2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızımda da olmuştu lekeleme daha erken dönemde, ama şimdi nedense tecrubesizmisim gibi birşey dusunemiyorum

Canim bi madde vardi nobet tutan personel gebeligini ogrenir ogrenmez kendi istegi ile gebeligini belgeleyerek nobetten cikip mesaiye devam edebilir diye onu arastiriyorum yurutmeye girdimi diye herhangi bi bilgin varmi faydalanip nobetten cikmak istiyorum cok zorluyor nobetler surekli ayakta ve her türlü hasta geliyor yoksa bile 14 kasimda kalp atislari icin gidicem saglikla duyarsam drdan rica edicem rapor pek sicak gelmiyor çünkü kurtajim ocakta oldu 1 ay raporluydum mayista kist ameliyati oldum 1 ayda ordan rapor aldim hakkim bitmesin diye ugrasiyorum daha nolacagi hic belli degil belki daha cok ihtiyacim olursa bu sefer heyete gitmek zorunda kalicam

Heyet raporu sınırsız alabilirsin sıkıntı yok... Kimseyi düşünme kendini düşün tek hekim 40 gün hakkın var... Maaalesef o yönetmelik idarenin elinde oyuncak ben avukata bile sordum üstü kapalı... 24. Haftada nöbetten çıkarsın ama eğer bi sorun varsa doktor raporu alarak 24. Haftadan önce çıkarsın... Ben buradaki doktorumdan alamadım başka ilden o raporu aldım kabul etmek istemediler ama ettiler mecbur. Bi çok arkadaşım halen hamile olur olmaz nöbetten muaf tutulduğunu biliyorlar öyle olanlarda var. Sizin hastanede nasıl bir işleyiş var tutum nasıl ona bağlı. 657 liyiz ama bu hale geldik maalesef istedikleri gibi davranmak istiyorlar.

Canim korkma istirahat edebiliyorsan ayaklarini dik yat gidebiliyorsan dr git icin rahat etsin progestan aliyodun demi
Yok almiyorum kızımda kullandım hep uyudum şimdi uyuma imkanım yok. Küçük kızım var.. belki iğne olur.. ama sanırım bu sefer farklı üstüne görme dedikleri şeyi yaşıyorum.. hamileliğimi öğrenmeden önce de adet gunumde leke gördüm..

Özel hastaneden alabilirsin bizim burada rica ile bi iş olmuyor valla sen bilirsin dilekçe yazdım kaç sefer hamilelik belgesini kabul etmiyolar sadece diğer kanunlarda gebe işçiler için geçerli umarım birazda olsa yardımım olmuştur. Ben çok stres yaptım bu konuda istirahatliyken bile sıkıntı yaşadım başkaları yaşamasın kimse koyun olmasın artık ya. Ben kendi doktoruma başkalarına kalsa şu an hala 24 saat nöbetler tutuyordum Siz bi konuşun işleyişi öğrenin.

Canim sorumluyla konustum gönüllü olarak gunduze almaya calisirim dedi saglik yonunden berbat bi ildeyim herseyi degistirdiler 24 nobet yok 16+mesai bu ay mesela 8 nobet 4 mesaim var eger gecirmezse heyet raporu icin ugrasicam Allah'im saglikla buyusun bebisler son gunlerimizi goruruz inşallah

Suan rapordan sonra mesaiye devam ediceksin demi kac gun aldin raporu valla evinde gebelik gecirenler ne sansli

Slm kizlar :) aile hekimine gidip kaydini yaptirmayan varsa yaptirsinlar da takip altina aliyorlar asi yapmalari gerekiyormus. Hem bebek dogduktan sonra da ihtiyacimiz olacak ztn.
Bende dün yaptırdım. Tüm testlerin cıktısıni istediler bendende. Cok ilgilendiler takibi yapacagz her konuda bize ulaşbilirsin dediler. Ilk ası 20. Haftada tetanozmus. Ama şaşırdım açikcasi brn bu kadar önrmsediklerini bilmiyordum

Geçmis olsun. Kalp atısi varsa %96 oraninda gebelik normal devam edermis ama bir doktora git bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…