- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.941
14.haftada erken dikmişler rahim için canım nasıl teşhis koydular acaba ?? Ben de su gibi bi akıntı geliyoe her sildiğimde lavaboya gittiğimde 3-4 damla acaba amnion sıvısı falan ile alakalı mıdır ???Seni cok iyi anliyorum. Ilk hamileligin mi bilmiyorum ama ilklerin acisi cok fena oluyor. Ben uc düşük yasadim. Ilkini 7. Haftada. Ikincisini 11. Haftada ve sonuncusunu yani kizimi 23.09.2013 de 20 haftalik kaybettim. Tam da riskler bitti derken. Nasil yikildim nasil nefes alamaz duruma geldim anlatamam. Hayata dair hicbir umudum hayalim yokken bebegimi kaybettikten 40 gun sonra gelen ilk adetimle hamile kalmisim. Doktorlar ona da umutsuz vaka gibi yaklasiyorlardi. Sonucta 20 haftalik bebek kaybetmistim. Ve onlar en az 6 ay beklemem gerektigini dusunuyordu. Ben zaten tutmaz diye tedbir almamistim.
Kan pihtilasmasi sorunum var. Igne ve aspirin kullaniyorum. Ayrica 14. Haftanin sonunda rahim agzimi diktiler ve tum hamilelik boyunca 4 ay hastanede yattim. 3.5 ay evde sadece wc ye gitmek icin ayaga kalktim. Onun disinda he sirt ustu uzandim. 34. Haftada mecbur oglumu erken aldilar. Simdi 15. Aylik. Anlayacagin bazilarimiz icin cok zor geciyor hamilelikler ve cok fazla aciyla sinaniyoruz. Sana soyleyebilecegim tek sey umarim kaybetmemissindir bebegini. Ama ola ki kaybetmissen de takma kafana hamile kalamazsin. Psikoljik olarak sartlandirma lutfen kendini. Her seyi oluruna birak. Ben hemen hamile kalabilenlerden degildim ama hic ummadigim.ve dusunmedigim bir zamanda baktim hamileyim yine. Umudunu kaybetme. Bir de bakiyorsun ikizlere hamilesin. Hayat hep sürprizlerle dolu. Hamile kalabiliyorsun ona bak. Mutlaka tutacak bir ay erken ya da gec. Sevgiyle kal. Cok uzun oldu ozur dilerim.
Benim aklıma bişey takılsa whatsapptan yazıyorum doktoruma hemen cevaplıyor o konuda rahatım. Evet iyi de gidiyor çok şükür bir sıkıntımda yok. Kötü haber görürsem de tv de hemen çeviriyorum çoğunlukla izlemiyorum dediğin gibi hormonlar tavan kötü etkileneceğim üzüleceğim şeylerden mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum. Bebişlerimiz için bunu yapmamız annelik görevimizOylede girmemekte cozum degil bilgi alisverisimiz oluyo kayiplar cok uzucu ama hayat devam ediyo o arkadaslarimiz icinde bizim icinde suan tv de bi haber gorsekte uzulcek kadar hassasiz hormonlardan oyuzden kendimizi yipratmayalm hicbi sorunumuz yok iyi gidiyo iyi seyleri dusunelm hersey Allahtan yakinda cinsiyetler belli olcak daha pozitif dusunucez konusulcak cok guzel gunlerimiz var onumuzde
Bende de var ama doktorum çok normal dedi. Rahim boyunu ölçüp karar veriliyor dikise. Farkli bir durum sanırım.14.haftada erken dikmişler rahim için canım nasıl teşhis koydular acaba ?? Ben de su gibi bi akıntı geliyoe her sildiğimde lavaboya gittiğimde 3-4 damla acaba amnion sıvısı falan ile alakalı mıdır ???
Kaçıncı haftada belli oluyor ikiz bebişler bizde genetikte anannem ikiz çocuğumuş anannemden teyzeme geçmiş teyzemin üçüz çocuğu var bende şüpheleniyorum bendese olabilir
Bende de var ama doktorum çok normal dedi. Rahim boyunu ölçüp karar veriliyor dikise. Farkli bir durum sanırım.
