2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Rica ederim bir an önce iyileş inşallah, çok zor hamilelikle grip.. Ben daha 5 haftalıkken yaşadım

benimki hiç bişeyer benzemiyo uzuyo gidiyo ekliyim bi bakın bu kdr şekilsiz görmemişsinizdir heralde. bebişte tam soldan girmiş.

Yok belirtisi cnm trambofli paneli diye geciyo protein s falanda bakio doktrlar sen bi hemetologa git yada perinatolga detayli tahlil yaparlar istanbuldaysan kanuni sultan suleyman egitm ar. Hastanesi yapiyo ozeldede 1500e en fazla yapilio cnm
Teşekkürle istda değişim bursda hematolog yok koagulasyon protrombin zamanı falan da var mı bunlara ben baktırırım genelde normaldi hep bende bu zamana kadar herangi bişi çıkmadı yumurtlama takibinde vermişti doktorum sadece

Hamile tayti ben aldim cok rahat h&m de ve waikikide var 20tl ustelik cok rahat beli zaten duz siyah tayt kullanisli herzaman ust de gecenden kalma 2tane wardi giyiyorm cok mutlu oluyo insanEki Görüntüle 1678369
bende hala bi gram büyüme yok sanki bebekim buyumedi mi ki diye üzülüyorum bazen hafif bi gobek çıkıyor ama hala 45.5 kg dayım 44 ile basladim

Midem çok fena gurulduyor ya iki gündür bağırsaklarım mı hareketli diyorum ama içerde inşaat var galiba

Kizlarrr dengeli saglikli beslenenlere cok ozeniyorummm ben mide bulantilari yuzunden degil saglikli hic beslenemiyorum cubuk peynir grissini hep aparatif nasil olcak boyle bilmiyorum :/

Rica ederim bir an önce iyileş inşallah, çok zor hamilelikle grip.. Ben daha 5 haftalıkken yaşadım
İnşallah canım sağol. Bugün gittim kbb doktoruna çook derinden muane etti burnumun içinde ameliyat yaptı sanki şu an antibiyotik kullanma geçicek gibi duruyor 3 gün daha geçme süresi var dedi. Eğer geçmezse agumentin yazdı cumartesi başlarsın dedi. Bide bitkisel bi burun spreyi yazdı. Bol bol su iç c vitamini alıcam diyede çok meyve yeme reflü başlar ağrıla gelirsin dedi. Su ve istihirat önemli dedi. Bu arada nezle salgını var dedi aman dikkat etsin herkes.

Kizlarrr dengeli saglikli beslenenlere cok ozeniyorummm ben mide bulantilari yuzunden degil saglikli hic beslenemiyorum cubuk peynir grissini hep aparatif nasil olcak boyle bilmiyorum :/
Ben kızarmış ekmek peynir çubuk kraker midem bulanmıyor ben de bıraktım taze sıkılmış meyve suyu ve arada bi çerez atıştırabiliyorum kaç gündür :)

kızlar böle işte benimki yukarı doğru yol alıyo sanki.cinsiyet için tahmin varmı :) Eki Görüntüle 1678641
Daha cok minik annesi cinsiyet organlari bile henuz tam gelismemistir hep birlikte az daha sabretmemiz gerek gonlunden gecen olsun ama en onemlisi saglikli olsunn :) benim bebek gozlerim beni yaniltmiyorsa totosunu donmus yan yatiyordu :))))

Merhaba kızlar, ben de haziran annesi olucam inşallah minigim acele etmezse :) bugün kontrolümüz vardı çok şükür 9+3 olmuşuz sağlıkla ilerleriz inşallah. 3 hafta sonraya çağırdı tekrar ve o zaman ikili testimiz de yapılacak. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımiza aldırsın inşallah...

Merhaba antalya da hangi doktora gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…