2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Öyle bir şey yokmuş rahim tek dedi sağ yada sok taraf diye bşr şey olmaZ dedi ama yunurtlama takibi yapıp hamile kalsaydın o zaman anlaşırdın diyor doktorum

Ben kontrolsüz hamile kaldım. İlk kontrolümde doktorum bakıp sağ yumurtalığından gamile kalmışsın dedi. Ne işime yarayacak, ne anlama geliyor bilmiyorum ama ilk görüşte söyleyebildiği birşeydi ☺

Yumurtlama takibi derken sağ yumurtalıktanmı soldanmı geldiğini takip edersek dedi ama gerisini sormadım

canım benim tam sağda çünkü muayenede tam sağdan bakarak görüyor bide yumurtladığım tarafı ben hissediyorum ovulasyon günü çok kasılmalarım oluyodu tek taraflı bikez doktora gittiğimdede görmüştüm yönünü.

Cinsiyet tahmini yapılıyor işte . ama hiç bir zaman rahimde sağ tarafta yada sol tarafta diye bir şey bana kalırsada yok ee bnm ortada bebeğimin cinsiyetimi yok yani he bu arada sana demiyorm rahim yönüyle cinsiyet belirleyenlere diyorum sadece sen tesadüfen karşıma çıktın

kizlar bu arada 9 haftadayim ve hala ustten bebek dogru duzgun görunmuyo ne kalp atisi ne bisey. rahimi ters/arkaya dogru olanlar alttan bakarsa daha iyi oluyor

Bnm iki taraflı kasılmalarım oluyo iki taraftamı bebek ? kasıkmanın nedeni rahim genişlemesi bunu sakın unutmYın

Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?
Su benim midemi bulandiriyor maalesef
ana tablolmuza tahmini Cinsiyet alanı ekleyebılırız?
Benim tahminim erkek.
Bir de kızımda çin takvimi tuttu.bunda da erkek diyor çin takvimi.eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da inş hayirlisiyla

Bnm iki taraflı kasılmalarım oluyo iki taraftamı bebek ? kasıkmanın nedeni rahim genişlemesi bunu sakın unutmYın

ben şuandan bahsetmiyorum. şuan bendede iki taraflı oluyo adet olcağım zamanı kasdetmiştim yanlış anlaşılmış :) ayrıca ablama da arkadaşımda bebeğin ne taraftaki yumartalıktan döllendiğini doktor söylemişti. ilerleyen zamanlarda bebek zaten rahmin herhangi biyerine tutuncağı için sağ sol kalmıyo dediğin gibi.

Yani o zman benimki acayip bir yerde duruyo tam ortada neyse hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…