2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
geçmiş olsun canım seninde baya uzun sürdü hastalığın, tekrar gidecektin doktora ilaç başlamadı mı?
Evet yaa geçmedi. Dün gittim doktora geçicek gibi duruyor dedi ama bana öyle gelmiyor. Antibiyotik yazdı geçmezse cumartesi başla dedi. Hamilelikte kullanılan bi antibiyotikmiş. Bide bitkisel bi burun spreyi verdi. Bugünde böyle geçicek yarın ola hayrola.

Günaydın anneler dün doktora gittim bebeğim iyi çok şükür ama kese de hafif büzülmeler var haftaya tekrar çağırdı benim gibi olan varmı dün gece hiç uyuyamadim Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı cumalar bize dua edin lütfen Rabbim kimseyi korkuttuguna uğratmasın

Gene burun kanamasıyla kalktım. Sinir oluyorum ya çok halsizleştiriyor. Tansiyonum düştü galiba. Birşeyler yiyorum şimdi. Azıcık iyi geliyor. Az önce sağlık ocağına gideyim diye düşündüm fırına gitmiştim dönüşte yol üstüydü ama bu konuda kvbci bile yardımcı olamıyor o yüzden hiç dra gidesim yok.

Gunaydin kizlar. Hasta annelere cok gecmis olsunn. Benim agzimda da kotu tat var ben soylemeden dr demisti ztn agzinda kotu tat vardir diye. Normal yani. Ben iki gundur zeytin ekmek yiyorum yaa baska hicbisey yemedim. Şu haftalar bi gecse daha iyi hissedicez insallahh.

Gecmis olsun cnm tansiyonuna bi baktir bence cnm aslinda evde tansiyon aleti bulundurmak lazim artık. Anneme yakin oturuyorum ona gidince tansiyonuma bakiyorum ben.

tavuk suyuna çorba yapıp karabiberli limonlu iç söyle biraz rahatlatır belki

Şu tehlikeli Zaman'ları atlatıp cinsiyet haberlerini alsak da mutlu olsak artık hanımlar :)

Ben çok korkuyorum ilk hamileliğimde Bebeğin kalbi durmuştu ondan beri hep korku kaldı içimde. Ini bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.

ben hep sanki oglum olur hep diye dusunuyodum hamile kalmadan.. sonra esim kiz dedi birden sanki kizmis gibi hayal etmeye basladim dunde esim erkek dedi simdide erkek diye dusunuyorum :) sanki esim söyleyince o cikacakmis gibi o ne diyosa ona inaniyorum. saglikla gelsin insallah ama ögrenmek istiyorum cok merak ediyorum ya

bir fenerli olarak romantik kocam besiktas macina göturdu :))) kendimi holiganlarin icinde buldum ama neyseki cok guzeldi :)) baba gs anne fenerli ama sanirim bebis bjkli ki bizi bjk macina göturdu rengini simdiden belli ediyo sanki :)))
iyi etmişsin bende çok eğlenirdim fb maçlarında uzuun zaman oldu gitmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…