- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.141
Doktora gitmeden öğrenemezsin bunu canım. İnşallah bişey yoktur ama hemen doktora git. Geçmiş olsun.Kızlar düşük nasıl meydana gelir ? Dün tuvaletten kalktığım da kan vardı. 1 hafta önce makattan kan gelmişti. Simdi tuvalet dolusu görünce düşük mu yaptım diye korktum. Ağrım sizim yok. Kanamanin devamı da yok. Basur oldum çok fena. Makattan gelmiştir dimi ? İçimi rahatlasın nolur. İlk gebeliğim korkuyorum.
Doktora gitmeden öğrenemezsin bunu canım. İnşallah bişey yoktur ama hemen doktora git. Geçmiş olsun.
Kızlar düşük nasıl meydana gelir ? Dün tuvaletten kalktığım da kan vardı. 1 hafta önce makattan kan gelmişti. Simdi tuvalet dolusu görünce düşük mu yaptım diye korktum. Ağrım sizim yok. Kanamanin devamı da yok. Basur oldum çok fena. Makattan gelmiştir dimi ? İçimi rahatlasın nolur. İlk gebeliğim korkuyorum.
Kızlar meraba nasılsınız. Benim mide bulantım devam ediyorm bu arada doktorumu degiştirmeye karar verdim. Gop hastanesi Dr. NEFIZE MERIÇ 2. Gidişimde bana tekrardan son adet tarihimi sorması ilgisiz davranması hoşuma gitmedi. Kendime yeni bir doktor araştırıyordum ki ayaģıma geldi. Uzun zamandır görüsmediğim 2 kız arkdşimla konuştum ve çok önceden bahat hastanesinde görem yapan bir doktordan bahsettiler bana. Çok iyi bir doktor olduğndan o dönem bahat hastanesinde herkesin ona randevu aldıgından hatta başka semtlerden bile cok kişinin sultangazi bahat hastanesine akın ettiğinden falan bahsettiler. Ama artık burada değil dediler internetten bir araştırdım ki doktor şuan 500 evler şafak hast. Görev yapmakta. Doktorun adi ALBERT KAZADO. Henüz gitmedim 28 Kasim 2015 e randevumu aldım. Memnun kalirsam tekrar size bilgi veririmm.
Benimde yok doktora sordum dua et olmasın dedi zaten ama şu var kuzenimin 13. Haftadan somra başladı bulantı tad değişimi şimdi yemek bile yapamıyorKizlar başından beri ne midem bulandı ne ağzımın tadı bozuldu . Bu kötü bişey mi ya7.haftadan sonra olur bari dedim olmadı şükür ..Yani şükür mu demem lazım onunda bilmiöm. Istahim çok açık. Dağa simdiden akşama ne pisirsem telasi sariyo. É kilo almayanà da özeniyorm tabi. 57 ile başladım. 59 ü gecmisim
Kan makattan geliyorsa düşük kanaması değildir basur olabilir mide kanaması vs olabilir ama düşük değil.
Düşük de adet kanaması gibi vajinadan kanamanın olması Lazım bazen büyük pıhtı parçası düşebilir bazen kanama olur. Bazen de bunlr olmaZ Bebeğin kalbi durur. Doktora gittiğinde anlarsınız.
Ama bazen kanama vs rağmen bebek düşmüyor. Kötüyü düşünmemek Lazım..
Beyaz çamaşır giy. Ve de taharet alırken doğru şekilde önden arkaya temizle kendini, böylece kanamanın danereden geldiğini anlarsın..
Çok geçmiş olsun.
Öerak etme canım muhtemelen basur her hamilenin derdidir. Düşük kanaması doğumun olduğu yerden vajinadan oluyor. Sen içini that tut :)Çok tesekkur ederim içimi rahatlattin. İnşallah bir şey olmaz. Korkuyorum dun aksamdan beri düşün düşün tuhaf oldum. Önden gelen bir kanama yok sildiğimde. İnşallah bebeğim iyidir.
Offf çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasınkızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Kızlar düşük nasıl meydana gelir ? Dün tuvaletten kalktığım da kan vardı. 1 hafta önce makattan kan gelmişti. Simdi tuvalet dolusu görünce düşük mu yaptım diye korktum. Ağrım sizim yok. Kanamanin devamı da yok. Basur oldum çok fena. Makattan gelmiştir dimi ? İçimi rahatlasın nolur. İlk gebeliğim korkuyorum.
