2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ne güzel mucize olmuş

Aynı durumdayız aksam erken yatıyorum sabaha ezandan önce uyanıyorum ates basıyor yatak eziyet ediyor bana resmen

Sabahları ben yataktan gitmeyeyim diye akşam kocam salonda yatmış.

Garip herkes çok uyumaktan, uyanamamaktan şikayet eder biz sabah gün aymadan kalıyoruz

Ben 66 kiloydum bu sabah bir tartıldım 69 olmuşum doktorum hamilelik boyunca 12 kilosan fazla alma dedi m

Sabahları ben yataktan gitmeyeyim diye akşam kocam salonda yatmış.

Garip herkes çok uyumaktan, uyanamamaktan şikayet eder biz sabah gün aymadan kalıyoruz
6 saatten sonrasını uyayamıyorum eşim hiç şikayetçi degil yatagın tamamı ona aitmiş gibi yatıyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor tek kavgamız bu artık fenalık geliyor ateş basmasından

Ben 66 kiloydum bu sabah bir tartıldım 69 olmuşum doktorum hamilelik boyunca 12 kilosan fazla alma dedi m

Ben de çok hızlı kilo aloyotum bence. Şimdiden 3 kilo aldım. "Düzgün besleniyorsun sıkıntı yok. Vücudun su tutuyor ilk zamanlar. Aldığın kiloyu çok düşünme" dedi doktorum. Ama ben gerçekten dikkatliyim. Ekmek çok az yiyorum. Pasta falan hiç yemiyorum, muhallebi yapıyorum az şekerli. Gece en fazla meyve yiyorum. Daha ne yapabilirim kilo almamak için bilmiyorum.

2 ikizler annesi ☺
aynen öyle oldu:) birde cinsiyet benimde çok erken belli olmuştu. doktorun arkadaşım olmasının etkisi varmı bilmiyorum ama 11. haftanın içindeydik tam gününü hatırlayamıyorum. erkek dedi hemde %99. tabi bebeğin pozisyonuda önemlidir. bakalım bunu ne zaman öğrenicez

Günlerimiz yakin ama ben daha kilo almadim. Mide bulantım vs yok normal yiyorum ama. Doktor hakli tabide 3 kilonun hepside şişkinlik degildir herhalde. Çok kilo almak istemiyorum bende dikkat ediyorm ama. Ekmek sadece kahvaltida yiyorum, tatlida yemiyorum meyve yedigimde.

Bende bu yüzden bekliyorum çekiniyorum yani açiklama yapmak istemiyorum ama içim rahat artık. 11 haftaya başladım

bende çok şükür hiç almamışım. ama alcam diye korkuyorum çok. ekmek olarak sadece sabahları 1 dilim başka yok. meyvemi gündüz yiyorum elma mandalina gibi. 1 ya da 2 tane. kızartma hamurişi hiç yemiyorum. tatlıda haftada bi kez. akşam yemeklerini çok az yiyorum başkada bşey yemiyorum akşam . inşallah böle gider.

Hasta olmasam uğraşırdım ama hiç halim yok benimde tahminim erkek eşiminde öyle ve çevremdekilerde erkek diyor hep hayırlısı artık sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil. Önümüzdeki haftalar da hepimizin belli olur başlarız alışverişlere :)

benim kvalidem ve eltim erkek diyor, kız istediğimi tahmin ederek. maksat sevimsizlik ama içime doğanda erkek birde o var, herşeyin hayırlısı ilk çocukta hiç aklıma bile gelmezdi acaba cinsiyeti ne diye ama ikincide bir merak ve istek oluyor ne yalan söyliyim.
Oğlumu ilk öğrendiğim gün eşime ne isterdin diye sordum ben abin gibi şanslımıyım ilk çocuğum erkek olsun demişti ben şok tabi bir dakika sonra kız desem ne olacaktı acaba

Benim canım hep mantı çekiyor hamur gibi oldum günde 3 lt su iç diyor bir bardak bile içemezken şimdi 1,5 lt su içmeye başladım gün geçtikçe fazlalaştırıyorum bol sebze et yumurta süt ye diyorlar kilo almadan nasıl beslenicem bilmiyoru

Ben de hiç yemiyorum. 45-46 kilo ile başladım hamileliğe, bakalım nasıl gidecek. Sadece meyve ve salata tarzı şeyler yiyorum. Hele tatlı, hamurişi, kızartma, et, köfte hiç yemiyorum. Galiba kilo vercem.

Ama bence hamileyiz diye çok yememek lazım. Bebeklerimiz daha fındık kadar, zaten ihtiyacı olan besinleri bizden alırlar, fazla yediklerimiz hep kilo olarak kalır.

Ay cidden yarın öbür gün cinsiyetleri açıklayacağız buradan, aldıklarımızı paylaşacağız. Çok heyecanlı.

Bir şey sorcam benim Sat 13 eylül. 24 kasımda doktora gitcem. Kaç haftalık olcam o zaman?

Bir de eskiden buralarda olurdu, biz de mi çekiliş yapsak?

Beni de 12. haftada konyrole çağırdı. Venim de çok yakın arkadaşım doktorum. Cinsiyet için o tarihte çağırdı diye düşünüyorum

Kız ya da erkek diye bir isteğim yok ama çok merak ediyorum

Erkek olursa terazi kadını ve ikizler erkeği arası çok iyidir ama ikizler kızlarını hiç bilmiyorum

Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?

Ben hamile oldugumu sadece kendi aileme söyledim eşim kimsenin bilmesini istemiyor nazardan çok korkuyor göbegin cıkınca anlatlar zaten dedi bende onu üzmek istemiyorum. Henüz giydiğim kıyafetler oluyor bana ilerleyen günlerde hamile pantalonu alırım iki tane yeterli olur herhalde. Bebek için 6.aydan sonra başlarım alışveriş yapmaya inşallah saglıkla kucagıma alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…