2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar bu arada 9 haftadayim ve hala ustten bebek dogru duzgun görunmuyo ne kalp atisi ne bisey. rahimi ters/arkaya dogru olanlar alttan bakarsa daha iyi oluyor
Benimde goremedi alttan baktirdim bende..evet daha once bana rahmin biraz donuk gibi biseyler demisti doktor zamaninda.

bu toxoplazma m neyse o nasıl yaziyor tahlil kagidinda sanırım bende ona bakilik değil öyle bisey hic okumadim ben

Toxoplazma lgm yazıyor saglık ocaklarında bakmıyorlar ona hastaneye gidersen bakarlar evcil hayvan besliyorsan pozitif cıkar

Kızlar siz kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni her hafta çagırıyor doktorum test alıyor sonucu cılınca randevu al gel diyor her hafta doktordayım bunun rutini nedir

Hadi yaa ilk gebeliģin mi? Bende birkac yakin arkadaşim ve annemle kayınvalideme söyledim. Haftaya ikili testim var ondan sonra söyleyecegm herkese. Iste özellikle söyleyecegm hatta biraz rahat etmek icin.
Daha önce hep 7.veya 8.haftalarda 3 kaybim oldu o zaman söylemiştim bu seferde vah vahlarla uğraştım bu hamileliğimde artık korkuyorum.

bu ikinci gebeliğim, yeni sezeryanlıyım ve dikiş yerlerim ağrıyor, çok stresliyim
Hadi yaa sezeryan yeri 2. gebelikte acıyormuu ilk defa duydum. ablamda hamile 2,5 yaşında kızı var ama hiç dikişlerim acıyo demedi bide karnı şişti baya önde o benden.

Hadi yaa sezeryan yeri 2. gebelikte acıyormuu ilk defa duydum. ablamda hamile 2,5 yaşında kızı var ama hiç dikişlerim acıyo demedi bide karnı şişti baya önde o benden.
Ablan dogum yapali cok olmus canim..arkadasimizin daha bebegi 8 aylik yani dikis yerleri taze oluyo..agrisi ondandir..

Hadi yaa doktorun ne diyo peki bu duruma ? Allah korusun dikişlerin açılırsa nolucak Allah yardımcın olsun emzirmeye güvenmemek gerektiğinin kanıtı işte belliki kazala olmuş Mckenzie

Hadi yaa doktorun ne diyo peki bu duruma ? Allah korusun dikişlerin açılırsa nolucak Allah yardımcın olsun emzirmeye güvenmemek gerektiğinin kanıtı işte belliki kazala olmuş Mckenzie
canım zaten çok stresliyim, böyle şeyler yazınca sen, beni daha stres bastı, çocuğuma kıyıp aldıramazdım, kalbi atıyor yavrumun, sezeryanlı olup böyle kısa aralıkla hamile kalan çok var kazayla, genelinde problem yaşanmamış, ama ben de ne olur bilemem, kendimi daha da üzmek istemiyorm.

Icimi dokmezsem catliycamm mide bulantisi deyip gecmeyin 15 gundur yeme icme kalmadi mutfaga zor giriyorum gurbete evliyim sadece esimin tarafi var cokk iyiler ama keske annem kardesim gelebilseydi arada yanima bu bulanti gecmezse ben bunalima giricem eve hapsoldum ogurdukce aglayasim gelio sinirden hasta gibi yatiorum gunlerdir bide hamilelik hastalik degil derler butun duzenim degisti ne birini davet edebiliyorum ne gidebiliyorum gecsin Allahim lutfen ((

ca
nım 12. haftadan somra rahatlıyorsun.. ben de ilk gebeliğim de komşuların yemek kokularını alırdım, o kokular beni delirtirdi, ama 12. haftadan sonra şaşılası şekilde azaldı şaşırmıştım.. sabret.. dua et..

Kötü bişey yazmadım ki burda neler yazılıyor hepimiz zaman zaman stres oluyoruz ama bişey demiyoruz. Konuşulmasından hoşlanmıyorsan hiç açma bence konuyu. Problem yaşanmıyorsa niye stres oluyorsun ki. Tekrardan Allah yardımcın olsun ne diyim.

Offf çok zor seni yaşayan anlar sadece. Allah kolaylık versin bir an önce atlatırsın inşallah. Bulantı için bileklikler falan varmış bi arkadaşım kullanmıştı onları bi araştırsana doktorunda biliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…