Gecmis olsun canim insallah tekrar olur saglikla devam ederkızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Hiç bişey olmaz canım sıkıntıya sokma kendini boşyere hamilelikte bebek annesinin organlarında hasar varsa onu bile kendisi düzeltiyomuş hücre yenilenmesiyle hasarı tamirediyomuş.sende öyle bişeyde yok çok şükür.Aralarındaki sıklıga bakarsan Benle kızkarşim biryıl birimiz biryıl birimiz dogmuşuz doğumlarımız arasında 14 ay var 9 buçuk ayı çıkart ben 4,5 aylık bebekken annem kardeşime hamile kalmış ve ikimiz ikiz gibi büyüdük yakın komşularımız dışında herkes bizi ikiz zannediyodu aynı okula aynı sınıfa aynı sıraya oturduk gerektiginde birbirimizi kolladık boşuna takıyosun dikişleri falan doguma kadar çoktan kaybolmuş olur onlar.Bak rabbim hiç aratmadan nasibetmiş yavrunu bence allaha şükret ve kendini üzmeyi bırakay maşallah darısı başıma inşallah.. burda bir arkadaşım var beni çok korkuttu.. eve gelip ağladım.. rahim yırtılabilir dedi ve bu tehlikeyi kendisi de yaşaamış.. 2 çocuk bakımının zorluklarından ve ameliyatın zorluklarından söz edince moral bulmak için buraya yazdım, teselliye ihtiyacım var çünkü, güzell şeyler duymaya çok ihtiyacım varay benimki de bu sefer erkek olur inşallah, bir kızım bir oğlum olssun yeter inşallah, teşekkür ederim biraz düzelddim burdan okuduklarımla..
Öerak etme canım muhtemelen basur her hamilenin derdidir. Düşük kanaması doğumun olduğu yerden vajinadan oluyor. Sen içini that tut :)
Allah Hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş :)
çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin.kızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Bende de onceden sivilce olarak basur cikmisti bi kac kez dun gene tekrrladi kabizlik yok ama canim aciyo sicak suyla temizlen
Teşekkür ederim canım.. eve alışkın olmayan biri olarak hep evde olunca.. Sürekli kuruyorum..biliyorum ailesinden uzak olan çok ama ben ailesine yakın ilanlara çok özeniyorum.. 24 saatlik mesafede oturuyorum.. akrabam da yok burda herşey gözüme batıyor.. hu da tuz biber oldu.. moral verdiğin için çok teşekkür ederim..Hiç bişey olmaz canım sıkıntıya sokma kendini boşyere hamilelikte bebek annesinin organlarında hasar varsa onu bile kendisi düzeltiyomuş hücre yenilenmesiyle hasarı tamirediyomuş.sende öyle bişeyde yok çok şükür.Aralarındaki sıklıga bakarsan Benle kızkarşim biryıl birimiz biryıl birimiz dogmuşuz doğumlarımız arasında 14 ay var 9 buçuk ayı çıkart ben 4,5 aylık bebekken annem kardeşime hamile kalmış ve ikimiz ikiz gibi büyüdük yakın komşularımız dışında herkes bizi ikiz zannediyodu aynı okula aynı sınıfa aynı sıraya oturduk gerektiginde birbirimizi kolladık boşuna takıyosun dikişleri falan doguma kadar çoktan kaybolmuş olur onlar.Bak rabbim hiç aratmadan nasibetmiş yavrunu bence allaha şükret ve kendini üzmeyi bırak
canim bende ayni durumdayim. ailem akrabalarim hep yurtdisinda ben istanbula gelin olarak geldim ve esimin cok fazla akrabasi yok hep kopuk kopuklar. kayinvalidemle zaten 4 ayda bir sorun yasiyorduk. ben sahsen takmamaya calisiyordum ama artik insallah cocugum olacak izin vermiyorum kimsenin beni uzmesine. ailemi akrabalarimi cok özluyorum.. sadece toplanmayi o kalabaligi bile özluyorum..Teşekkür ederim canım.. eve alışkın olmayan biri olarak hep evde olunca.. Sürekli kuruyorum..biliyorum ailesinden uzak olan çok ama ben ailesine yakın ilanlara çok özeniyorum.. 24 saatlik mesafede oturuyorum.. akrabam da yok burda herşey gözüme batıyor.. hu da tuz biber oldu.. moral verdiğin için çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?