2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende keseyi gordum..kalp atisi icin ayni donemde gidicez sanirim..
Insallah hayirli haberler aliriz dahsnce 7+5 gunluk gebeliyim kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi insallah bu defa saglikla sonuna kadar giderim Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kalp atisini duyunca paylasirsan sevinirim Allah gonlune gore versin canim

Anladım Allah hayırlısı ni versin.bu bulantı işi çok değişik hormonların oyunu benim Komşum su icse kusuyordu hamileyken

Anladım Allah hayırlısı ni versin.bu bulantı işi çok değişik hormonların oyunu benim Komşum su icse kusuyordu hamileyken
ben kızımda hç kusmadım ama koku yetiyordu ağlıyordum artık.. komşuların yemek kokuları beni çıldırtıyordu.. ay allah kimseye yaşatmasın..

Kızlar çok moraim bozuk. Saçma saçma şeyler geliyor aklıma. Herbirseyden evhamanır oldum.
Oturp yarına kdr aglayasım var.
Kasklarmda hafif batma var.
Rahmim agriyor.
Dotor randevum 10 gun sonra kalp atışı varmı diye bakılacak.
Bende miğde bulantsı falan da yok.
Bir kaybım zaten var diye bu da gider siye vok korku sardı bni.
Hafta başı gitsem mi acaba doktrora

Canim bende senin gibiyim tekrar kaybetmekten korkuyorum ama boyle dusunerek strese girerekte yanlis yapiyoruz hem kendimize hem bebegimize sanirim Dogru olan kotuyu dusunmemek ve bebeyimizi Allaha emanet etmek Allahim ömür nasip ettiyse eyer dunyaya gelecek yavrularimiz ben boyle dusunmeye calisiyorum Allah gonlune gore versin saglikla bebegine kavustursun insallah

Canım sağol teşekkür ederim İnşallah bidaha yaşamam böyle acı Rabbim hiçkimse ye yaşatmasın. Senin mucizenide sana bağışlasın inşallah amin

Aminnnnnn inşallah canım

Hersey bizler icin dayanicaksn cnm sabrediceksn bi bakicaksn bebis gelmis yine hepimiz oyle olduk suan cocukla ilgli seylerden bi sure uzak dur sana tavsiyem kendinle kal esinle ilgilen haziran gelmeden tekrar kalmis olucaksin bak icime doguyo cnmm
Canım çok teşekkür ederim İnşallah yine hamile kalabilirim inşallah

Hersey bizler icin dayanicaksn cnm sabrediceksn bi bakicaksn bebis gelmis yine hepimiz oyle olduk suan cocukla ilgli seylerden bi sure uzak dur sana tavsiyem kendinle kal esinle ilgilen haziran gelmeden tekrar kalmis olucaksin bak icime doguyo cnmm
Canım çok teşekkür ederim İnşallah yine hamile kalabilirim inşallah

Inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
Doktora gidelim diyorum, eşim istemiyor bebege okdr ultrason falan zararlı diye.

Kizlar bebegini kaybeden arkadaslara uzuldk etkilendik ister istemez bazilarimizin ilk gebelgi bazilarimizin dusukleri var ama hep ayni sey olcak degil icimizi ferah tutalm doktra gitme ihtimali olanlar gidip bebisini gorsun tek ic rahatlaticak sey o oluyo Allah hepimize yardim etsin icimzdeki korkulari alsinn kaderde ne varsa onu yasiycaz Allah haziran ayina bebeklerimzle beraber cikarsinnn

Cok gecmis olsun arkadasim uzulme cok zor biliyorum ama Allah böyle istemiş her serde vardir bir hayir Allah sabir versin ve insallah hayirlisiyla saglikla yeniden nasip etsin Allahim gönlüne göre versin

Ah canim bi arastir bakalim kan pihtilasmasi fln vardir belki sende de
Gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin bundan sonraki gunlerini kolaylastirsin âminn
Sağolun kızlar Allah razı olsun. İnşallah araştırmada bişey çıkmaz inşallah

Inşallahhhhhhh

Kac haftaliksiniz ?ilk gunler batmalar normal hemen endise etmeyin

Ben 500 evler hastanesinin orada oturuyorum gulfem hanımı da defne hanımıda biliyorum 2 kurtajımıda gulfem hanımda oldum hastane tertemiz dogumhanede ebelerde super kurtaj oldugum icin biliyorum ama doktorlar cok gencler ne kadar tecrubeliler bilmiyorum onun icin baska doktor bakıyorum ama hastane ve ebeler guzel ilgilendiler dogumhanede temiz ben ilk dusugumde super bir doktor ama rezalet bir hastane ve dogumhane gordum adam super ama hastane sıfır
Bende 500 evler istanbul şafak hastanesine gidicem salı günü defne hanıma gidicem duyumlarıma göre iyi hastane doktoruda araştırdım iyi doktormuş

Inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
Doktora gidelim diyorum, eşim istemiyor bebege okdr ultrason falan zararlı diye.
Sen bilirsin ama bekle biraz yani bilmiyorum ama doktor 10 gun dediyse anca duyulucak kalbi demek banada 15 gun demisti haftaya cuma gunu gidicem bende dusundum bugun doktora gitmeyi ama vazgectim cunku onceki bebeyimde 6 haftalikti gittim kalbi atmiyodu bir hafta sonra tekrar bakalim dedi o bihafta yasadigim uzuntu stresi ben bilirim sonuc bir hafta sonra yasamiyodu bebeyim kalbi atmadigi icin sonlandirildi gebeligim gununu bekleyip daha kesin sonuc almak en iyisi diye dusundum bekliyorum simdi

Seninle benim gunum aynı heralde sat tarihim 16 sı bende cumaya gitmeyi dusunuyorum hayırlısı sadece kese gordum ilk hafta birdaha doktor 3 hafta sonra hepsini birden gorursun kafana takmazsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…