- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 363
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.161
inan çok üzüldüm canım içini ferah tut dilerim kısa zamanda tekrar bu duyguyu sorunsuz yaşarsın.kızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Sen 24 saatlik yerdesin üzülüyosun ben yurt dışındayım ve anne babamı bir yıl arayla aniden kaybettim annem nişanımda vardı düğünümde dünyada yoktu.Sen kendini gurbettemi sanıyosun çok şükür hayattalar ve bir internet kadar yakınlar bir sıkıntında tasanda arar akıl danışırsın teselli alırsın.Eşimin bile anne babası ölmüş kardeşlerimiz var çok şükür.Haline şükret gurbet zamanla memleket olur unutma.Annem öyle olmuştu aynı ilde farklı semtlerde otururdu anne babasıyla ama yinede gurbetti.Zamanla doğduğu yere gittiginde sıkılıyodu evini özlüyodu hemen evime gideceğim derdi.Zaman herşeyin ilacı yani.Allah huzurumuzu mutlulugumuzu bozmasın evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alalım inşaalllah.Teşekkür ederim canım.. eve alışkın olmayan biri olarak hep evde olunca.. Sürekli kuruyorum..biliyorum ailesinden uzak olan çok ama ben ailesine yakın ilanlara çok özeniyorum.. 24 saatlik mesafede oturuyorum.. akrabam da yok burda herşey gözüme batıyor.. hu da tuz biber oldu.. moral verdiğin için çok teşekkür ederim..
Ay canım şimdi kendimi kötü hissettim.. allah rahmet eylesin.. mekanlari cennet olsunSen 24 saatlik yerdesin üzülüyosun ben yurt dışındayım ve anne babamı bir yıl arayla aniden kaybettim annem nişanımda vardı düğünümde dünyada yoktu.Sen kendini gurbettemi sanıyosun çok şükür hayattalar ve bir internet kadar yakınlar bir sıkıntında tasanda arar akıl danışırsın teselli alırsın.Eşimin bile anne babası ölmüş kardeşlerimiz var çok şükür.Haline şükret gurbet zamanla memleket olur unutma.Annem öyle olmuştu aynı ilde farklı semtlerde otururdu anne babasıyla ama yinede gurbetti.Zamanla doğduğu yere gittiginde sıkılıyodu evini özlüyodu hemen evime gideceğim derdi.Zaman herşeyin ilacı yani.Allah huzurumuzu mutlulugumuzu bozmasın evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alalım inşaalllah.
Canim gecmis olsun.icin rahat olsun.bunu veren rabbim digerinide verir.kızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olur saglıkla kucagına alırsınkızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Buyur canım :) bugün 7+2 yiz. Ultrason göre bu. Geç döllenme oldu benim adet tarihim hep gecikmeli olur zaten.
Bu ultrason salı günü çekildi.
çok üzüldüm canım.geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallahkızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
deeplydisturbed cnm ilk sayfadaki listeyi biraz düzene sokmamız lazim.
Listeden çıkanlar var ve yeni gelenler var.
Benim cinsiyet tahminim erkek
harika olur sana çok zahmet olmazsa canım
Cok.guzel olur bnde solemistm daha once tahminleri ve cikan sonucu yazalm bakalm nolcak:)
kızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Şu tehlikeli Zaman'ları atlatıp cinsiyet haberlerini alsak da mutlu olsak artık hanımlar :)
Ben çok korkuyorum ilk hamileliğimde Bebeğin kalbi durmuştu ondan beri hep korku kaldı içimde. Ini bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.
