2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bol bol sarımsaklı yogurt yedim yemekte canım çekti diye daha önce hiç bu kadar yemedim sarımsak aseriyorum birde yogurt
Bende ayran ya da yoğurt yediģimde gaz sancısı oluyor cok fazla. Hatta yataktan kalkamadim ilk olduğunda. O yüzden olabilir.

Ya bende bundan sıkayetciyim. Başka kimsede var midir diyordum. Birseyler yiyince hafifliyor. Aradada sakız ciğniyorum ama var yani. Özellikle bu saatlerde çok çok artıyor.
Kızlar bu agizdaki tatsizlik bende de var bu yüzden sürekli meyveli sakız cigniyorum insan yediği hicbirseyden zevk almıyorum gerçi birşey yediğim de yok hamileliği dibine kadar yaşıyorum.

Canim sıkıntı yapma bebis ordadır bende bebise dair bisey demedi diger doktorrum..bu ikinci gittigim docent te ustten net goremedi alttan bakmayi o teklif etti kabul ederseniz dedi bende olur dedim..sende baktirirsin o zaman gozukur canim..

Ben de artik ignelerimj kendim yapiyorum:)
Bulantim asiri coktu bugun nedense kesildi endiseleniyorum acaba neden diye insaAllah bebisim iyidir
Benim de kontrolum 10 kasımda, 10 kasıma kadar bana rahat yok
Rumuzunu 5 kere degistirebiliyorsun canim profil ayalarini kurcala biraz bulursun

Meraba arkadaslar gunde 5 kere fln istifra ederken hastanede vakit gecirirken bugu bulantim kesildi ve ben cok korkuyorum bebegime bir ssy mi oldu ki
Allahim nolur bir sey olmus olmasin
Bulantisi cok olup da aniden kesilen var mi benim gibi
Dun bulantim cok diye agliyordum bugun yok diye
Off ne kadar zor

evet canım çok benzer yanlarimiz var :)

alıntı yaptığım mesaja gelince günümüz teknolojisinde hiç korkma evelAllah bişey olmaz düzenli kontrollere git yeter benim halam oğlu 8 aylıkken kizina hamile kalmış ve şuan oğlu 18 kızı 17 yaşında sezeryanla yaptı dogumlarini üstelik çok şükür hicbisey de olmamış doktora gitmeden doğurdu hemde bi doğumu için gitti :)

Sabahın 6 sında miğde bulantısı uyandırdı.
Tek dostum kraker.
Benden ve krakerlerimden günaydin.
Guzel bir gün gecirmenizi diliyorum.

Kızlar bu agizdaki tatsizlik bende de var bu yüzden sürekli meyveli sakız cigniyorum insan yediği hicbirseyden zevk almıyorum gerçi birşey yediğim de yok hamileliği dibine kadar yaşıyorum.
aynı durum bende de var sakız çiğniyorum sırf o berbat tat geçsin diye ağzımdan.neyseki bu durum da normalmiş

endişelenme canım benim de 1 hafta bulantılarım çok yoğunken 2 3 gün hiçbirşeyim yoktu tekrar başadı 2 gün önce ve bu sabah yine yok sanırım böyle böyle geçicek bu bulantılar kusmalar

ay maşallah.. ben de öyle olurum inşallah.. teşekkür ederim canım ..

hayırlı cumalar herkese, ilk gebeliği olanlar tadını çıkarınkarnınızdakinden başka birşey düşünmenize gerek yok ne güzel.. oğlum dün ateşlendi hemde daha 1 ay geçmedi hastalığının üzerinden, bütün gece ayaktaydım sabahta ağlayarak bıraktım onu evde, canım çok sıkkın.

Bana başkası vuruyor ilacı yavaş veriyor sma sürekli yapmaktan hassaslaştı artık arada acıyor. Dün koldan yaptırdım mesela acımadı ama belli olmuyor işte. Allah kolaylık versin bize daha yolun başı delik deşik olucaz

Bende iki gündür çok iyiydim, korkmuştum senin gibi.. Bugün arabayla binmemle istifra, sonrasında ağrı.. Sahalara hemen döndüm anlayacağın

gunaydin cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…