2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar yaa ağzımdaki kötü tat geçmiyor.. Sürekli ağzıma bişey atmak istiyorum bu gidişle 100 kilo olucam. Benim gibi olan var mı? Ne yesem geçmiyo bu tat ve akşam olunca artıyo.. Fenalık geldi
Nasıl bir tat var pas gibi falan mı

Kızlar yaa ağzımdaki kötü tat geçmiyor.. Sürekli ağzıma bişey atmak istiyorum bu gidişle 100 kilo olucam. Benim gibi olan var mı? Ne yesem geçmiyo bu tat ve akşam olunca artıyo.. Fenalık geldi
Ya bende bundan sıkayetciyim. Başka kimsede var midir diyordum. Birseyler yiyince hafifliyor. Aradada sakız ciğniyorum ama var yani. Özellikle bu saatlerde çok çok artıyor.

ben

benim de ikinci gebeliğim ama ilkinde çok tiksinmiştim, bunda birşey yok, acıkınca midem bulanıyor çok az sadece..
maşallah canım o zaman sana ben aynı bulantiyi tekrar yaşıyorum kizimda küçük onun bakımı ev işi bulantı bide düşük tehlikesi sürekli az az lekelenme yaşıyorum hayırlısıyla bu yavrumda dünyaya gelse bi daha da cocuk dusunmuyorum :)

maşallah.. ama benim de başka sıkıntılarım var .. canım ilk gebeliğinde de düşük tehliken var mıydı? ben de aynı durumdayım ev işi, kızım, yemek.. bir de kistimin sancısı.. alah yardımcın olsun..

Merhaba hanimlarr

Bende araniza katilim diyorum :) bizde kuzucugumla 8+5 teyiz. Cok sukur kalp atisinida 6+4 te duyduk.suan icin hersey yolunda mide bulantisi ve halsizlik var.ama hosuma gidiyor onlarda.cunki o kadar yolunu bekledim ki Rabbim isteyen herkeze tez vakitte nasip etsin bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inss

evet canım malesef ilk hamileliğim düşük sonra çok.şükür kızım sağ salim dünyaya geldi ama 4 ay kanama ve düşük tehlikesi vardı çok zor bi durum hep yattim şimdi pek dinlenemiyorum da Allah yardımcım olsun..üzülme canım koca bi kistle hamileliğini geçirip kuzusunu hayırlısıyla kucağına alan arkadaşım var biraz sıkıntı ceksense hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah Rabbim hepimize kolaylik versin şifa versin

canım arkadaşı savunmak değil amacım ama okuduğum kadarı ile o senin yeni ameliyatli olduğunu bilmeden yazdı aslinda kötü b amac sezmedim az cok hatirlarsin bende bazi yorumlara kızıyorum suclayici ya da irdeleyici tarzda olan ama anladığım kadarıyla kötü bi niyet yok sende alınıp üzme kendini O canı sana veren seni senden iyi biliyo emin daha kolay atlatacaksin bu doğumu iki sabinin hurmetine

ay canımm bende ilk bebeğimi düşürdüm ve kızım da hep yattım hep kanamam oldu, kader arkadaşı olduk :) şimdi de kistten dolayı gebeliğim yüksek riskli gebelik altında inceleniyor, hayırlısı olsun hakkımızda..

Canim hic stres yapma benim esimin akrabasi sezeryandan sonra spiral taktirmisti spiral varken hamile kaldi kizi daha bebekti dogurdu masallah buyuduler bile oglan oldu bebis 3 yasinda var ablada 4

Canim hic stres yapma benim esimin akrabasi sezeryandan sonra spiral taktirmisti spiral varken hamile kaldi kizi daha bebekti dogurdu masallah buyuduler bile oglan oldu bebis 3 yasinda var ablada 4
ay maşallah darısı başıma inşallah.. burda bir arkadaşım var beni çok korkuttu.. eve gelip ağladım.. rahim yırtılabilir dedi ve bu tehlikeyi kendisi de yaşaamış.. 2 çocuk bakımının zorluklarından ve ameliyatın zorluklarından söz edince moral bulmak için buraya yazdım, teselliye ihtiyacım var çünkü, güzell şeyler duymaya çok ihtiyacım var ay benimki de bu sefer erkek olur inşallah, bir kızım bir oğlum olssun yeter inşallah, teşekkür ederim biraz düzelddim burdan okuduklarımla..

Mckenzie canim benim kizkardeslerimin ikisinin arasi tam tamina 1 yil 4 gun annemle babam sadece 4 gunluk sapma payi vermis..anlayacagin ikisi bir arada buyur hic sikinti yapma arkadasim...hamisliginin tadini cikar...

Buz aküsü denedin mi hic..ben oyle vuruyorum..igne yapacagim yere birkac dakika tutuyorum soguyupnuyusuyor ya..ondan sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci enjekte ediyorum..yanmam ve agri az oluyor morarmam ise yok..bence dene..buz akun yoksa buzdolabinda dondurucuda varda paketli biseylerin onlarda olur canim..

Var ama denemedim hiç bilmiyordum. Ben kendim yapamıyorum fenalaşıyorum komşum var laborant o yapıyor her gün bana. Buz olayını deneyeyim soğukta göbeğe koyması zor olur ama işe yarıyorsa yapmak lazım :) morarmalar var malesef çok acıyor bide yağda yok bende çok acı hissediyorum

Benimde ara ara yanmalarim oluyo mesela aksam aglicaktim resmen ilacin gectigi yer yakiyor penisilin gibi mubarek...ben kendim vuruyorum..birde yavas enjekte et hizli vurunca cok yakar..ben ilk kez koldan hastahanede yaptirmistim hemsire vuracak sandim meger kadin vurmus bile kolum felc oldu sandim acidan yol boyunca agladim..salak hizli vurdu ilaci..

kizlar bu arada 9 haftadayim ve hala ustten bebek dogru duzgun görunmuyo ne kalp atisi ne bisey. rahimi ters/arkaya dogru olanlar alttan bakarsa daha iyi oluyor

Benimde rahmim geride bugun 7+0 olmam gerekli doktor ustteln baktı kese gorundu alttan bakmadi sinir oldum devlete gitmistim yeri ve sekli guzel dedi kesede yukardan 15 mm dedi alttan baksam gorurum dedi ama bakmadi endiseliyim carsamda ozele gitcem bebek varmi yokmu bilmiyorum
Benimde goremedi alttan baktirdim bende..evet daha once bana rahmin biraz donuk gibi biseyler demisti doktor zamaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…