- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.081
Bende ayran ya da yoğurt yediģimde gaz sancısı oluyor cok fazla. Hatta yataktan kalkamadim ilk olduğunda. O yüzden olabilir.Bol bol sarımsaklı yogurt yedim yemekte canım çekti diye daha önce hiç bu kadar yemedim sarımsak aseriyorum birde yogurt
Kızlar bu agizdaki tatsizlik bende de var bu yüzden sürekli meyveli sakız cigniyorum insan yediği hicbirseyden zevk almıyorum gerçi birşey yediğim de yok hamileliği dibine kadar yaşıyorum.Ya bende bundan sıkayetciyim. Başka kimsede var midir diyordum. Birseyler yiyince hafifliyor. Aradada sakız ciğniyorum ama var yani. Özellikle bu saatlerde çok çok artıyor.
Bende hamilelikten degilmi diyordum ama o yüzden demekki.Kızlar bu agizdaki tatsizlik bende de var bu yüzden sürekli meyveli sakız cigniyorum insan yediği hicbirseyden zevk almıyorum gerçi birşey yediğim de yok hamileliği dibine kadar yaşıyorum.
Yogurt yapmistir dunde bende oldu aynisi..bende bas donmesinden helak oldum..tansiyonum dustu yine..Bol bol sarımsaklı yogurt yedim yemekte canım çekti diye daha önce hiç bu kadar yemedim sarımsak aseriyorum birde yogurt
Canim sıkıntı yapma bebis ordadır bende bebise dair bisey demedi diger doktorrum..bu ikinci gittigim docent te ustten net goremedi alttan bakmayi o teklif etti kabul ederseniz dedi bende olur dedim..sende baktirirsin o zaman gozukur canim..Benimde rahmim geride bugun 7+0 olmam gerekli doktor ustteln baktı kese gorundu alttan bakmadi sinir oldum devlete gitmistim yeri ve sekli guzel dedi kesede yukardan 15 mm dedi alttan baksam gorurum dedi ama bakmadi endiseliyim carsamda ozele gitcem bebek varmi yokmu bilmiyorum
Teşekkürler hoş bulduk :)Hadi gözün aydın hosgeldin aramıza
:) evet akılda kalıcı değil. Rumuz değiştirilemiyor sanırım :/ :) bir değişiklik yok sıkıntısız normal seyirde gidiyor. Yani görünürde öyle. İçerde durumlar ne bilmiyorum :) midemde az da olsa bulantı yanma ve gaz oluyor. Dayanılmayacak gibi değil. İş çıkışı serviste dayanmak biraz zor oluyor. Çalışırken gün içinde hamile olduğumu unuttuğum zamanlar oluyor bel ağrıları hatırlatıyor :) günler geçmiyor gibi geliyor. Cumartesi kontrol var. Bakalım ne olacak her şey yolundadır umarım. İki gündür iğnemi kendim yapıyorum ona da alışıyorum galiba :) sen nasılsın?
evet canım çok benzer yanlarimiz var :)ay maşallah darısı başıma inşallah.. burda bir arkadaşım var beni çok korkuttu.. eve gelip ağladım.. rahim yırtılabilir dedi ve bu tehlikeyi kendisi de yaşaamış.. 2 çocuk bakımının zorluklarından ve ameliyatın zorluklarından söz edince moral bulmak için buraya yazdım, teselliye ihtiyacım var çünkü, güzell şeyler duymaya çok ihtiyacım varay benimki de bu sefer erkek olur inşallah, bir kızım bir oğlum olssun yeter inşallah, teşekkür ederim biraz düzelddim burdan okuduklarımla..
Bende krakeri çok sever oldummm. 3 oğun yiyebilirim yani.Sabahın 6 sında miğde bulantısı uyandırdı.
Tek dostum kraker.
Benden ve krakerlerimden günaydin.
Guzel bir gün gecirmenizi diliyorum.
aynı durum bende de var sakız çiğniyorum sırf o berbat tat geçsin diye ağzımdan.neyseki bu durum da normalmişKızlar bu agizdaki tatsizlik bende de var bu yüzden sürekli meyveli sakız cigniyorum insan yediği hicbirseyden zevk almıyorum gerçi birşey yediğim de yok hamileliği dibine kadar yaşıyorum.
endişelenme canım benim de 1 hafta bulantılarım çok yoğunken 2 3 gün hiçbirşeyim yoktu tekrar başadı 2 gün önce ve bu sabah yine yok sanırım böyle böyle geçicek bu bulantılar kusmalarMeraba arkadaslar gunde 5 kere fln istifra ederken hastanede vakit gecirirken bugu bulantim kesildi ve ben cok korkuyorum bebegime bir ssy mi oldu ki
Allahim nolur bir sey olmus olmasin
Bulantisi cok olup da aniden kesilen var mi benim gibi
Dun bulantim cok diye agliyordum bugun yok diye
Off ne kadar zor
ay maşallah.. ben de öyle olurum inşallah.. teşekkür ederim canım ..evet canım çok benzer yanlarimiz var :)
alıntı yaptığım mesaja gelince günümüz teknolojisinde hiç korkma evelAllah bişey olmaz düzenli kontrollere git yeter benim halam oğlu 8 aylıkken kizina hamile kalmış ve şuan oğlu 18 kızı 17 yaşında sezeryanla yaptı dogumlarini üstelik çok şükür hicbisey de olmamış doktora gitmeden doğurdu hemde bi doğumu için gitti :)
Bana başkası vuruyor ilacı yavaş veriyor sma sürekli yapmaktan hassaslaştı artık arada acıyor. Dün koldan yaptırdım mesela acımadı ama belli olmuyor işte. Allah kolaylık versin bize daha yolun başı delik deşik olucazBenimde ara ara yanmalarim oluyo mesela aksam aglicaktim resmen ilacin gectigi yer yakiyor penisilin gibi mubarek...ben kendim vuruyorum..birde yavas enjekte et hizli vurunca cok yakar..ben ilk kez koldan hastahanede yaptirmistim hemsire vuracak sandim meger kadin vurmus bile kolum felc oldu sandim acidan yol boyunca agladim..salak hizli vurdu ilaci..
Bende iki gündür çok iyiydim, korkmuştum senin gibi.. Bugün arabayla binmemle istifra, sonrasında ağrı.. Sahalara hemen döndüm anlayacağınMeraba arkadaslar gunde 5 kere fln istifra ederken hastanede vakit gecirirken bugu bulantim kesildi ve ben cok korkuyorum bebegime bir ssy mi oldu ki
Allahim nolur bir sey olmus olmasin
Bulantisi cok olup da aniden kesilen var mi benim gibi
Dun bulantim cok diye agliyordum bugun yok diye
Off ne kadar zor
gunaydin cok gecmis olsunhayırlı cumalar herkese, ilk gebeliği olanlar tadını çıkarınkarnınızdakinden başka birşey düşünmenize gerek yok ne güzel.. oğlum dün ateşlendi hemde daha 1 ay geçmedi hastalığının üzerinden, bütün gece ayaktaydım sabahta ağlayarak bıraktım onu evde, canım çok sıkkın.
Günaydınn hayırlı cumalar.. Hastayım bütün gece uyuyamadım çok fenaGunaydin anneler.. hayirli cumalar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?