2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm senın bılgılerın varmıydı lıstede? yoksa ozelden yollarmısın eklıım

Ca
İm o nasıl değişiyor..

Benimde yok doktora sordum dua et olmasın dedi zaten ama şu var kuzenimin 13. Haftadan somra başladı bulantı tad değişimi şimdi yemek bile yapamıyor
Ay ben de ondan korkuyorm kimi şimdi olmasa sonra hiç olmaz dio ama bilmiyorm tabi.. Ben dé sormuştum aslında bulantı yoksa sevin daha ne istion demişti bi sorun değildir inşallah

Kızlar doktordan geliyorum bir şey yokmuş bebişim saglikliymis makattan gelmiş kanama içim rahatladı.
Bir benzerini bende yaşadım canım peçetede çok az kan lekesi gördüm acaba bişeymi oluyo diye korktum ama kabızlıkta çatlamıştı ondan olmuş.öyle durumlarda vajinanın girişini tekrar sil biraz içten ama. korkma bişey olmaz ultrason cihazı giriyo bişey olmuyo bir peçetedenmi etkilenecek.Ben artık ayrı ayrı siliyorum.

Alttan ultrasonla baktı kanama yok dedi normal de baktı kanama yok dedi yine. Bende ayrı ayrı silmeye başladım içim rahatladı.

İyi canım için rahatlamış allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin hepimize inşaallah

Amin canım aminnnn sağlıkla sıhhatle rabbim herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin :) rabbim bebek isteyenlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Tam bir buçuk senemde geldi bebeğim. İlk gebeligim o yüzden çok evham yapıyorum minigimi gordum yine rahatladim :)

Bende 30.09.2013 de evlendim 2 yılı doldurduk geçen ay. 9 agustosta 5.5 haftalık düşük yaptım hamile olduğmu bilmeden ameliyata girmiştim narkozlar abtibiyotikler film ler derken ameliyattan 1 hafta sonra günüm geçince şüpelenip test yaptım öyle çıktı hamile olduğum.Sonrasında ilaç almadım ama 5.5haftalık kahve lekeyle başlayan düşügüm oldu. Bir defa regli oldum ardından hamileyim şimdi allahım inşaallah bunu bağışlar bize.

Üzülme kulak asma canım sen doktoruna bak daha gebeliğin çok değil karnın çıkmaya daha iyi olursun o dikişler öyle kolay açılmaz merak etme ... Emzirme döneminde süt hormonları çok yüksek olduğu için gebe kalma şansı çok az hatta sütü korur falan derler... Ama nasip kısmet allah yazmış olmuş içini ferah tut daha kısa dönemde 4 ay içinde hamile kalanlar var ... Bu bilinçsizlik anlamına gelmiyor kader diye bir şey var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…