2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Umarim gecer ilk gunler kafaya takmiodum ama hergun hergun artik sosyal hayatim bitti disari cikiorum gezemeden geri geliyorum ins dedigin gibi olur

Kızlar karında çatlak olmaması için başı sürüyomusunuz yada ne zaman başlanıyor bilginiz var mı

moralim yeterince bozuk.. teselli bulmak için yazdım, evet hoşlanmadım yazdığından, burda çoğu kişi ya moral bulmak için ya da merakını gidermek için yazıyor, karşılaşacağım tehlikeleri ben de biliyorum, bunu sormadım.

Strese girme cnm iyi yonlerini dusun ikisi bi arada buyucek nekdar guzel hazir o tempoya alistn buyur cikar ortaya ikiside hem arkadas gibi olucklar ne mutlu cok var arka arkaya dogum yapan Allah can sagligi versn evlatlarina

Bende cok trajik gunler yasiorm evden cikamiyorm pek bisey yemiorm hasta gbi yatiorm dha en ufack bi mide ilaci yada agri kesici almadm bana doktor alablirsn desede icim el vermez bu benm gorusm bebegimzden gelen seyler basimizn ustune gecicek bugunlerde saglikli gebeliklerde genelde bulanti oluyo ben oyuzden bile kendimi motive ediyorum gecicek az sabir cnm

Strese girme cnm iyi yonlerini dusun ikisi bi arada buyucek nekdar guzel hazir o tempoya alistn buyur cikar ortaya ikiside hem arkadas gibi olucklar ne mutlu cok var arka arkaya dogum yapan Allah can sagligi versn evlatlarina
teşekkür ederim canım, bunalımdayım gerçekten, benden ilgi bekleyen küçük bir kızım var, bir yumurtalığımda kist var, bu yüzden hep kontrol altında olucam ve tekrar ameliyat edilmek.. çok tedirginim, en kötüsü de ailemden çok uzağım bu şehirde yalnızım..

geçeceğini bilmek gerçekten rahatlatıyor ve hayırlı bir iş için rahatsızız öyle değil mi? sonuçta meyvesini alacağız nasipse.. güzel düşünelim..

Kızlar karında çatlak olmaması için başı sürüyomusunuz yada ne zaman başlanıyor bilginiz var mı
ben ilkinde 3. ayda başladım canım.. badem yağı sürdüm sonuna kadar.. ama benim etim çok sıkı ve şişince çatladım, ablamın vücudu esnek hiç çatlamadı.. biraz bünyeyle alakalı..

Olsun gelen kismetiyle gelir Allah yardim eder kizin icinde cok guzel olucak bende senelerdr kistle ugrasiorm yapistnmi insana zor kurtuluyosn doguma kdar zaten dikislerin daha iyi olur benimde kocaman bi kist amelyti dikisim var ayni sezeryan dogum dikisi doktr bsy olmaz biraz ustunden yada altindan olur dedi

Evett canimm bugun diyorum dogunca poposuna poposuna vurucam sinirden ona bile kiziyorum artik :) Allahim bunlarin karsiliginda bizee cokk mutlu neseli gunler versin insallahh

Evett canimm bugun diyorum dogunca poposuna poposuna vurucam sinirden ona bile kiziyorum artik :) Allahim bunlarin karsiliginda bizee cokk mutlu neseli gunler versin insallahh
Aminnn ins dogsunlarda hersey unutulr eminim suan evlat hasretiyle yanip keske olsada bulansa kussam diyen nice insanlar vardir bugunumze sukur gecicek hersey zor ama dayancz yani

biraz rahatladım canım, çok sağol, ne zaman ameliyat olmuştun .. kistin türü neydi,, benimki anekoik kist diye geçiyor.. kobntrole gittiğimde korka korka sedyeye uzanıyorum ben

biraz rahatladım canım, çok sağol, ne zaman ameliyat olmuştun .. kistin türü neydi,, benimki anekoik kist diye geçiyor.. kobntrole gittiğimde korka korka sedyeye uzanıyorum ben
Bnm hep hemorjk kist oluyosu cok buyuyp patladi we hep riskli olurdu boyutlari buyuk diye gebelgn basindada oldu ama suan yok gitti kendilgnden bnmde kayiplarm war die korkarak yatiodm ama artk huzurla yatiorm cnku korktkca strese giriyorz iyi dusun iyi olsun Allah sana nasip ettyse vardir bi hayir

canım patlayınca mı ameliyat oldun, patlayınca ne gibi belirtilerin oldu, benim bazen ağrım oluyor solumda, kist solda zaten, acaba patladı mı diyorum, bebek kistin yanında aynı yumurtalıkta kist var ve ordan yumurtladım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…