- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.981
Salgın var ya çok fena benimde öyle başlamıştı şimdi çok fenayım. Bol su ve iç istirahat et. Meyve ye. Günde 2 bardakta ıhlamur içebilirsin.hasta olacak gibi hissediyorumiçim üşüyor sanki. Gözüm burnum boğazım yanıyor gibi. Ne yapmalıyım :/
hasta olacak gibi hissediyorumiçim üşüyor sanki. Gözüm burnum boğazım yanıyor gibi. Ne yapmalıyım :/
Canım benimde alttan bakınca kalp atısı aldı ama rahim ters falan demedikizlar bu arada 9 haftadayim ve hala ustten bebek dogru duzgun görunmuyo ne kalp atisi ne bisey. rahimi ters/arkaya dogru olanlar alttan bakarsa daha iyi oluyor
Hadi gözün aydın hosgeldin aramızaMrb kızlar bende inşallah 06.06.2016 da ilk bebisimi kucağına alcam ..şuan dokuz artı dort günlük hamileyim :) Rabbim hepimizin bebislerini saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah :)
Eşim ve bir kaç tane arkadaşım dışında hatta ailem bile bilmiyor aileme artık soylicem diğerleri artık karnimdan anlasınGünaydın hanımlarrgebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.
Geçmis olsun ama çok az kaldi azalacak ve bitecek belirtilerin. Bebek artık hem büyüyecek hem de yukarıya doğru çıkacak. 11. Haftaya gireceksin neredeyse o zaman bitecek insaallahBulantidan surunuyorm tuzlu ayran ictm ay Allah calisan annelere yardim etsinnn cok zor valla yatiorm
ya aslında haklısın ama bebeğimi beklerken Hamilelik takvimleri olanları gorunce ister istemez içimde bi yer acirdi kiskanclik değil ama ne bileyim bi burukluk simdi ayni şeye ben sebep oluyormusum gibi bi hisse kapıldım :)Canım öyle düşünme ya, rahat ol, her yerden nize zarar geleceğini düşünerek yaşayamayız, güzel düşünelim, güzel olsun, ama benim çevrem gebe olduğumu bilmiyor, nülerleysen zamanlarda söyleyeceğim.. ama nazardan değil de kızım daha çok küçük söylemek istemiyorum şu an..
Hadi yaa ilk gebeliģin mi? Bende birkac yakin arkadaşim ve annemle kayınvalideme söyledim. Haftaya ikili testim var ondan sonra söyleyecegm herkese. Iste özellikle söyleyecegm hatta biraz rahat etmek icin.Eşim ve bir kaç tane arkadaşım dışında hatta ailem bile bilmiyor aileme artık soylicem diğerleri artık karnimdan anlasın
Biliyor musun bende de olurdu hatta silsem mi dedim. Ama hicbir konuya yazmiyorum oradaki böylece görmüyorlar. Bende derdim bak oda ararken bulmus diye. Korü gözle bakmasamda.ya aslında haklısın ama bebeğimi beklerken Hamilelik takvimleri olanları gorunce ister istemez içimde bi yer acirdi kiskanclik değil ama ne bileyim bi burukluk simdi ayni şeye ben sebep oluyormusum gibi bi hisse kapıldım :)
bu beta hcg düşer demi artik sanırım bende 9+5 falanim yüksek olunca bulanti cok olur diye okudum benimkide su an zirvede insallah yavas yavaş normal degere gelirde bulantilar da azalır bu ara fazla oluyo çünküGeçmis olsun ama çok az kaldi azalacak ve bitecek belirtilerin. Bebek artık hem büyüyecek hem de yukarıya doğru çıkacak. 11. Haftaya gireceksin neredeyse o zaman bitecek insaallah
aslında bende farkli konulara yazmıyorum pek ama bi ayeti duzelteyim diye yazmistim sonra arkadas belirtilerimi sordu direk bende ondan etkilendim bi an tuhaf geldi kendime ama takvimi tlf indirdim gun gün aynı bilgiler geliyorBiliyor musun bende de olurdu hatta silsem mi dedim. Ama hicbir konuya yazmiyorum oradaki böylece görmüyorlar. Bende derdim bak oda ararken bulmus diye. Korü gözle bakmasamda.
Tabi tabi azalır artık bulantin. Bende doktora sordumda 11 haftadan sonra azalma başlar dedi. Benim hic bulantım yokta başlar mi artık diye sordumbu beta hcg düşer demi artik sanırım bende 9+5 falanim yüksek olunca bulanti cok olur diye okudum benimkide su an zirvede insallah yavas yavaş normal degere gelirde bulantilar da azalır bu ara fazla oluyo çünkü
Evet haklısın bende öyleydim. 2.5 yıla yakın aradim ve çok zor bir süreçti hep sormak isterdim hamilelere ne yaptın diye. Allah rn kisa zamanda nasib etsin herkese.aslında bende farkli konulara yazmıyorum pek ama bi ayeti duzelteyim diye yazmistim sonra arkadas belirtilerimi sordu direk bende ondan etkilendim bi an tuhaf geldi kendime ama takvimi tlf indirdim gun gün aynı bilgiler geliyor
amin canım inşallah bugün bebek isteyen 2 arkadasimdan bebek mujdesi aldim :) esime de salgın baslattim dedim bebegimi öğrendiğimden beri 9. hamile haberi bu :)Evet haklısın bende öyleydim. 2.5 yıla yakın aradim ve çok zor bir süreçti hep sormak isterdim hamilelere ne yaptın diye. Allah rn kisa zamanda nasib etsin herkese.
bu toxoplazma m neyse o nasıl yaziyor tahlil kagidinda sanırım bende ona bakilik değil öyle bisey hic okumadim benmerhabalar... Bende bugün kendi doktorumun dışında.. sağlık ocağına gittim.kan tahlili yaptılar.. herşey çok güzel değerlerim çok iyi.. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.. Ayın 15 i 20 si arası kendi doktoruma muayene olucam bakalım inşallah kalp atışlarını ve büyüdüğüü biraz daha görebileceğrim..
Bende terazi burcuyum terazi anne ve ikizler bebeği hertürlü anlasir diye biliyorum hatta ikizler olacağı için çok mutluyumBeni de 12. haftada konyrole çağırdı. Venim de çok yakın arkadaşım doktorum. Cinsiyet için o tarihte çağırdı diye düşünüyorum
Kız ya da erkek diye bir isteğim yok ama çok merak ediyorum
Erkek olursa terazi kadını ve ikizler erkeği arası çok iyidir ama ikizler kızlarını hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?