2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Tam olarak anlamadım şimdi hastane iyimi kötümü ?

Seninle benim gunum aynı heralde sat tarihim 16 sı bende cumaya gitmeyi dusunuyorum hayırlısı sadece kese gordum ilk hafta birdaha doktor 3 hafta sonra hepsini birden gorursun kafana takmazsın dedi
Evet benimde sat 16 keseyi gordum cok sukur insallah cuma gunu kalbini duyarim Allah nasip ederse hayirli haberle donersin insallah Allah kucagina kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim

Evet benimde sat 16 keseyi gordum cok sukur insallah cuma gunu kalbini duyarim Allah nasip ederse hayirli haberle donersin insallah Allah kucagina kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim
Bana 20 gün sonra gel demisti 11 kasima denk geliyo ama beklemem sanirim o kadar..

kızlar satı ve ultrason ölçümü aynı çıkanlar.. adetleriniz düzenli mi.. benim yumurtalama günüm adetimin 18. gününe denk geliyor.. otomatik hesaplayıcıdan hesapladım..

Tam olarak anlamadım şimdi hastane iyimi kötümü ?
Biraz karısik anlattim ilk kurtajımda super bir doktor berbat bir hastanede sıfır hijyendi kurtaj oldum sancı odası fiye bir yer yapmıslar butun gebeler ayni odada sancı crkiyor iceri kimse alınmıyor berbattı o baska bir hastaneydi
Ikinci dusugumde gulfem ve defneye 500 evler safaga gittim hastane ebeler super dogumhane tertemiz ama doktorlar çok genc tecrube tartısılır ama kurtaj sırasında dogumhaneye girdim tertemiz hijyenik ve ebeler cok iyi zaten benim 11 yaşında bir oglum var onuda gaziosman pasa safakta yapmıstım dogumumu odanda sancını cekiyosun dogumhaneye doguracagın ab giriyorsun esin falan yanında onun icin cok guzel ama doktorlar cok genc o beni dusunduruyor demek istedim

Amin insallah canim

Ben araştırdım defne hanım iyi diyolar sadece ben araştırmadım hastane o kadar iyise doktorlarda iyidir yani öyle düşünüyorum salı günü gitcem bakalm

Ben araştırdım defne hanım iyi diyolar sadece ben araştırmadım hastane o kadar iyise doktorlarda iyidir yani öyle düşünüyorum salı günü gitcem bakalm
Hastane kucuk ama temiz sen dene bakalım ne dusuneceksin defne hanım hakkinda ben cok pimpirikliyim 2 dusukten sonra banada haber ver berki senin elektiriğin tutar doktorlarla ben hijyenik oldugu icin iğnelerimi orda yaptırıyorum
gaziosmanpasa safagı denicem doktor olarak birturlu icime sinen doktor bulamadim doktor buldum hastane rezalet hastane buldum doktorlar cok genc neye gore karar vericem bilmiyorum

Aspirinde kan sulandırıcı bende hem iğne hem clexane kullanıyorum.

Çok üzülüyoruz giden geri gelmiyor maalesefte bizde kendimize zarar veriyoruz istemeden strese giriyoruuz eşim girme okuma etkileniyorsun bak bebeğimize yazık kendinide üzüyorsun diyor. Haklı aslında kendimizi artık fazlasıyla bebişlerimiz için düşünmemiz lazım ister istemez üzülüyor insan keşke kimse kötü şeyler yaşamasa Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın. Yaşayanlara da tez vakitte unuttursun inşallah..

Amin insallah

Oylede girmemekte cozum degil bilgi alisverisimiz oluyo kayiplar cok uzucu ama hayat devam ediyo o arkadaslarimiz icinde bizim icinde suan tv de bi haber gorsekte uzulcek kadar hassasiz hormonlardan oyuzden kendimizi yipratmayalm hicbi sorunumuz yok iyi gidiyo iyi seyleri dusunelm hersey Allahtan yakinda cinsiyetler belli olcak daha pozitif dusunucez konusulcak cok guzel gunlerimiz var onumuzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…