2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hasta olacak gibi hissediyorum içim üşüyor sanki. Gözüm burnum boğazım yanıyor gibi. Ne yapmalıyım :/

hasta olacak gibi hissediyorum içim üşüyor sanki. Gözüm burnum boğazım yanıyor gibi. Ne yapmalıyım :/
Salgın var ya çok fena benimde öyle başlamıştı şimdi çok fenayım. Bol su ve iç istirahat et. Meyve ye. Günde 2 bardakta ıhlamur içebilirsin.

Canım geçen gece banada aynı şey oldu gecenin 4 ünde kalktım su kaynattım su bardağına iki çorba kaşığı bal ve bolca limon sıkıp karıştırıp ılık ılık içtim sende dene cnm inşallah faydalı olur

Mrb kızlar bende inşallah 06.06.2016 da ilk bebisimi kucağına alcam ..şuan dokuz artı dort günlük hamileyim :) Rabbim hepimizin bebislerini saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah :)

kizlar bu arada 9 haftadayim ve hala ustten bebek dogru duzgun görunmuyo ne kalp atisi ne bisey. rahimi ters/arkaya dogru olanlar alttan bakarsa daha iyi oluyor
Canım benimde alttan bakınca kalp atısı aldı ama rahim ters falan demedi

kabızlık sorunu çekenler gecen hafta doktora bike gitmeyi düşünür hale gelmistim sindi sabah ac karna bi elma yiyorum aksamda bi tane yiyorum eğer organik yani mumsuz bulursanız kabuklu tavsiye ederim Allah şükür düzene girdim artık zorlamiyor beni denemekte fayda var fakat suyu cik istemiyor canin ya elma su ihtiyacını bastırıyor ya da bulantilar engelliyo o biraz sıkıntılı bende fakat elmayı tavsiye ederim

Günaydın hanımlarr gebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.
Eşim ve bir kaç tane arkadaşım dışında hatta ailem bile bilmiyor aileme artık soylicem diğerleri artık karnimdan anlasın

Bulantidan surunuyorm tuzlu ayran ictm ay Allah calisan annelere yardim etsinnn cok zor valla yatiorm
Geçmis olsun ama çok az kaldi azalacak ve bitecek belirtilerin. Bebek artık hem büyüyecek hem de yukarıya doğru çıkacak. 11. Haftaya gireceksin neredeyse o zaman bitecek insaallah

ya aslında haklısın ama bebeğimi beklerken Hamilelik takvimleri olanları gorunce ister istemez içimde bi yer acirdi kiskanclik değil ama ne bileyim bi burukluk simdi ayni şeye ben sebep oluyormusum gibi bi hisse kapıldım :)

Eşim ve bir kaç tane arkadaşım dışında hatta ailem bile bilmiyor aileme artık soylicem diğerleri artık karnimdan anlasın
Hadi yaa ilk gebeliģin mi? Bende birkac yakin arkadaşim ve annemle kayınvalideme söyledim. Haftaya ikili testim var ondan sonra söyleyecegm herkese. Iste özellikle söyleyecegm hatta biraz rahat etmek icin.

Biliyor musun bende de olurdu hatta silsem mi dedim. Ama hicbir konuya yazmiyorum oradaki böylece görmüyorlar. Bende derdim bak oda ararken bulmus diye. Korü gözle bakmasamda.

Geçmis olsun ama çok az kaldi azalacak ve bitecek belirtilerin. Bebek artık hem büyüyecek hem de yukarıya doğru çıkacak. 11. Haftaya gireceksin neredeyse o zaman bitecek insaallah
bu beta hcg düşer demi artik sanırım bende 9+5 falanim yüksek olunca bulanti cok olur diye okudum benimkide su an zirvede insallah yavas yavaş normal degere gelirde bulantilar da azalır bu ara fazla oluyo çünkü

Biliyor musun bende de olurdu hatta silsem mi dedim. Ama hicbir konuya yazmiyorum oradaki böylece görmüyorlar. Bende derdim bak oda ararken bulmus diye. Korü gözle bakmasamda.
aslında bende farkli konulara yazmıyorum pek ama bi ayeti duzelteyim diye yazmistim sonra arkadas belirtilerimi sordu direk bende ondan etkilendim bi an tuhaf geldi kendime ama takvimi tlf indirdim gun gün aynı bilgiler geliyor

bu beta hcg düşer demi artik sanırım bende 9+5 falanim yüksek olunca bulanti cok olur diye okudum benimkide su an zirvede insallah yavas yavaş normal degere gelirde bulantilar da azalır bu ara fazla oluyo çünkü
Tabi tabi azalır artık bulantin. Bende doktora sordumda 11 haftadan sonra azalma başlar dedi. Benim hic bulantım yokta başlar mi artık diye sordum zaten azal.aya başlar herkeste sendede bu saatten sonra olmaz dedi.

aslında bende farkli konulara yazmıyorum pek ama bi ayeti duzelteyim diye yazmistim sonra arkadas belirtilerimi sordu direk bende ondan etkilendim bi an tuhaf geldi kendime ama takvimi tlf indirdim gun gün aynı bilgiler geliyor
Evet haklısın bende öyleydim. 2.5 yıla yakın aradim ve çok zor bir süreçti hep sormak isterdim hamilelere ne yaptın diye. Allah rn kisa zamanda nasib etsin herkese.

Evet haklısın bende öyleydim. 2.5 yıla yakın aradim ve çok zor bir süreçti hep sormak isterdim hamilelere ne yaptın diye. Allah rn kisa zamanda nasib etsin herkese.
amin canım inşallah bugün bebek isteyen 2 arkadasimdan bebek mujdesi aldim :) esime de salgın baslattim dedim bebegimi öğrendiğimden beri 9. hamile haberi bu :)

merhabalar... Bende bugün kendi doktorumun dışında.. sağlık ocağına gittim.kan tahlili yaptılar.. herşey çok güzel değerlerim çok iyi.. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.. Ayın 15 i 20 si arası kendi doktoruma muayene olucam bakalım inşallah kalp atışlarını ve büyüdüğüü biraz daha görebileceğrim..

bu toxoplazma m neyse o nasıl yaziyor tahlil kagidinda sanırım bende ona bakilik değil öyle bisey hic okumadim ben

Bende terazi burcuyum terazi anne ve ikizler bebeği hertürlü anlasir diye biliyorum hatta ikizler olacağı için çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…