2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Biz de karı koca ikizler burcuyuz. Çocuğumuz da ikizler burcu olacak gibi, nasıl bir ev olacak galiba

Bir de instagram dan birbirimizi takip edelim bence.
fatoskedi benim instagram hesabım

@kedifatos doktorumun "hamileyim" adlı uygulaması var telefonundan onu indir ordan gebelik haftanı hesaplayabilirsin canım. Hem hafta hafta bebek gelişimiyle ilgili herşey yazıyor usg görüntüleriyle birlikte. Güzel bir uygulama.

Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?
Bende terazi burcuyum oğlum ikizler, şu yaşlarda nasıl anlaştığımızı anlayamıyorum açıkçası:)) çok seviyorum çünkü, canımı alsa helali hoş olsun diyecek durumdayım

Ya bu pıhtılaşma benim kafama çok takılıyo doktor bana hamile kalmadan corsspirin vermişti ben de kullanıyorum şimdi ama hangi tedtleri yaptırmak kazım bilfiğimiz bi belirtisi var mı hastalığın

kızlar keselerinizin şekli nasıl ondan bide kesede bebeğin oluştuğu yöne göre cinsiyet tahmin ediliyormuş :)

[QUOmelo34, post: 43391423, member: 455402"]6 saatten sonrasını uyayamıyorum eşim hiç şikayetçi degil yatagın tamamı ona aitmiş gibi yatıyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor tek kavgamız bu artık fenalık geliyor ateş basmasından[/QUOTE] tipki benim esim gibi butun gece ustumu kapatiyor kolumu bile disari cikarsam kiziyor :))

Ya bu pıhtılaşma benim kafama çok takılıyo doktor bana hamile kalmadan corsspirin vermişti ben de kullanıyorum şimdi ama hangi tedtleri yaptırmak kazım bilfiğimiz bi belirtisi var mı hastalığın
Yok belirtisi cnm trambofli paneli diye geciyo protein s falanda bakio doktrlar sen bi hemetologa git yada perinatolga detayli tahlil yaparlar istanbuldaysan kanuni sultan suleyman egitm ar. Hastanesi yapiyo ozeldede 1500e en fazla yapilio cnm

tipki benim esim gibi butun gece ustumu kapatiyor kolumu bile disari cikarsam kiziyor :))[/QUOTE]
Hastalanırız diye önlem alıyorlar canım malum havalar sogudu salgın hastalıklar dolaşıyor ilaç kullanmamız sakıncalı o yüzden boguyorlar aslında

tipki benim esim gibi butun gece ustumu kapatiyor kolumu bile disari cikarsam kiziyor :))[/QUOTE]

Ay zaten daral geliyor bir de sıkı sıkı örtüyor beni, kombiyi yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…