- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.921
Beni de 12. haftada konyrole çağırdı. Venim de çok yakın arkadaşım doktorum. Cinsiyet için o tarihte çağırdı diye düşünüyorum
Kız ya da erkek diye bir isteğim yok ama çok merak ediyorum
Erkek olursa terazi kadını ve ikizler erkeği arası çok iyidir ama ikizler kızlarını hiç bilmiyorum
bir liste yapsak cinsiyet tahminleri ve sonuçlarla ilgili eğlenceli olurduultrason kağıtlarından tahminler ve içimize doğanları yazardık. tam formatını belirleyemedim ama benden daha ıt' ci biri vardır burda dimi
Benim şişe yanımda sürekli doldurup içiyorum yoksa çok nadir susuyorum.Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?
Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?
Bende terazi burcuyum oğlum ikizler, şu yaşlarda nasıl anlaştığımızı anlayamıyorum açıkçası:)) çok seviyorum çünkü, canımı alsa helali hoş olsun diyecek durumdayımBeni de 12. haftada konyrole çağırdı. Venim de çok yakın arkadaşım doktorum. Cinsiyet için o tarihte çağırdı diye düşünüyorum
Kız ya da erkek diye bir isteğim yok ama çok merak ediyorum
Erkek olursa terazi kadını ve ikizler erkeği arası çok iyidir ama ikizler kızlarını hiç bilmiyorum
harika olur sana çok zahmet olmazsa canımana tablolmuza tahmini Cinsiyet alanı ekleyebılırız?
Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. O zmn belki bize de babasının ruyasinda gordugu gibi koca gozlu bi kucuk hanim gelir belki :)Bende senin gibiydim okuyunca kendimi gördüm sanki Benimde Kızım oluyo
Cok.guzel olur bnde solemistm daha once tahminleri ve cikan sonucu yazalm bakalm nolcak:)ana tablolmuza tahmini Cinsiyet alanı ekleyebılırız?
amin canım inşallah allah hepimizin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. O zmn belki bize de babasının ruyasinda gordugu gibi koca gozlu bi kucuk hanim gelir belki :)
Yok belirtisi cnm trambofli paneli diye geciyo protein s falanda bakio doktrlar sen bi hemetologa git yada perinatolga detayli tahlil yaparlar istanbuldaysan kanuni sultan suleyman egitm ar. Hastanesi yapiyo ozeldede 1500e en fazla yapilio cnmYa bu pıhtılaşma benim kafama çok takılıyo doktor bana hamile kalmadan corsspirin vermişti ben de kullanıyorum şimdi ama hangi tedtleri yaptırmak kazım bilfiğimiz bi belirtisi var mı hastalığın
Benmki tam ceyrek altin kesesi gibi bildgn kese modeli :) ilk zamanlar degskti smdi yuvarlakkızlar keselerinizin şekli nasıl ondan bide kesede bebeğin oluştuğu yöne göre cinsiyet tahmin ediliyormuş :)
Benim elips seklindeydi ama dr ultrasonda saga sola cekistirdikce silindire bile dondu yani :))))Benmki tam ceyrek altin kesesi gibi bildgn kese modeli :) ilk zamanlar degskti smdi yuvarlak
kızlar keselerinizin şekli nasıl ondan bide kesede bebeğin oluştuğu yöne göre cinsiyet tahmin ediliyormuş :)
tipki benim esim gibi butun gece ustumu kapatiyor kolumu bile disari cikarsam kiziyor :))[/QUOTE][QUOmelo34, post: 43391423, member: 455402"]6 saatten sonrasını uyayamıyorum eşim hiç şikayetçi degil yatagın tamamı ona aitmiş gibi yatıyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor tek kavgamız bu artık fenalık geliyor ateş basmasından
tipki benim esim gibi butun gece ustumu kapatiyor kolumu bile disari cikarsam kiziyor :))[/QUOTE][QUOmelo34, post: 43391423, member: 455402"]6 saatten sonrasını uyayamıyorum eşim hiç şikayetçi degil yatagın tamamı ona aitmiş gibi yatıyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor tek kavgamız bu artık fenalık geliyor ateş basmasından
benim yusyuvarlak kesem, bebkte fotoğrafta solda, ama gerçekte sağdadır. ayna kanunukızlar keselerinizin şekli nasıl ondan bide kesede bebeğin oluştuğu yöne göre cinsiyet tahmin ediliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?