2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
inan çok üzüldüm canım içini ferah tut dilerim kısa zamanda tekrar bu duyguyu sorunsuz yaşarsın.

Sen 24 saatlik yerdesin üzülüyosun ben yurt dışındayım ve anne babamı bir yıl arayla aniden kaybettim annem nişanımda vardı düğünümde dünyada yoktu.Sen kendini gurbettemi sanıyosun çok şükür hayattalar ve bir internet kadar yakınlar bir sıkıntında tasanda arar akıl danışırsın teselli alırsın.Eşimin bile anne babası ölmüş kardeşlerimiz var çok şükür.Haline şükret gurbet zamanla memleket olur unutma.Annem öyle olmuştu aynı ilde farklı semtlerde otururdu anne babasıyla ama yinede gurbetti.Zamanla doğduğu yere gittiginde sıkılıyodu evini özlüyodu hemen evime gideceğim derdi.Zaman herşeyin ilacı yani.Allah huzurumuzu mutlulugumuzu bozmasın evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alalım inşaalllah.

Ay canım şimdi kendimi kötü hissettim.. allah rahmet eylesin.. mekanlari cennet olsun

kızlar beni silin listeden. salı günü kontrolüm vardı hiç bir şikayetim yoktu bebeğimin kalbi durmuş.kürtaj oldum..hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.sevgiler
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olur saglıkla kucagına alırsın

çok üzüldüm canım.geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah

7 milim boyunda :) aramızda tam bi hafta var bende 6 + 2 salı günü gittiğimde 5+6 dı 2,65 milimdi kafama taktım ama normalmiş
Canim ayni kuşkular bendede var ilki kalbi durdu kürtaj oldum 11 ay sonra gebe kalabildim ogrendigim gunden beri acabalarla yasiyorum 14 kasimda kalp atimi kontrolum var icimde bi endişe hep dua ediyorum Rabbime melegimi bize bagisla diye buraya girip kizlarin mutlu haberlerini gordukce umudum tekrardan yeseriyor cok yazamiyorum ama her sevincli haberde en az onlar kadar seviniyorum çünkü bu topikteki herkes en az bi düşük yasayanla dolu herkes halden anliyo burasida olmasa yer bitirrim kendimi inşallah saglikla alicaz kucagimiza daha burdan resimlerini gondericez birbirimize sen icini ferah tut canim

Ay canım şimdi kendimi kötü hissettim.. allah rahmet eylesin.. mekanlari cennet olsun

Ben de ailemden uzaktayım ve en öok da güne başlarken kahvaltı ederken özlüyorum onları:) annem Çay demlese, sofra hazırlasa ben Bebişi salsam odaya oturup muhabbet etsek:) en büyük hayalim:)

Biliyorum canım korkular hep var.. Biz kalp atışını duyduk şükür ama tamamlayana kadar korkuyor işte insan.. Sağlıkla kucağımıza alırız inş Aralık gelse de cinsiyetleri öğrensek :)

Kızımda Yüzük Çin Rus kese yeri her leri erkek işaret ediyordu benim de içime Hürrem kaçmış gibiydi :) kız olduğjnu duyunca şok geçirdim :) bunlar hiç belli olmuyor bence. Hayırlısı Allahtan..
ay cok hoşsun. Yok öyle hurrem gibi de çaktırmiyorum da . Bakalım nasiple hersey sağlıklı olsunlar da

TABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
HERKESDEN BEKLİYORUM İÇİNE DOĞAN CİNSİYETİ,
BENIM İÇİME ERKEK DOGUYOR EKLEDIM TABLOYA....
Benim içime kız doğuyor hem rüyamda kız gördüm hemde çin takviminde hamile kaldıgım aydaki yaşıma göre kız bide ben hep solda hissediyorum bütün çalışmalar sol tarafta çünkü.çin takvimine bakanlar hamile kaldıkları aydaki yaşlarına göre baksınlar ben 10. Ay Doğumlu oldugum için hamilelikten sonra yaşım degişti.

Haklısın canım da işte ilk olunca .neYi nasıl hissediyorum ben de bilmiyorm. Belki de midem bulaniodur onu da bilmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…