2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bende aranızdan bugun itibari ile ayrılıyorum.malesef melegimlr tutunamadık beni bıraktı.umarım hepiniz saglıklı bebekler kucaga alırsınız.kendinize ve meleklerinize iyi bakın...
Ay cnm neoldu düşük mü yaptın ya hayırlısı olsun cnm Allahım tez zamanda hemen kalırsın Rabbim büyük inşallah.

Kızlar bende aranızdan bugun itibari ile ayrılıyorum.malesef melegimlr tutunamadık beni bıraktı.umarım hepiniz saglıklı bebekler kucaga alırsınız.kendinize ve meleklerinize iyi bakın...
Sen kalp atisi almamismiydin canim..kanaman mi artti...Allah sabir versin canim..

İnşallah duyarsın cnm burayada yaz ınsallah

Ya tek o problem değil bana tekrardan ilk adet günümü sordu daha öncede somuştu ne yazni kayıt almamış mı unutmuş mu beni. Hiç samimi değildi doktor bu sefer. Nebiliyim kafam karıştı..
ilgisiz biri ise doktorunu tabi ki de değiştir gebelik kartı vermiyor mu doktor benim ki oyle yapiyor bi oradan bilgilerimi takip ediyor zaten internet ortamina da aktariyorlar bilgileri hersey gönlünce olsun canım

Canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ile aramıza dönersin çok üzüldüm Allah tekrarı nı yaşatmasın inşallah. Neler oluyor nazar mı deydi anlamadım ki 2 gündür bu haberler çok üzdü bizi dualarımız sizinle

Valla bana sart dedi doktorum igne +asprin sen sor tabi yinede cnmm

Canim gecmis olsunn denicek fazla bisey yok su durumda Allah tekrar nasip etsin en kisa zamanda cok uzldk iki gundur umarim biter bu dusukler

İnşallah canım demekki saglıksız bi gebelik di ki böyle oldu.

İnşşallah biter canım. Benim doktorum çok ilgisiz di ben daha ilk kanamam da gittim .hiç birşey yapmadı .bana ders oldu bi daha gitmem

Selam canim bulantilarin basladi mi?

Valla bana sart dedi doktorum igne +asprin sen sor tabi yinede cnmm
Ben igne vurmuyorum kanamam var diye canim..gecen hafta persembe kanama alanim yoktu..igneye basladim 3 gun sonra acillik oldum..doktornignenin etkisi var mi bilmiyorum dedi..kullanma lekelenmen varken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…