- 13 Ekim 2015
- 77
- 43
- 3
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.901
Insallah hayirli haberler aliriz dahsnce 7+5 gunluk gebeliyim kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi insallah bu defa saglikla sonuna kadar giderim Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinBende keseyi gordum..kalp atisi icin ayni donemde gidicez sanirim..
Anladım Allah hayırlısı ni versin.bu bulantı işi çok değişik hormonların oyunu benim Komşum su icse kusuyordu hamileykencanım ben yarın 9. haftamı bitiriyorum, ama kızımda 6 haftalıkken bile ekmek kokusundan bile tiksiniyordum, hatta bizim burda bir manav var köy ürünleri satıyor, çok kokuyordu bana, yanından geçmek istemiyordum, et de tavuk da yemedim, kasabın önünden geçerken asılı etleri görünce kusasım geliyordu, mutfağımdan tiksindim, hatta şişedeki sıvı yağdan :) kızım 8 aylık canım kazayla hamile kadım tekrar
ben kızımda hç kusmadım ama koku yetiyordu ağlıyordum artık.. komşuların yemek kokuları beni çıldırtıyordu.. ay allah kimseye yaşatmasın..Anladım Allah hayırlısı ni versin.bu bulantı işi çok değişik hormonların oyunu benim Komşum su icse kusuyordu hamileyken
evet bendede huylanti vardı kokulara karşı kusma olmadı sonra geçti çok sukur.bakalım şimdi nasıl gececekben kızımda hç kusmadım ama koku yetiyordu ağlıyordum artık.. komşuların yemek kokuları beni çıldırtıyordu.. ay allah kimseye yaşatmasın..
Canim bende senin gibiyim tekrar kaybetmekten korkuyorum ama boyle dusunerek strese girerekte yanlis yapiyoruz hem kendimize hem bebegimize sanirim Dogru olan kotuyu dusunmemek ve bebeyimizi Allaha emanet etmek Allahim ömür nasip ettiyse eyer dunyaya gelecek yavrularimiz ben boyle dusunmeye calisiyorum Allah gonlune gore versin saglikla bebegine kavustursun insallahKızlar çok moraim bozuk. Saçma saçma şeyler geliyor aklıma. Herbirseyden evhamanır oldum.
Oturp yarına kdr aglayasım var.
Kasklarmda hafif batma var.
Rahmim agriyor.
Dotor randevum 10 gun sonra kalp atışı varmı diye bakılacak.
Bende miğde bulantsı falan da yok.
Bir kaybım zaten var diye bu da gider siye vok korku sardı bni.
Hafta başı gitsem mi acaba doktrora
Canım sağol teşekkür ederim İnşallah bidaha yaşamam böyle acı Rabbim hiçkimse ye yaşatmasın. Senin mucizenide sana bağışlasın inşallah aminBen bradan once 2016 subat anneleri topigindeydim malesef ben de oradan erken ayrildim burada da erken ayrilanlar oluyor malesef
Allahın dedigi olur kızlar malesef nasibin ötesine gecemiyoruz kaderimize boyun eğip yolumuza devam etmeliyiz
Bebegini kaybeden tum arkadaslarima Allah sabir versin tektar yasatmasin (âmin)
ya se min @Ozlemakif
Aminnnnnn inşallah canımAllahım kayıplarınızn yerini en kısa sürede daha iyi ve sağlıklı olan bebekler ile doldursun @Ozlemakif ve Yasmin kalan arkadaşlarım bizlere de hayırla sonuna kadar sağlıklı gebelik ihsan etsin Rabbim dünden bu yana aglamak geliyo içimden herbirerimizin yüzleri gülsün inşallah..
Canım çok teşekkür ederim İnşallah yine hamile kalabilirim inşallahHersey bizler icin dayanicaksn cnm sabrediceksn bi bakicaksn bebis gelmis yine hepimiz oyle olduk suan cocukla ilgli seylerden bi sure uzak dur sana tavsiyem kendinle kal esinle ilgilen haziran gelmeden tekrar kalmis olucaksin bak icime doguyo cnmm
Canım çok teşekkür ederim İnşallah yine hamile kalabilirim inşallahHersey bizler icin dayanicaksn cnm sabrediceksn bi bakicaksn bebis gelmis yine hepimiz oyle olduk suan cocukla ilgli seylerden bi sure uzak dur sana tavsiyem kendinle kal esinle ilgilen haziran gelmeden tekrar kalmis olucaksin bak icime doguyo cnmm
Inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.Canim bende senin gibiyim tekrar kaybetmekten korkuyorum ama boyle dusunerek strese girerekte yanlis yapiyoruz hem kendimize hem bebegimize sanirim Dogru olan kotuyu dusunmemek ve bebeyimizi Allaha emanet etmek Allahim ömür nasip ettiyse eyer dunyaya gelecek yavrularimiz ben boyle dusunmeye calisiyorum Allah gonlune gore versin saglikla bebegine kavustursun insallah
Cok gecmis olsun arkadasim uzulme cok zor biliyorum ama Allah böyle istemiş her serde vardir bir hayir Allah sabir versin ve insallah hayirlisiyla saglikla yeniden nasip etsin Allahim gönlüne göre versin
Sağolun kızlar Allah razı olsun. İnşallah araştırmada bişey çıkmaz inşallahAh canim bi arastir bakalim kan pihtilasmasi fln vardir belki sende de
Gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin bundan sonraki gunlerini kolaylastirsin âminn
InşallahhhhhhhKizlar bebegini kaybeden arkadaslara uzuldk etkilendik ister istemez bazilarimizin ilk gebelgi bazilarimizin dusukleri var ama hep ayni sey olcak degil icimizi ferah tutalm doktra gitme ihtimali olanlar gidip bebisini gorsun tek ic rahatlaticak sey o oluyo Allah hepimize yardim etsin icimzdeki korkulari alsinn kaderde ne varsa onu yasiycaz Allah haziran ayina bebeklerimzle beraber cikarsinnn
Kızlar çok moraim bozuk. Saçma saçma şeyler geliyor aklıma. Herbirseyden evhamanır oldum.