Bende de var dediğim akıntı yanlis anlasılma olmus. Ama dikisi sormustum ben rahim yetmezliği darlıgi gibi durumlarda anneye müdahale ediliyor. Ikiz ya da tek bebek olmaması değilde annenin durumu belirliyor bunu. Acıtan bir islem değilmis lokal anesteziyle 5 dklık bir islemmis.Bu dikis tup bebeklerde mi uygulaniyor , genel olarak cogul gebeliklerde mi ? Nasil bi islem.acitiyo mu ?
gunaydin.. bendede cok yogun idrar enfeksiyonu cikti kultur alindi sonuca göre antibiyotik verilecekmis ptesi gunu.. sordum kullanmam gerektigini vucutta enfeksiyonla hamileligi gecirmek daha tehlikeliymis.. suan sorun olmicagini söyledi antibiyotiginKizlarr gunaydin. 4-5 gündür cok kötü grip geciriyorum. Bu zamana kadar ilac almamakta direndim ama durumumda hic bir duzelme olmadi aksine tum bogazimi iltihap sardi. Doktor rovamycine anribiyotik yazdi. Hamileler icin antibiyotikmis. Ama daha hic icmedim. Icim rahat edemiyor. Aranizda bu dönemde antibiyotik kullanan veya bir fikri olan var mi??
masallah canimmmm :))) yarasin yarasin bebiseeegünaydın güzel anneler mutlu haftasonları
bir haftayı daha devirdikzaman akıp gidiyor şafak sayar gibi sayıyoruz geçmiyor gibi gelsede dönüp baktığımda 9 haftanın bittğini görüyorum.bebişlerde içeride büyüyor,gelişiyor.
bugün içim böyle kımıl kımılbelirtiler azaldı sanırım mutluluğum bu yüzden artık rahatça yemek yiyorum ve yedilerim içimde kalıyor bebeğime vitamin oluyor
bende migren mi stresten kaynakli basagrisi mi diye doktorlar cözemiyo senelerdir.. hamileligimde 2 defa oldu simdiye kadar biri 3 gun surdu digeri gecen gun 2 gun.. senin gibi basimi duvara vurasim vardi.. agladim hep agridan. agridan midem falanda bulandi cok kötuydu.. ilacsiz idare etmeye calistim en son doktor halimi görunce parolu en azindan ic dedi.. doktorum ayrica migrenin gebeligin ilerleyen haftalarda hafiflicegini söyledi.. umarim öyle olur senkn icin gecmis olsunGünaydın kızlar. Nasılsınız?
Sabah sabah bir derdimi paylaşayım sizle.
Benim migrenim var. Haftada 1-2 kere atak gelirdi, çok kuvvetli ağrı kesicilerden 3-4 tane içmeden geçmezdi.
Hatta hamilelikten önce son 3 ay atak gelmesin diye ilaç kullandım. Hiç baş ağrım olmadı o sürede. Sonra ilacı kestim tabi.
Şimdi dün sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Bir sürü parol ve metpamid aldım, odalara kapandım geçmedi. Hatta gece bile şiddetli ağrı ile uyandım. Hala çok ağrıyor. Başımı duvarlara vurasım var.
Var mı benim gibi olan?
çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Benim migrenim var. Haftada 1-2 kere atak gelirdi, çok kuvvetli ağrı kesicilerden 3-4 tane içmeden geçmezdi.
Hatta hamilelikten önce son 3 ay atak gelmesin diye ilaç kullandım. Hiç baş ağrım olmadı o sürede. Sonra ilacı kestim tabi.
Şimdi dün sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Bir sürü parol ve metpamid aldım, odalara kapandım geçmedi. Hatta gece bile şiddetli ağrı ile uyandım. Hala çok ağrıyor. Başımı duvarlara vurasım var.
Var mı benim gibi olan?
Sagol canim yorumun icin. Kadin dogumcumla da konustum simdi o da korkmadan icebilirsin dedi. Kullanmaya basladim. Insallah en kisa zamanda etkisini görürüm.gunaydin.. bendede cok yogun idrar enfeksiyonu cikti kultur alindi sonuca göre antibiyotik verilecekmis ptesi gunu.. sordum kullanmam gerektigini vucutta enfeksiyonla hamileligi gecirmek daha tehlikeliymis.. suan sorun olmicagini söyledi antibiyotigin
Geçmiş olsun. Dün benimde başım tuttu bi ara ama uyuyunca geçiyor Allahtan uzun sürmedi. Sizin baya şiddetliymiş ama hamilelikte her ilaç alınmıyor inşallah geçer.Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Var mı benim gibi olan?
gecmis olsun umarim gecer bende ptesi baslicamSagol canim yorumun icin. Kadin dogumcumla da konustum simdi o da korkmadan icebilirsin dedi. Kullanmaya basladim. Insallah en kisa zamanda etkisini görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?