Canim ayni kuşkular bendede var ilki kalbi durdu kürtaj oldum 11 ay sonra gebe kalabildim ogrendigim gunden beri acabalarla yasiyorum 14 kasimda kalp atimi kontrolum var icimde bi endişe hep dua ediyorum Rabbime melegimi bize bagisla diye buraya girip kizlarin mutlu haberlerini gordukce umudum tekrardan yeseriyor cok yazamiyorum ama her sevincli haberde en az onlar kadar seviniyorum çünkü bu topikteki herkes en az bi düşük yasayanla dolu herkes halden anliyo burasida olmasa yer bitirrim kendimi inşallah saglikla alicaz kucagimiza daha burdan resimlerini gondericez birbirimize sen icini ferah tut canim7 milim boyunda :) aramızda tam bi hafta var bende 6 + 2 salı günü gittiğimde 5+6 dı 2,65 milimdi kafama taktım ama normalmiş
Ay canım şimdi kendimi kötü hissettim.. allah rahmet eylesin.. mekanlari cennet olsun
Biliyorum canım korkular hep var.. Biz kalp atışını duyduk şükür ama tamamlayana kadar korkuyor işte insan.. Sağlıkla kucağımıza alırız inş Aralık gelse de cinsiyetleri öğrensek :)Canim ayni kuşkular bendede var ilki kalbi durdu kürtaj oldum 11 ay sonra gebe kalabildim ogrendigim gunden beri acabalarla yasiyorum 14 kasimda kalp atimi kontrolum var icimde bi endişe hep dua ediyorum Rabbime melegimi bize bagisla diye buraya girip kizlarin mutlu haberlerini gordukce umudum tekrardan yeseriyor cok yazamiyorum ama her sevincli haberde en az onlar kadar seviniyorum çünkü bu topikteki herkes en az bi düşük yasayanla dolu herkes halden anliyo burasida olmasa yer bitirrim kendimi inşallah saglikla alicaz kucagimiza daha burdan resimlerini gondericez birbirimize sen icini ferah tut canim
Ben de annemlerin bana çaya gelmesini hayal ederim hep..Ben de ailemden uzaktayım ve en öok da güne başlarken kahvaltı ederken özlüyorum onları:) annem Çay demlese, sofra hazırlasa ben Bebişi salsam odaya oturup muhabbet etsek:) en büyük hayalim:)
7 milim boyunda :) aramızda tam bi hafta var bende 6 + 2 salı günü gittiğimde 5+6 dı 2,65 milimdi kafama taktım ama normalmiş
Canm benim kiz doguyoo:)TABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
HERKESDEN BEKLİYORUM İÇİNE DOĞAN CİNSİYETİ,
BENIM İÇİME ERKEK DOGUYOR EKLEDIM TABLOYA....
Kızımda Yüzük Çin Rus kese yeri her leri erkek işaret ediyordu benim de içime Hürrem kaçmış gibiydi :) kız olduğjnu duyunca şok geçirdim :) bunlar hiç belli olmuyor bence. Hayırlısı Allahtan..
Benim içime kız doğuyor hem rüyamda kız gördüm hemde çin takviminde hamile kaldıgım aydaki yaşıma göre kız bide ben hep solda hissediyorum bütün çalışmalar sol tarafta çünkü.çin takvimine bakanlar hamile kaldıkları aydaki yaşlarına göre baksınlar ben 10. Ay Doğumlu oldugum için hamilelikten sonra yaşım degişti.TABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
HERKESDEN BEKLİYORUM İÇİNE DOĞAN CİNSİYETİ,
BENIM İÇİME ERKEK DOGUYOR EKLEDIM TABLOYA....
Haklısın canım da işte ilk olunca .neYi nasıl hissediyorum ben de bilmiyorm. Belki de midem bulaniodur onu da bilmiyorumdurKimisinde oluyor, kimisinde olmuyor.. Yapı meselesi.. Telaş etme bence.. Doktor kontrollerinde bebeğin sağlıklı görünüyorsa sağlıklıdır.. Doktorum herşeyin yolunda olup olmadığını anne bizden daha çabuk anlar diyor.. Yani içinde sağlıklı olduğunu hissediyorsan bir anormallik hissetmiyorsan sorun yoktur. ilk gebelikte herkes evhamlı oluyor maalesef bende bulantım ara sıra kesildiğinde korkuyorum, bir de bir düşük olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?