2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yusuf ismi herzaman cok sicak gelir banada yusuf peygamberimizin hayasindan dolayi erkek olursa yusuf eymen düşünüyorum hatta canim sen kalp atislarini duymusmuydun
Allaha sukur 15 ekimde doktor kalp atışı var dedi 6+5 dik o zaman şu an nasıldır bilmiyorum insallah devam ediyordur kalbi atmaya takvimim vardı ama kaldirdim ona göre 10. haftaya girdik galiba

anneler otururken bacaklarimi karnima cekerek oturmayi cok seviyorum ozellikle yemek yerken yada yatarken bacaklarimi gene dik tutmayi seviyrm ama karnim cok aciyo sizdede oyle oluyor mu

Ay bunca buyukler bisey bilmeden mi iki isim koyuyolar acaba bu psikologlar cok biliyo. Tamam evet kalkipta uzun uzun iki isim zaten konmaz ama ben erkek olursa Yagiz Selim istiyorum ztn soyadim 3 harf. Bence bu duruma psikolojik olrak degil de uyum olarak bakilmali ki anne babanin en buyuk gorevi cocuguna guzel isim vermek.

anneler otururken bacaklarimi karnima cekerek oturmayi cok seviyorum ozellikle yemek yerken yada yatarken bacaklarimi gene dik tutmayi seviyrm ama karnim cok aciyo sizdede oyle oluyor mu
Benim de agriyor cnm bazen egilince bile agriyor karnim. Harekete bagli agri yani rahim sıkıştırdigindan karin kaslari agriyor sanırım.

Allaha sukur 15 ekimde doktor kalp atışı var dedi 6+5 dik o zaman şu an nasıldır bilmiyorum insallah devam ediyordur kalbi atmaya takvimim vardı ama kaldirdim ona göre 10. haftaya girdik galiba
İnşallah saglikla buyuyordur annesi satini bana yakin hatirlamistim yanlis hatirlamisim maşallah sennki kocaman olmus

Ya bende bundan sıkayetciyim. Başka kimsede var midir diyordum. Birseyler yiyince hafifliyor. Aradada sakız ciğniyorum ama var yani. Özellikle bu saatlerde çok çok artıyor.

Bişeyler yiyince hafifliyo ama çok kısa bir süre.. Akşamları artıyo ve bulantı yapıyo.. Umarım kısa sürede geçer.. Sinirim bozuldu..

sana uyaz uymaz orası tartışılmaz ama kalkıp psikologlar için birşey bilmiyor demek hiç doğru degil büyükler çok bilinçli çocuk yetiştirdiği kanısında degilim. Gerçekten bilinçli çocuk yetiştirmeyi başabilselerdi bu kadar sapık, hırsız ve katil aramızda dolaşıyor olmazdı.

Tarif edemiyorum ki.. Pas değil.. Acımsı bir tat.. Kömür gibi mi desem bilemedim. Akşam oluca artıyo ve bulantı yapıyo
Kömür hissi bende oluyor ama eskiden de olur du çok sigara içince mandalina yemeyi denesene o tadı yok ediyor

Benim de agriyor cnm bazen egilince bile agriyor karnim. Harekete bagli agri yani rahim sıkıştırdigindan karin kaslari agriyor sanırım.
Bnde oyle dusundum bazrn igne batar gibi oluyo bu sayfada olmasa kmseye bsy demeye cekinuyorum sanki bi ben hamile degilim :) insan utaniyo

Cok iyi bi aileden cok kotu bi evlat cikabilir allah korusun sonucta bunca katil insani zebaniler getirmedi dunyaya dimi ne demisler alimden zalim zalimden alim dogar duymamissan ogrenmis ol canim milliyeti ztn okumam okumayanlarda benim gibi vardir anlarlar belki dusuncemi ben psikologlara yanlislar demiyorum ama bazi seyleri eskiler cok cok iyi biliyorlar

Bişeyler yiyince hafifliyo ama çok kısa bir süre.. Akşamları artıyo ve bulantı yapıyo.. Umarım kısa sürede geçer.. Sinirim bozuldu..
Aynen benimde öyle ne yazıkki. Sürekli yiyemiyorumda. Aksamlari cok kötü oluyorum zaten gündüz o kadar değilde.

Burda gazeteyi degil bir tıp dalını bilimi konusuyoruz arkadasım senin evladını ben yetiştirmiyorum sen ve eşin yetiştiriyor alimde olsa zalimde olsa siz yetiştirmiş olacaksınız yani.

O zaman yabancıların hepsinin çocuklarinin psikolojisi bozuk olmali. Roman gibi isimleri var hepsinin. Bende iki isim istiyorum ve kendiminde esiminde iki adi var. Hic bir sorun yaşamadim hatta kimseyle ismim karısmadiği icin rahatim bile

Kızlar bebegim ultrasonda 3 gun geride çıktı devlet hastanesindeki doktorum gayet normal oldugunu onlarin ultrason cihazlarinin bazen milimetrik olcmedigini soyledi ama ben gende size sorayim dedim

Burda gazeteyi degil bir tıp dalını bilimi konusuyoruz arkadasım senin evladını ben yetiştirmiyorum sen ve eşin yetiştiriyor alimde olsa zalimde olsa siz yetiştirmiş olacaksınız yani.
Tamam arkadasim bende senin buyuklerin iyi cocuk yetirdigine inanmiyorum lafinin ustune dedim onlarin bilgisi bazen tipin onune geciyor

Kızlar bebegim ultrasonda 3 gun geride çıktı devlet hastanesindeki doktorum gayet normal oldugunu onlarin ultrason cihazlarinin bazen milimetrik olcmedigini soyledi ama ben gende size sorayim dedim
Canim takma kafanaa arkadasiminda oyleydi smdi gunu denk geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…