2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebeklerini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun.. Herşey bitmiş değil.. Her şerde bir hayır vardır. Tekrar hamile kalacaksınız Allahın izni ile.. Kendinize iyi bakın..

Bebeklerini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun.. Herşey bitmiş değil.. Her şerde bir hayır vardır. Tekrar hamile kalacaksınız Allahın izni ile.. Kendinize iyi bakın..
Bu arada bende bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır ve sağlık diliyorum.Allah büyük tekrar en kısa surede hamilelik diliyorum.

Cok gecmis olsun arkadasim uzulme cok zor biliyorum ama Allah böyle istemiş her serde vardir bir hayir Allah sabir versin ve insallah hayirlisiyla saglikla yeniden nasip etsin Allahim gönlüne göre versin

canım dikkat etmen gereken birşey yok gebeliklerin %15 i düşükle sonuçlanıyor, doktorum söyledi, bebek sağlıksız olunca vücut sinyal veriyo
Benim bulantım ve kusmam yok normalde 6.haftada başlıyor ya benim kuzenimin 13. Haftada başladı inşallah benim ve arkadaşında öyle olmaz
ay allah korusun...

cok uzuldum canim
birde anlamladımki dünkü dr bebek kocaman dedi bi ise küçücük dedi. Yahu kaç tane bebek varki. Bilmiyorum öyle sevinmistimki ikiz diye,Rabbim ikisini verir mi sağlıklı ca ama bari biri bizim olsun sağlıklı olsunda Dedi eşim.çok üzüldüm benden daha korkuyo eger alınırsa bir daha olmazmi diye....herşeyi bi kenara bıraktım sanki bi dağın başında yapayalnız kalmış gibiyim..

Ah canim bi arastir bakalim kan pihtilasmasi fln vardir belki sende de
Gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin bundan sonraki gunlerini kolaylastirsin âminn

lütfen kendinizi uzmemeye calışın.inanın içerde bebekler bu stresi hisseder.doktorları anlamak çok zor çok duygusuz oluyorlar.anne adayının nelr yaşadığını bir saat yaşasalar ne yaparlar acaba

Bende ilk gebeligimde bisküvi bile yemedim.4. Aya kadâr.ondan sonra tatlı şeyler yedim.ve bir kızım oldu .emin ol cinsiyet sizinde büyük ihtimal kız sanirim
ben de tatlı yedim hep ilk gebeliğimde ama sanırım 2,5 aylıkkendi,.. bir küçük kavanoz turşuyu tek hamlede bitirdim... sonra yine tatlı yedim şimdi tuzlu yiyorum, kokulardan ilkinde tiksiniyordum, şimdi tiksinmiyorum, bu değişik geldi.. ama bu da kızsa belirti yalanına inanmicam

genelde doğru çıkıyor ama.sanırım hormonal isteklerde değişiyor ve yaniltiyor.Allah Gönlünüze gore versin inşallah sizinde benimde

inşallah hepimizin sizin de bir kızınız mı var .. şimdiki nasıl geçiyor
Evet benim bir kızım var 5 yasında.sizin kâc yasında.benim su an yeni olduğu için daha bulantı vs. Yok. Daha doğrusu hiç bir belirti yok bazen hamilemiyim diyorum bu ara sıra oluyor.bazen belirti oluyor .dün mesela vardı bugün yok bunu bir anlasam

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne güzel anlatmışsın.
Benimde ilk bebeğimdi bu çok üzüldüm ama elden ne gelir
Sağlıksız olduğu için düşmüş.
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı
Tam 2 sene uğraştım hamile kalmak için ama çabuk bıraktı beni mucizem.
İnşallah tez zamanda yine hamile kalabilirim..
Rabbim senin mucizenide sana bağışlasın inşallah

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne güzel anlatmışsın.
Benimde ilk bebeğimdi bu çok üzüldüm ama elden ne gelir
Sağlıksız olduğu için düşmüş.
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı
Tam 2 sene uğraştım hamile kalmak için ama çabuk bıraktı beni mucizem.
İnşallah tez zamanda yine hamile kalabilirim..
Rabbim senin mucizenide sana bağışlasın inşallah

canım ben yarın 9. haftamı bitiriyorum, ama kızımda 6 haftalıkken bile ekmek kokusundan bile tiksiniyordum, hatta bizim burda bir manav var köy ürünleri satıyor, çok kokuyordu bana, yanından geçmek istemiyordum, et de tavuk da yemedim, kasabın önünden geçerken asılı etleri görünce kusasım geliyordu, mutfağımdan tiksindim, hatta şişedeki sıvı yağdan :) kızım 8 aylık canım kazayla hamile kadım tekrar

8+6 yım yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…