2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
14.haftada erken dikmişler rahim için canım nasıl teşhis koydular acaba ?? Ben de su gibi bi akıntı geliyoe her sildiğimde lavaboya gittiğimde 3-4 damla acaba amnion sıvısı falan ile alakalı mıdır ???
 
Benim aklıma bişey takılsa whatsapptan yazıyorum doktoruma hemen cevaplıyor o konuda rahatım. Evet iyi de gidiyor çok şükür bir sıkıntımda yok. Kötü haber görürsem de tv de hemen çeviriyorum çoğunlukla izlemiyorum dediğin gibi hormonlar tavan kötü etkileneceğim üzüleceğim şeylerden mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum. Bebişlerimiz için bunu yapmamız annelik görevimiz
 
14.haftada erken dikmişler rahim için canım nasıl teşhis koydular acaba ?? Ben de su gibi bi akıntı geliyoe her sildiğimde lavaboya gittiğimde 3-4 damla acaba amnion sıvısı falan ile alakalı mıdır ???
Bende de var ama doktorum çok normal dedi. Rahim boyunu ölçüp karar veriliyor dikise. Farkli bir durum sanırım.
 
Bu dikis tup bebeklerde mi uygulaniyor , genel olarak cogul gebeliklerde mi ? Nasil bi islem.acitiyo mu ?
Bende de var dediğim akıntı yanlis anlasılma olmus. Ama dikisi sormustum ben rahim yetmezliği darlıgi gibi durumlarda anneye müdahale ediliyor. Ikiz ya da tek bebek olmaması değilde annenin durumu belirliyor bunu. Acıtan bir islem değilmis lokal anesteziyle 5 dklık bir islemmis.
 
G U N A Y D İ N ANNELER GUZEL HAFTASONLARI DILIYORUM YENI HAFTAYA HAZIRLANACAGIZ INSAALLAH BU HAFTA KIMLER DR A GIDECEK ALLAH TAN BIRSEY GELMESSE CARSAMBA RANDEVUM VAR COK HEYECANLIYIM RABBIM BEBEGIMI SAGLIKLI GORMEMI NASIP ETSİN INSAALLAH DIGER GIDECEK OLAN ARKADASLARADA DUALARiM SIZINLE Rabbim kimseye kapisindan eli bos dondurmesin
 
Kizlarr gunaydin. 4-5 gündür cok kötü grip geciriyorum. Bu zamana kadar ilac almamakta direndim ama durumumda hic bir duzelme olmadi aksine tum bogazimi iltihap sardi. Doktor rovamycine anribiyotik yazdi. Hamileler icin antibiyotikmis. Ama daha hic icmedim. Icim rahat edemiyor. Aranizda bu dönemde antibiyotik kullanan veya bir fikri olan var mi??
 
günaydın güzel anneler mutlu haftasonları
bir haftayı daha devirdik zaman akıp gidiyor şafak sayar gibi sayıyoruz geçmiyor gibi gelsede dönüp baktığımda 9 haftanın bittğini görüyorum.bebişlerde içeride büyüyor,gelişiyor.
bugün içim böyle kımıl kımıl belirtiler azaldı sanırım mutluluğum bu yüzden artık rahatça yemek yiyorum ve yedilerim içimde kalıyor bebeğime vitamin oluyor
 
gunaydin.. bendede cok yogun idrar enfeksiyonu cikti kultur alindi sonuca göre antibiyotik verilecekmis ptesi gunu.. sordum kullanmam gerektigini vucutta enfeksiyonla hamileligi gecirmek daha tehlikeliymis.. suan sorun olmicagini söyledi antibiyotigin
 
masallah canimmmm :))) yarasin yarasin bebiseee
 
Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Sabah sabah bir derdimi paylaşayım sizle.

Benim migrenim var. Haftada 1-2 kere atak gelirdi, çok kuvvetli ağrı kesicilerden 3-4 tane içmeden geçmezdi.

Hatta hamilelikten önce son 3 ay atak gelmesin diye ilaç kullandım. Hiç baş ağrım olmadı o sürede. Sonra ilacı kestim tabi.

Şimdi dün sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Bir sürü parol ve metpamid aldım, odalara kapandım geçmedi. Hatta gece bile şiddetli ağrı ile uyandım. Hala çok ağrıyor. Başımı duvarlara vurasım var.

Var mı benim gibi olan?
 
bende migren mi stresten kaynakli basagrisi mi diye doktorlar cözemiyo senelerdir.. hamileligimde 2 defa oldu simdiye kadar biri 3 gun surdu digeri gecen gun 2 gun.. senin gibi basimi duvara vurasim vardi.. agladim hep agridan. agridan midem falanda bulandi cok kötuydu.. ilacsiz idare etmeye calistim en son doktor halimi görunce parolu en azindan ic dedi.. doktorum ayrica migrenin gebeligin ilerleyen haftalarda hafiflicegini söyledi.. umarim öyle olur senkn icin gecmis olsun
 
çok geçmiş olsun.
 
Sagol canim yorumun icin. Kadin dogumcumla da konustum simdi o da korkmadan icebilirsin dedi. Kullanmaya basladim. Insallah en kisa zamanda etkisini görürüm.
 
Geçmiş olsun. Dün benimde başım tuttu bi ara ama uyuyunca geçiyor Allahtan uzun sürmedi. Sizin baya şiddetliymiş ama hamilelikte her ilaç alınmıyor inşallah geçer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…