- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.881
Bende ilk gebeligimde bisküvi bile yemedim.4. Aya kadâr.ondan sonra tatlı şeyler yedim.ve bir kızım oldu .emin ol cinsiyet sizinde büyük ihtimal kız sanirimAynen bende oleyimmtatli kelimesini duyunca bile bulaniyo yanimda biri yuksek sesle konussun bile istemiorm goguslerde dedgn gbi
Kalp atışları genelde 7. Haftada duyulur.ama bazen bi haftayı da geçer bende kasım 10 da gidicem allahın izniyle duymaya.Kalp atisini duydunmu bebeginin yada ne zaman gidiceksin canim..
Bu arada bende bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır ve sağlık diliyorum.Allah büyük tekrar en kısa surede hamilelik diliyorum.Bebeklerini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun.. Herşey bitmiş değil.. Her şerde bir hayır vardır. Tekrar hamile kalacaksınız Allahın izni ile.. Kendinize iyi bakın..
Cok gecmis olsun arkadasim uzulme cok zor biliyorum ama Allah böyle istemiş her serde vardir bir hayir Allah sabir versin ve insallah hayirlisiyla saglikla yeniden nasip etsin Allahim gönlüne göre versinKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum
hastaneden çıktım.
Dün akşam düşük yapmışım
Ultrason la baktı kesede bebekte yok
Kürtaja gerek yok dedi
Beta dün 2.612 di bugün 800 çıktı.
1 hafta sonra yine baktırmam lazım 200 lere düşmesi lazım dedi doktor.
Düşmezse sıkıntı olur dedi.
Ama düşer sanırım dedi.
Adetin 10 gün sürer dedi.
Bidahaki adetin aralık ayı başında olur dedi.
2 ay korunmanızı öneriyorum dedi.
Hamileyken kullandığın vitaminlere devam et dedi.
Sonra bi kağıt yazdı Üniversite araştırma hastanesine gidin bunlar araştırılsın dedi.
2 düşüğüm oldu de yoksa araştırmazlar dedi.
İşte böyle kızlar
Bugünümüze şükür napalım elden bişey gelmiyor.
Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçkimseye yaşatmasın.
Buda imtihan işte sabretmem lazım..
Hepinize teşekkür ediyorum
Bana destek oldunuz dünden beri.
Dualarınızı eksik etmeyin şu günleri kolay atlatayım psikolojim bozulmadan
canım dikkat etmen gereken birşey yok gebeliklerin %15 i düşükle sonuçlanıyor, doktorum söyledi, bebek sağlıksız olunca vücut sinyal veriyoDüşük yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.
Kızlar benim şimdi dikkat etmem gereken
Şeyler var mı.
Başıma ilk defa gelince bilemedim.
Yememe içmeme duş alabilirmiyim
Yada kullanmam gereken ilaç var mı
Bide doktora gidince doktora neler sorayım.
Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen
ay allah korusun...Benim bulantım ve kusmam yok normalde 6.haftada başlıyor ya benim kuzenimin 13. Haftada başladı inşallah benim ve arkadaşında öyle olmaz
birde anlamladımki dünkü dr bebek kocaman dedi bi ise küçücük dedi. Yahu kaç tane bebek varki. Bilmiyorum öyle sevinmistimki ikiz diye,Rabbim ikisini verir mi sağlıklı ca ama bari biri bizim olsun sağlıklı olsunda Dedi eşim.çok üzüldüm benden daha korkuyo eger alınırsa bir daha olmazmi diye....herşeyi bi kenara bıraktım sanki bi dağın başında yapayalnız kalmış gibiyim..cok uzuldum canim
Gecen hafta keseyi gordum cuma gunude insallah kalp atisini duymak icin gidecem hayirlisiyla duyarim insallah cok korkuyorumKalp atisini duydunmu bebeginin yada ne zaman gidiceksin canim..
peki kasıklarınızda batma oluyor mu , sağ ya da sol..Ayy benimde bulantım yok tek değişmişşm şükürler olsuninsan korkuya kapılıyo mide bulantım yok bir terslikmi var diye
Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum
hastaneden çıktım.
Dün akşam düşük yapmışım
Ultrason la baktı kesede bebekte yok
Kürtaja gerek yok dedi
Beta dün 2.612 di bugün 800 çıktı.
1 hafta sonra yine baktırmam lazım 200 lere düşmesi lazım dedi doktor.
Düşmezse sıkıntı olur dedi.
