- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.061
Nasıl bir tat var pas gibi falan mıKızlar yaa ağzımdaki kötü tat geçmiyor.. Sürekli ağzıma bişey atmak istiyorum bu gidişle 100 kilo olucam. Benim gibi olan var mı? Ne yesem geçmiyo bu tat ve akşam olunca artıyo.. Fenalık geldi
Ya bende bundan sıkayetciyim. Başka kimsede var midir diyordum. Birseyler yiyince hafifliyor. Aradada sakız ciğniyorum ama var yani. Özellikle bu saatlerde çok çok artıyor.Kızlar yaa ağzımdaki kötü tat geçmiyor.. Sürekli ağzıma bişey atmak istiyorum bu gidişle 100 kilo olucam. Benim gibi olan var mı? Ne yesem geçmiyo bu tat ve akşam olunca artıyo.. Fenalık geldi
maşallah canım o zaman sana ben aynı bulantiyi tekrar yaşıyorum kizimda küçük onun bakımı ev işi bulantı bide düşük tehlikesi sürekli az az lekelenme yaşıyorum hayırlısıyla bu yavrumda dünyaya gelse bi daha da cocuk dusunmuyorum :)ben
benim de ikinci gebeliğim ama ilkinde çok tiksinmiştim, bunda birşey yok, acıkınca midem bulanıyor çok az sadece..
Benimde ilk haftalarda olmuştu. Özellikle 2. Adet dönemimde. Ben gitmistim korkup ama birsey çıkmamısti.Arada geçiyor tekrar başlıyor kanamam yok çok şükür gaz sancisi gibi adet sancisi gibi bir garip
Bişey yoktur o zaman. Ayağının altına yastık koy yat kalkma. Bide bol su iç canım hemen 4-5 bardak geçmezse ağrın gidersin.Arada geçiyor tekrar başlıyor kanamam yok çok şükür gaz sancisi gibi adet sancisi gibi bir garip
maşallah.. ama benim de başka sıkıntılarım var .. canım ilk gebeliğinde de düşük tehliken var mıydı? ben de aynı durumdayım ev işi, kızım, yemek.. bir de kistimin sancısı.. alah yardımcın olsun..maşallah canım o zaman sana ben aynı bulantiyi tekrar yaşıyorum kizimda küçük onun bakımı ev işi bulantı bide düşük tehlikesi sürekli az az lekelenme yaşıyorum hayırlısıyla bu yavrumda dünyaya gelse bi daha da cocuk dusunmuyorum :)
evet canım malesef ilk hamileliğim düşük sonra çok.şükür kızım sağ salim dünyaya geldi ama 4 ay kanama ve düşük tehlikesi vardı çok zor bi durum hep yattim şimdi pek dinlenemiyorum da Allah yardımcım olsun..üzülme canım koca bi kistle hamileliğini geçirip kuzusunu hayırlısıyla kucağına alan arkadaşım var biraz sıkıntı ceksense hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah Rabbim hepimize kolaylik versin şifa versinmaşallah.. ama benim de başka sıkıntılarım var .. canım ilk gebeliğinde de düşük tehliken var mıydı? ben de aynı durumdayım ev işi, kızım, yemek.. bir de kistimin sancısı.. alah yardımcın olsun..
canım arkadaşı savunmak değil amacım ama okuduğum kadarı ile o senin yeni ameliyatli olduğunu bilmeden yazdı aslinda kötü b amac sezmedim az cok hatirlarsin bende bazi yorumlara kızıyorum suclayici ya da irdeleyici tarzda olan ama anladığım kadarıyla kötü bi niyet yok sende alınıp üzme kendini O canı sana veren seni senden iyi biliyo emin daha kolay atlatacaksin bu doğumu iki sabinin hurmetinemoralim yeterince bozuk.. teselli bulmak için yazdım, evet hoşlanmadım yazdığından, burda çoğu kişi ya moral bulmak için ya da merakını gidermek için yazıyor, karşılaşacağım tehlikeleri ben de biliyorum, bunu sormadım.
ay canımm bende ilk bebeğimi düşürdüm ve kızım da hep yattım hep kanamam oldu, kader arkadaşı olduk :) şimdi de kistten dolayı gebeliğim yüksek riskli gebelik altında inceleniyor, hayırlısı olsun hakkımızda..evet canım malesef ilk hamileliğim düşük sonra çok.şükür kızım sağ salim dünyaya geldi ama 4 ay kanama ve düşük tehlikesi vardı çok zor bi durum hep yattim şimdi pek dinlenemiyorum da Allah yardımcım olsun..üzülme canım koca bi kistle hamileliğini geçirip kuzusunu hayırlısıyla kucağına alan arkadaşım var biraz sıkıntı ceksense hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah Rabbim hepimize kolaylik versin şifa versin
bu yorumunu görmeden yazdım kusura bakma canimkusura bakma canım çok gerginim.
