2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm oyle kolay patlamaz kist ama ani haraketlerden kacin kolla kendini patladgnda kipirdayamio insan ztn gozun fln karario sok etkisi oluyo ben arastirrm senin kistni bakym neyms ilk defa duydum

cnm strese girmen normal beklenmedigi icin ama sukur millet 3 ay gecmeden hamile kaliyor hic bir sorun yasamadan eminim hic sorun olmaz yengemde ayni durumdaydi 5 ayliktu kuzenim hamile kaldiginda sukur hic bir sorun yasamadi. ayrica dikisler acilmaz cnm 8 ay gecmis ama biraz gerginlik olabilir sadece buda normal... icini ferah tut bak kizinada kardes geliyor :)

Cnm oyle kolay patlamaz kist ama ani haraketlerden kacin kolla kendini patladgnda kipirdayamio insan ztn gozun fln karario sok etkisi oluyo ben arastirrm senin kistni bakym neyms ilk defa duydum
ay inşallah küçülüp gider, sol yumurtalığımda bir sorun mu var demek acaba bu..

:) teşekkür ederim canım.. kızım o kadar mızmız ki gören 'bacım allah kolaylık versin' diyor inşallah o zamana kadar düzelir.. ve ikinci çocuğum kızım gibi olmaz.. bebekliği zor geçti,, hep ağlardı ve emmeyi bıraktı..

Tekrar ediyorum kötü bişey demedim ki sadece şaşırdım. Sinirinizi stresinizi benden çıkartmayın lütfen bende hamileyim bende sizin dediğiniz gibi kalbi atan bir yavru taşıyorum ortamı germeyin sakin lütfen !

ay inşallah küçülüp gider, sol yumurtalığımda bir sorun mu var demek acaba bu..
Baktm cnm smdi takipe alinmistr sanirm.cnku gebelik engel olur ilac tedavisne en kotu ihtimal.dogumda bebisle beraber alirlar skma canini cogu kiside oluyo kist sen bunlara takip kendini iyice strese sokma braz kafani dagit iki bebek bakimiyla ilgli seyleri oku yada kizina kabullendirmenin yollarini hic dusunme kist falan amann bosver:)

iki bebek bakımını bilmezden geliyorum sanırımm yanıma yardımcı alırım , mersi canım..

kusura bakma canım çok gerginim.
Anlıyorum.. Allah verir kolaylığını. Benimde en büyük korkum iğneydi her gün oluyorum iğne yerlerim artık çok acıyo morarıyo daha da çok zaman var ama bebişlerimizin için her zorluğa katlanıcaz. Yeter ki onlar iyi olsunda kucağımıza alınca unuturuz herşeyi. İkiz gibi olur sizinde birlikte büyürler inşallah.

merhaba arkadaşlar bende haziranda ikinci kez anne olcam inşallah 7 aylık bi kızım var :) kizimda 4 ay boyunca mide bulantısı çektim günde 8 defa kustuğum olurdu bu hamileliğim de aynı geçecek inşallah yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar

teşekkür ederim, allah sana da kolaylık versin, bebeğin de sağ salim gelsin..

ben
benim de ikinci gebeliğim ama ilkinde çok tiksinmiştim, bunda birşey yok, acıkınca midem bulanıyor çok az sadece..

Kızlar yaa ağzımdaki kötü tat geçmiyor.. Sürekli ağzıma bişey atmak istiyorum bu gidişle 100 kilo olucam. Benim gibi olan var mı? Ne yesem geçmiyo bu tat ve akşam olunca artıyo.. Fenalık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…