Ama düşer sanırım dedi.
Adetin 10 gün sürer dedi.
Bidahaki adetin aralık ayı başında olur dedi.
2 ay korunmanızı öneriyorum dedi.
Hamileyken kullandığın vitaminlere devam et dedi.
Sonra bi kağıt yazdı Üniversite araştırma hastanesine gidin bunlar araştırılsın dedi.
2 düşüğüm oldu de yoksa araştırmazlar dedi.
İşte böyle kızlar
Bugünümüze şükür napalım elden bişey gelmiyor.
Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçkimseye yaşatmasın.
Buda imtihan işte sabretmem lazım..
Hepinize teşekkür ediyorum
Bana destek oldunuz dünden beri.
Dualarınızı eksik etmeyin şu günleri kolay atlatayım psikolojim bozulmadan
lütfen kendinizi uzmemeye calışın.inanın içerde bebekler bu stresi hisseder.doktorları anlamak çok zor çok duygusuz oluyorlar.anne adayının nelr yaşadığını bir saat yaşasalar ne yaparlar acababirde anlamladımki dünkü dr bebek kocaman dedi bi ise küçücük dedi. Yahu kaç tane bebek varki. Bilmiyorum öyle sevinmistimki ikiz diye,Rabbim ikisini verir mi sağlıklı ca ama bari biri bizim olsun sağlıklı olsunda Dedi eşim.çok üzüldüm benden daha korkuyo eger alınırsa bir daha olmazmi diye....herşeyi bi kenara bıraktım sanki bi dağın başında yapayalnız kalmış gibiyim..
ben de tatlı yedim hep ilk gebeliğimde ama sanırım 2,5 aylıkkendi,.. bir küçük kavanoz turşuyu tek hamlede bitirdim... sonra yine tatlı yedimBende ilk gebeligimde bisküvi bile yemedim.4. Aya kadâr.ondan sonra tatlı şeyler yedim.ve bir kızım oldu .emin ol cinsiyet sizinde büyük ihtimal kız sanirim
genelde doğru çıkıyor ama.sanırım hormonal isteklerde değişiyor ve yaniltiyor.Allah Gönlünüze gore versin inşallah sizinde benimdeben de tatlı yedim hep ilk gebeliğimde ama sanırım 2,5 aylıkkendi,.. bir küçük kavanoz turşuyu tek hamlede bitirdim... sonra yine tatlı yedimşimdi tuzlu yiyorum, kokulardan ilkinde tiksiniyordum, şimdi tiksinmiyorum, bu değişik geldi.. ama bu da kızsa belirti yalanına inanmicam
inşallah hepimizingenelde doğru çıkıyor ama.sanırım hormonal isteklerde değişiyor ve yaniltiyor.Allah Gönlünüze gore versin inşallah sizinde benimde
Bende keseyi gordum..kalp atisi icin ayni donemde gidicez sanirim..Gecen hafta keseyi gordum cuma gunude insallah kalp atisini duymak icin gidecem hayirlisiyla duyarim insallah cok korkuyorum
Evet benim bir kızım var 5 yasında.sizin kâc yasında.benim su an yeni olduğu için daha bulantı vs. Yok. Daha doğrusu hiç bir belirti yok bazen hamilemiyim diyorum bu ara sıra oluyor.bazen belirti oluyor .dün mesela vardı bugün yok bunu bir anlasaminşallah hepimizinsizin de bir kızınız mı var .. şimdiki nasıl geçiyor
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunSeni cok iyi anliyorum. Ilk hamileligin mi bilmiyorum ama ilklerin acisi cok fena oluyor. Ben uc düşük yasadim. Ilkini 7. Haftada. Ikincisini 11. Haftada ve sonuncusunu yani kizimi 23.09.2013 de 20 haftalik kaybettim. Tam da riskler bitti derken. Nasil yikildim nasil nefes alamaz duruma geldim anlatamam. Hayata dair hicbir umudum hayalim yokken bebegimi kaybettikten 40 gun sonra gelen ilk adetimle hamile kalmisim. Doktorlar ona da umutsuz vaka gibi yaklasiyorlardi. Sonucta 20 haftalik bebek kaybetmistim. Ve onlar en az 6 ay beklemem gerektigini dusunuyordu. Ben zaten tutmaz diye tedbir almamistim.
