2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın anneler Nasılsıniz benim haftam da olup da hiç bişey hissetmeyen var mı ya ben biraz korkuyorum da kasık ağrım vardı önceleri o da yok simdi

kilo alan oldu mu simdiye kadar?
canım ben 2 gün önce tartıldım 2 kilo vermişim görenlerde kilo vermşsin diyip duruyor üzülüyorum acaba bebeği besleyemiyor muyum diye?

o kadar da sıkma bence kendini benimde canım cips istiyor eşim alıyor 2 3 tane yiyip bırakıyorum bi oturuşta 2 paket cipsi bitiren ben 2 taneyle yetiniyorum

Günaydın kızlarr
günaydın tatlım..

kızlar hepinize günaydın
mide şikayetleri en üst seviyede devam ediyor benim kusmalar yine başladı ne yesem kar etmiyor çözüm yolunu bulamadım ekşime ve yanma da cabası.onun dışında benim ara ara baş dönmelerim oluyor çok kısa sürüyor 2 sn belki,birde dün sol kasığımdan bacağıma doğru giren bi sancım oldu böyle gerilince çekilir ya onun gibi bi acı.
sizler ne durumdasınız?

Cnm benımde çok yanmam oluyordu, DR'um Gaviscon surup önerdi.. okadar ıyı geldıkı anlatamam... mutlaka al cok rahatlıyorsun... ıcınde hıcbır zararlı madde yokmuş.. ıcındede yazıyor zaten hamılelerın yanma problemlerı ıcın dıye.. hatta bebek reflusuunde bebegede verıyorlarmışş.. ben cok faydasını gordum...

Günaydın anneler Nasılsıniz benim haftam da olup da hiç bişey hissetmeyen var mı ya ben biraz korkuyorum da kasık ağrım vardı önceleri o da yok simdi

Ben varım yanlız benm kasık ağrılarm arada oluyo ama ilk zamanlardaki gibi yok gittikçe azaldı oda zaten bildiğim kadarıyla rahimmin büyümesi ile ilgiliymiş doktora gittinmi ?

Ben varım yanlız benm kasık ağrılarm arada oluyo ama ilk zamanlardaki gibi yok gittikçe azaldı oda zaten bildiğim kadarıyla rahimmin büyümesi ile ilgiliymiş doktora gittinmi ?
geçen hafta gittim canım sadece kese göründü bugün gideceğim bakalım o yüzden endişeli ve heyecanlıyım daha önceden bir kürtajım var da

geçen hafta gittim canım sadece kese göründü bugün gideceğim bakalım o yüzden endişeli ve heyecanlıyım daha önceden bir kürtajım var da

bende aynı durumdayım hiç bi belirti rahatsızlık yok ama bebiş sağlıklıymış çok şükür geçen hafta çarşamba gittim kalp atışını da gördük doktor 3 hafta sonra gel daha gelmeni gerektiren bi durum yok dedi. bende hep düşünüyodum acba iyi değilmi bişeymi oldu diye ama artık alışıyorum inşallah böyle gider rahat bi şekilde geçiririz.

Doktordan cıktım sonuclarım da sıkıntı yok 6+3 haftalık hamile çıktım ultrasonda bebegin kalp atımlarını üstten göremedik malesef alttan baktı doktorum çok şükür minigim büyüyor. İkili tarama testi için başka hastaneden randevu alıcam

amin canım inşallah ben de görebilirim kalp atışını duyarım

hayırlısı olsun canım sevindim Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin:)

yanma çok baskın değil ekşime,böyle çok yemiş hissi baskı var yanm nadir oluyor ama yinede doktoruma sorayım canım çok sağol

Dün kızarmış balık yedim hastanelik oluyodum acaip ağır geldi mideme.. Aman diyim :)

yanma çok baskın değil ekşime,böyle çok yemiş hissi baskı var yanm nadir oluyor ama yinede doktoruma sorayım canım çok sağol

yanma ekşime gaz hepsine iyi gelıyor... dırek mıdeyı rahatlatıyor.. ben 1 hafta cektım o sıkıntıyı neden onceden sormadım dıye kızdım kendıme dr'uma.

Gunaydin anneler nasilsiniz? dun aksam cok bulantim vardi yine bir dilim börek yiyip bastirdim erkenden uyudum ama geceyarisi 3de bulantidan uyandim sanki yatakta sallaniyorum okadar kötuydu ki.. hemen esime seslendim elma getirdide biraz bastirdi.. bana kucuk amasya elmali cok iyi geliyor bulanti icin.. gece gece yemege simdiden alismak istemiyorum malum zaten fazla kilom var ama bu surecte bulanti varken gercekten saat kac olursa olsun bastirmak icin yemek lazim yoksa daha kötu oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…