepimiz canimiz agzimizda yasiyoruz ama herseyin hayirlisini Rabbim bilir daha büyük acilar yasamaman icin Rabbim bunu bize erken yasatiyor bunada şükür demek lazim acini elbette yasayacaksin ama her zaman sabir tevekkul Rabbim hayirli vakitte tekrar nasip etsin canim

Amin inşallah

Aminn canım inşallah

Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum

hastaneden çıktım.
Dün akşam düşük yapmışım
Ultrason la baktı kesede bebekte yok
Kürtaja gerek yok dedi
Beta dün 2.612 di bugün 800 çıktı.
1 hafta sonra yine baktırmam lazım 200 lere düşmesi lazım dedi doktor.
Düşmezse sıkıntı olur dedi.
Ama düşer sanırım dedi.
Adetin 10 gün sürer dedi.
Bidahaki adetin aralık ayı başında olur dedi.

2 ay korunmanızı öneriyorum dedi.
Hamileyken kullandığın vitaminlere devam et dedi.

Sonra bi kağıt yazdı Üniversite araştırma hastanesine gidin bunlar araştırılsın dedi.
2 düşüğüm oldu de yoksa araştırmazlar dedi.

İşte böyle kızlar
Bugünümüze şükür napalım elden bişey gelmiyor.
Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçkimseye yaşatmasın.
Buda imtihan işte sabretmem lazım..
Hepinize teşekkür ediyorum
Bana destek oldunuz dünden beri.

Dualarınızı eksik etmeyin şu günleri kolay atlatayım psikolojim bozulmadan

Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum

hastaneden çıktım.
Dün akşam düşük yapmışım
Ultrason la baktı kesede bebekte yok
Kürtaja gerek yok dedi
Beta dün 2.612 di bugün 800 çıktı.
1 hafta sonra yine baktırmam lazım 200 lere düşmesi lazım dedi doktor.
Düşmezse sıkıntı olur dedi.
Ama düşer sanırım dedi.
Adetin 10 gün sürer dedi.
Bidahaki adetin aralık ayı başında olur dedi.

2 ay korunmanızı öneriyorum dedi.
Hamileyken kullandığın vitaminlere devam et dedi.

Sonra bi kağıt yazdı Üniversite araştırma hastanesine gidin bunlar araştırılsın dedi.
2 düşüğüm oldu de yoksa araştırmazlar dedi.

İşte böyle kızlar
Bugünümüze şükür napalım elden bişey gelmiyor.
Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçkimseye yaşatmasın.
Buda imtihan işte sabretmem lazım..
Hepinize teşekkür ediyorum
Bana destek oldunuz dünden beri.

Dualarınızı eksik etmeyin şu günleri kolay atlatayım psikolojim bozulmadan

Hersey bizler icin dayanicaksn cnm sabrediceksn bi bakicaksn bebis gelmis yine hepimiz oyle olduk suan cocukla ilgli seylerden bi sure uzak dur sana tavsiyem kendinle kal esinle ilgilen haziran gelmeden tekrar kalmis olucaksin bak icime doguyo cnmm

Kizlar mide yanmasi olan varmi
bu hafta ben de kötüyüm yemesem midem bulanıyor kalkamiyorum yiyince midem yanıyor eksiyo yine kalkamiyorum sanırım iyiyim derken nazar ettim kendime Rabbim baska sıkıntı vermesin birde göğüsler ne zamana kadar büyür simdiden 1 bedenden fazla büyüdü sanki ben 45 kg olunca baya bi kocaman görünmeye başladılar simdiden

Aynen bende oleyimm tatli kelimesini duyunca bile bulaniyo yanimda biri yuksek sesle konussun bile istemiorm goguslerde dedgn gbi

Aynen bende oleyimm tatli kelimesini duyunca bile bulaniyo yanimda biri yuksek sesle konussun bile istemiorm goguslerde dedgn gbi
demek ki bu haftalarda normal haftaya tekrar kan tahlili yaptircam tsh calsiyuma birde vitamin değerlerimi olcturcem eğitim araştırmaya gidip karın çatlakları kalsiyum eksikliginde oluyormus ve 3. ay biterken hem kalsiyumlu gidalar almak hemde hakiki badem yağı sürmek iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…