Kan pihtilasmasi sorunum var. Igne ve aspirin kullaniyorum. Ayrica 14. Haftanin sonunda rahim agzimi diktiler ve tum hamilelik boyunca 4 ay hastanede yattim. 3.5 ay evde sadece wc ye gitmek icin ayaga kalktim. Onun disinda he sirt ustu uzandim. 34. Haftada mecbur oglumu erken aldilar. Simdi 15. Aylik. Anlayacagin bazilarimiz icin cok zor geciyor hamilelikler ve cok fazla aciyla sinaniyoruz. Sana soyleyebilecegim tek sey umarim kaybetmemissindir bebegini. Ama ola ki kaybetmissen de takma kafana hamile kalamazsin. Psikoljik olarak sartlandirma lutfen kendini. Her seyi oluruna birak. Ben hemen hamile kalabilenlerden degildim ama hic ummadigim.ve dusunmedigim bir zamanda baktim hamileyim yine. Umudunu kaybetme. Bir de bakiyorsun ikizlere hamilesin. Hayat hep sürprizlerle dolu. Hamile kalabiliyorsun ona bak. Mutlaka tutacak bir ay erken ya da gec. Sevgiyle kal. Cok uzun oldu ozur dilerim.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunSeni cok iyi anliyorum. Ilk hamileligin mi bilmiyorum ama ilklerin acisi cok fena oluyor. Ben uc düşük yasadim. Ilkini 7. Haftada. Ikincisini 11. Haftada ve sonuncusunu yani kizimi 23.09.2013 de 20 haftalik kaybettim. Tam da riskler bitti derken. Nasil yikildim nasil nefes alamaz duruma geldim anlatamam. Hayata dair hicbir umudum hayalim yokken bebegimi kaybettikten 40 gun sonra gelen ilk adetimle hamile kalmisim. Doktorlar ona da umutsuz vaka gibi yaklasiyorlardi. Sonucta 20 haftalik bebek kaybetmistim. Ve onlar en az 6 ay beklemem gerektigini dusunuyordu. Ben zaten tutmaz diye tedbir almamistim.
Kan pihtilasmasi sorunum var. Igne ve aspirin kullaniyorum. Ayrica 14. Haftanin sonunda rahim agzimi diktiler ve tum hamilelik boyunca 4 ay hastanede yattim. 3.5 ay evde sadece wc ye gitmek icin ayaga kalktim. Onun disinda he sirt ustu uzandim. 34. Haftada mecbur oglumu erken aldilar. Simdi 15. Aylik. Anlayacagin bazilarimiz icin cok zor geciyor hamilelikler ve cok fazla aciyla sinaniyoruz. Sana soyleyebilecegim tek sey umarim kaybetmemissindir bebegini. Ama ola ki kaybetmissen de takma kafana hamile kalamazsin. Psikoljik olarak sartlandirma lutfen kendini. Her seyi oluruna birak. Ben hemen hamile kalabilenlerden degildim ama hic ummadigim.ve dusunmedigim bir zamanda baktim hamileyim yine. Umudunu kaybetme. Bir de bakiyorsun ikizlere hamilesin. Hayat hep sürprizlerle dolu. Hamile kalabiliyorsun ona bak. Mutlaka tutacak bir ay erken ya da gec. Sevgiyle kal. Cok uzun oldu ozur dilerim.
canım ben yarın 9. haftamı bitiriyorum, ama kızımda 6 haftalıkken bile ekmek kokusundan bile tiksiniyordum, hatta bizim burda bir manav var köy ürünleri satıyor, çok kokuyordu bana, yanından geçmek istemiyordum, et de tavuk da yemedim, kasabın önünden geçerken asılı etleri görünce kusasım geliyordu, mutfağımdan tiksindim, hatta şişedeki sıvı yağdan :) kızım 8 aylık canım kazayla hamile kadım tekrarEvet benim bir kızım var 5 yasında.sizin kâc yasında.benim su an yeni olduğu için daha bulantı vs. Yok. Daha doğrusu hiç bir belirti yok bazen hamilemiyim diyorum bu ara sıra oluyor.bazen belirti oluyor .dün mesela vardı bugün yok bunu bir anlasam
8+6 yım yani :)Evet benim bir kızım var 5 yasında.sizin kâc yasında.benim su an yeni olduğu için daha bulantı vs. Yok. Daha doğrusu hiç bir belirti yok bazen hamilemiyim diyorum bu ara sıra oluyor.bazen belirti oluyor .dün mesela vardı bugün yok bunu bir anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?