Oturp yarına kdr aglayasım var.
Kasklarmda hafif batma var.
Rahmim agriyor.
Dotor randevum 10 gun sonra kalp atışı varmı diye bakılacak.
Bende miğde bulantsı falan da yok.
Bir kaybım zaten var diye bu da gider siye vok korku sardı bni.
Hafta başı gitsem mi acaba doktrora
Ben 500 evler hastanesinin orada oturuyorum gulfem hanımı da defne hanımıda biliyorum 2 kurtajımıda gulfem hanımda oldum hastane tertemiz dogumhanede ebelerde super kurtaj oldugum icin biliyorum ama doktorlar cok gencler ne kadar tecrubeliler bilmiyorum onun icin baska doktor bakıyorum ama hastane ve ebeler guzel ilgilendiler dogumhanede temiz ben ilk dusugumde super bir doktor ama rezalet bir hastane ve dogumhane gordum adam super ama hastane sıfırMerhaba kızlar bugün 2. kontrolüme gittim kalp atışlarını duyduk 7 hafta 1günlük dedi. bebiş C harfi şeklinde kesenin içinde duruyor eli ayağı yüzü belli değil henüz. Kalbi hızlı hızlı çarpıyor. Yine GOP Hastanesi Dr. Nefize Meriç e gittim. Bu sefer doktordan hiç memnun kalmadım. Kalp atışını 1 saniye dinletti hemen kapattı. duymakla duymamak arasında kaldık resmen. 60 tl muayene ücreti veriyoruz odaya girmemizle çıkmamız bir oluyor. Beni hiç tartmadı dktor kaç kilosun demedi. Hiç bişeyimle ilgilenmiyo. Şimdi aklımda 500 evler şafak hastanesi var oradan önerebileceğiniz bir doktor varmı acaba bana.
Bende 500 evler istanbul şafak hastanesine gidicem salı günü defne hanıma gidicem duyumlarıma göre iyi hastane doktoruda araştırdım iyi doktormuş
Sen bilirsin ama bekle biraz yani bilmiyorum ama doktor 10 gun dediyse anca duyulucak kalbi demek banada 15 gun demisti haftaya cuma gunu gidicem bende dusundum bugun doktora gitmeyi ama vazgectim cunku onceki bebeyimde 6 haftalikti gittim kalbi atmiyodu bir hafta sonra tekrar bakalim dedi o bihafta yasadigim uzuntu stresi ben bilirim sonuc bir hafta sonra yasamiyodu bebeyim kalbi atmadigi icin sonlandirildi gebeligim gununu bekleyip daha kesin sonuc almak en iyisi diye dusundum bekliyorum simdiInşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
Doktora gidelim diyorum, eşim istemiyor bebege okdr ultrason falan zararlı diye.
sendende Allah razi olsun insallah cikmaz birsey ve yeniden hamile kalir bebeyine kavusursun canimSağolun kızlar Allah razı olsun. İnşallah araştırmada bişey çıkmaz inşallah
Seninle benim gunum aynı heralde sat tarihim 16 sı bende cumaya gitmeyi dusunuyorum hayırlısı sadece kese gordum ilk hafta birdaha doktor 3 hafta sonra hepsini birden gorursun kafana takmazsın dediSen bilirsin ama bekle biraz yani bilmiyorum ama doktor 10 gun dediyse anca duyulucak kalbi demek banada 15 gun demisti haftaya cuma gunu gidicem bende dusundum bugun doktora gitmeyi ama vazgectim cunku onceki bebeyimde 6 haftalikti gittim kalbi
atmiyodu bir hafta sonra tekrar bakalim dedi o bihafta yasadigim uzuntu stresi ben bilirim sonuc bir hafta sonra yasamiyodu bebeyim kalbi atmadigi icin sonlandirildi gebeligim gununu bekleyip daha kesin sonuc almak en iyisi diye dusundum bekliyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?