2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın, görüşemedik canım ne yaptın tülay hanıma gidebildin mi hiç, yada medipole?
Gunaydin, evet bi suredir giremiyorum. Rapor aldim 3 hafta evdeyim 1 haftam kaldi bulantilrim cok. Medipole oznur hanima basladim. Esim degistirme dedi. Memnun kaldik. Hastanede cok yakin. Ama ben zpr geciriyrm bu bulanti donemini. Sen nasilsin canim. Hftaya c.tesi sabah tekrar randevum var.

Gecmis olsun cnm tansiyonuna bi baktir bence cnm aslinda evde tansiyon aleti bulundurmak lazim artık. Anneme yakin oturuyorum ona gidince tansiyonuma bakiyorum ben.

Teşekkür ederim. Anneme gidicem birazdan ölçerim onda. babamda bir sürü makina var alayım bari biri bende dursun. Nasıl bitecek acaba bu.

benim çevremde istisnasız herkes senin yine oğlun olur diyor, eşimin işyerinde tesadüfen biri kahve falı bakmış ama eşimi bekar çapkın diye tanıtmışlar adama, sen evlisin abi bir oğlun var hatta birde kızın olacak yakında demiş daha iş arkadaşları bilmiyordu eşimin hamileliğimi. ama tabi inanmak değilde bende çok merak ediyorum

Az kaldı cinsiyetlerini öğrenmeye.. ben de heyecanliyim çok.. Canım bir kere oldu diye hep aynısı olmaz ki, içini ferah tut.. allah kavuştursun inşallah..

tatlım ben tülay hanıma devam, ama bayadır gitmedim gidince cinsiyet için sıkıştırıcam onu o yüzden ne kadar bekleyebilsem kardır:)

Az kaldı cinsiyetlerini öğrenmeye.. ben de heyecanliyim çok.. Canım bir kere oldu diye hep aynısı olmaz ki, içini ferah tut.. allah kavuştursun inşallah..

İnş canım iste hep korkular korkular. Zaten bir kızım bar 10 aylık çok şükür :)

Sen de üzülme kısa arayla ameliyat olanlar öok Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Doğum gerçekten de beyin işi. Nasıl düşünüyorsan öyle oluyor. Çocuğuna ve Vücuduna güven onlar biliyor nasıl geleceklerini korkma inş

Be
Ben de erkek hissettim hep, komşum da erkek bebek doğurduğumu görmüş.. ama ben bazen de kız hissediyorum..

Bende iki gündür çok iyiydim, korkmuştum senin gibi.. Bugün arabayla binmemle istifra, sonrasında ağrı.. Sahalara hemen döndüm anlayacağın
Kizlar başından beri ne midem bulandı ne ağzımın tadı bozuldu . Bu kötü bişey mi ya 7.haftadan sonra olur bari dedim olmadı şükür ..Yani şükür mu demem lazım onunda bilmiöm. Istahim çok açık. Dağa simdiden akşama ne pisirsem telasi sariyo. É kilo almayanà da özeniyorm tabi. 57 ile başladım. 59 ü gecmisim

Ben
Ben de bir düşükten sonra kızım da çok telaş yaptım.. o kadar çok hastaneye gittim ki gereksiz... hatta sancim yokken hastaneye gittim beni zorla dogurtmaya çalıştılar

Be

Ben de erkek hissettim hep, komşum da erkek bebek doğurduğumu görmüş.. ama ben bazen de kız hissediyorum..
YA ben de aslında bu durum dan rahatsizim hep erkek hissediyorum. Kız verecekse rabbim Basim üstüne ama hep böyle hissetmek yanında eşimde oglusum die sever ailem senin erkek olur bizce dedikçe. Hele ki cin takvimi. Yüzük falı erkek çıktıkça kendimi fazlaca kaptırir oldum.. hayırlısını versin rabbim.. Bol dua etmek gerek nazarlardan korusun allahım. Tüm hamişlerimizi

Kızımda Yüzük Çin Rus kese yeri her leri erkek işaret ediyordu benim de içime Hürrem kaçmış gibiydi :) kız olduğjnu duyunca şok geçirdim :) bunlar hiç belli olmuyor bence. Hayırlısı Allahtan..

Resimini ekten atarsaniz gösterebikirim bide ben ultrasyna göre daha 6. Haftama yeni girdim

Buyur canım :) bugün 7+2 yiz. Ultrason göre bu. Geç döllenme oldu benim adet tarihim hep gecikmeli olur zaten.
Bu ultrason salı günü çekildi.

Eklentiler

• P_20151103_123105.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Kimisinde oluyor, kimisinde olmuyor.. Yapı meselesi.. Telaş etme bence.. Doktor kontrollerinde bebeğin sağlıklı görünüyorsa sağlıklıdır.. Doktorum herşeyin yolunda olup olmadığını anne bizden daha çabuk anlar diyor.. Yani içinde sağlıklı olduğunu hissediyorsan bir anormallik hissetmiyorsan sorun yoktur. ilk gebelikte herkes evhamlı oluyor maalesef bende bulantım ara sıra kesildiğinde korkuyorum, bir de bir düşük olunca

Amin canım ikinci çocuğundu değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…