Canim hic stres yapma benim esimin akrabasi sezeryandan sonra spiral taktirmisti spiral varken hamile kaldi kizi daha bebekti dogurdu masallah buyuduler bile oglan oldu bebis 3 yasinda var ablada 4canım zaten çok stresliyim, böyle şeyler yazınca sen, beni daha stres bastı, çocuğuma kıyıp aldıramazdım, kalbi atıyor yavrumun, sezeryanlı olup böyle kısa aralıkla hamile kalan çok var kazayla, genelinde problem yaşanmamış, ama ben de ne olur bilemem, kendimi daha da üzmek istemiyorm.
ay maşallah darısı başıma inşallah.. burda bir arkadaşım var beni çok korkuttu.. eve gelip ağladım.. rahim yırtılabilir dedi ve bu tehlikeyi kendisi de yaşaamış.. 2 çocuk bakımının zorluklarından ve ameliyatın zorluklarından söz edince moral bulmak için buraya yazdım, teselliye ihtiyacım var çünkü, güzell şeyler duymaya çok ihtiyacım varCanim hic stres yapma benim esimin akrabasi sezeryandan sonra spiral taktirmisti spiral varken hamile kaldi kizi daha bebekti dogurdu masallah buyuduler bile oglan oldu bebis 3 yasinda var ablada 4
Buz aküsü denedin mi hic..ben oyle vuruyorum..igne yapacagim yere birkac dakika tutuyorum soguyupnuyusuyor ya..ondan sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci enjekte ediyorum..yanmam ve agri az oluyor morarmam ise yok..bence dene..buz akun yoksa buzdolabinda dondurucuda varda paketli biseylerin onlarda olur canim..Anlıyorum.. Allah verir kolaylığını. Benimde en büyük korkum iğneydi her gün oluyorum iğne yerlerim artık çok acıyo morarıyo daha da çok zaman var ama bebişlerimizin için her zorluğa katlanıcaz. Yeter ki onlar iyi olsunda kucağımıza alınca unuturuz herşeyi. İkiz gibi olur sizinde birlikte büyürler inşallah.
Ne yedin yogurt sut tarzi laktozlu seyler mi tukettin bolca..kimi bunuede laktoz boyle gaz sancisi yapabiliyorda..Arada geçiyor tekrar başlıyor kanamam yok çok şükür gaz sancisi gibi adet sancisi gibi bir garip
Var ama denemedim hiç bilmiyordum. Ben kendim yapamıyorum fenalaşıyorum komşum var laborant o yapıyor her gün bana. Buz olayını deneyeyim soğukta göbeğe koyması zor olur ama işe yarıyorsa yapmak lazım :) morarmalar var malesef çok acıyorBuz aküsü denedin mi hic..ben oyle vuruyorum..igne yapacagim yere birkac dakika tutuyorum soguyupnuyusuyor ya..ondan sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci enjekte ediyorum..yanmam ve agri az oluyor morarmam ise yok..bence dene..buz akun yoksa buzdolabinda dondurucuda varda paketli biseylerin onlarda olur canim..
Benimde ara ara yanmalarim oluyo mesela aksam aglicaktim resmen ilacin gectigi yer yakiyor penisilin gibi mubarek...ben kendim vuruyorum..birde yavas enjekte et hizli vurunca cok yakar..ben ilk kez koldan hastahanede yaptirmistim hemsire vuracak sandim meger kadin vurmus bile kolum felc oldu sandim acidan yol boyunca agladim..salak hizli vurdu ilaci..Var ama denemedim hiç bilmiyordum. Ben kendim yapamıyorum fenalaşıyorum komşum var laborant o yapıyor her gün bana. Buz olayını deneyeyim soğukta göbeğe koyması zor olur ama işe yarıyorsa yapmak lazım :) morarmalar var malesef çok acıyorbide yağda yok bende çok acı hissediyorum
kizlar bu arada 9 haftadayim ve hala ustten bebek dogru duzgun görunmuyo ne kalp atisi ne bisey. rahimi ters/arkaya dogru olanlar alttan bakarsa daha iyi oluyor
Benimde goremedi alttan baktirdim bende..evet daha once bana rahmin biraz donuk gibi biseyler demisti doktor zamaninda.
Bol bol sarımsaklı yogurt yedim yemekte canım çekti diye daha önce hiç bu kadar yemedim sarımsak aseriyorum birde yogurtNe yedin yogurt sut tarzi laktozlu seyler mi tukettin bolca..kimi bunuede laktoz boyle gaz sancisi yapabiliyorda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?