2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim aşırı bulantım yok. Sabahları oluyor bir de bazı kokularda oluyor. Ama hiç kusmadım. Bu hali bile iştah kesiyor. Birkaç gündür de mide de gaz şikayetim var. Ağır mide bulantıları ve kusmaları olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

bendede durum ayni kusmuyorum ama fena zorluyor bazi gunler de hic biseyim yok

Kızlar günaydın dün geceden beri sol kasıgımda batma gibi bir ağrı var ara geçiyor ama gene oluyor çok rahatsızda etmiyor.Aranızda böyle olanı varmı?

Kızlar günaydın dün geceden beri sol kasıgımda batma gibi bir ağrı var ara geçiyor ama gene oluyor çok rahatsızda etmiyor.Aranızda böyle olanı varmı?
benimde dün öyle oldu az önce yazdım hatta böyle bacağa vuran bi sancı gibi benimki demekki bu da normal bi belirti bizim günlerimizde aynı.

canim bnde ayni oleydm dun gece kalktm bsyler yedim her gece o saatlerde mide kazinmasi gibi bulanti oluyo uyutmuyo yani yemeden bisey

Kizlar dun koyu kahve akinti geldi demistim acile gittik kesemiz duruyor kanama alani filan yok korkulacak bisey yok gebelik devam ediyor bu haftalarda gayet normal dedi istirahat cok onemli dedi ama calisiyorum bu gidisle rapor alicam saglikciyim acil serviste yani surekli ayaktayim progestan kullan dedi zaten dun almya basladim Rabbim inşallah bebislerle haziran ayina cikmamizi nasip etsin hepimize coook dua ediyorum bulantilari olan arkadaslara Rabbim sabir versin benim henuz baslamadi ama kokulara hassasiyet basladi mutfaga girmek bile istemiyorum ac dolasiyorum Rabbim miniklerimizi sag salim büyütsün inşallah

Ben de sağlıkçıyım riskli bir birimde çalışıyodum ne sıkıntılar yaşadım anlatsam destan olur.. Yönetimin tavrı önemli türkiyede sağlık sistemi çöküyor maalesef her hastanede farklı uygulamalar.. Rapor aldım nöbet tutamaz fazla ayakta duramaz diyee hakkımı zorla aldım adeta şimdi de kaç gündür raporluyum... Rahim içi kanama alanı var bi var bi yok diyolar ama kanamam olmadı hiç ve bebeğin gelişimi iyi allahtan...

kızlar iki gündür ağzım acayip kuruyo sanki tükürük bezlerim çalışmıyo gibi dilim sünger gibi ya anca su içince ıslanıyo. niye böyle yaa

Kızlar selam,

On gün önce aranizdan ayrılmak zorunda kaldım.melegim beni terketti.

Hepinize sakli hamilelikler dilerim.saglikla kucaginiza alın..

Kendinize dikkat edin.

Slm kizlar :) aile hekimine gidip kaydini yaptirmayan varsa yaptirsinlar da takip altina aliyorlar asi yapmalari gerekiyormus. Hem bebek dogduktan sonra da ihtiyacimiz olacak ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…