- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.201
Teşekkür ederim canım destek ici... aslında doğumdan sonra bayanlar genelde 6 ay ile 1 sene arası adet görmüyorlar, ben 40im çıkınca adet oldum...Üzülme kulak asma canım sen doktoruna bak daha gebeliğin çok değil karnın çıkmaya daha iyi olursun o dikişler öyle kolay açılmaz merak etme ... Emzirme döneminde süt hormonları çok yüksek olduğu için gebe kalma şansı çok az hatta sütü korur falan derler... Ama nasip kısmet allah yazmış olmuş içini ferah tut daha kısa dönemde 4 ay içinde hamile kalanlar var ... Bu bilinçsizlik anlamına gelmiyor kader diye bir şey var ...
Aynen canım dün sanki birden kesildi mide sorunlarım başladı gibi hafif var mesela daha önce de böyle olmuştu ben de nerak etme sonra bi geliyo bıktırıyo tadını çıkar bence :)Meraba arkadaslar gunde 5 kere fln istifra ederken hastanede vakit gecirirken bugu bulantim kesildi ve ben cok korkuyorum bebegime bir ssy mi oldu ki
Allahim nolur bir sey olmus olmasin
Bulantisi cok olup da aniden kesilen var mi benim gibi
Dun bulantim cok diye agliyordum bugun yok diye
Off ne kadar zor
ay hadi bakalimmm :) allah gonlune gore versindoktorumu aradım haftaya perşembe gel dedi nöbetçiymiş. o gün 11+5 olucam galiba.
hadi bakalım ilk cinsiyet tahminini alırım belki
Bende 30.09.2013 de evlendim 2 yılı doldurduk geçen ay. 9 agustosta 5.5 haftalık düşük yaptım hamile olduğmu bilmeden ameliyata girmiştim narkozlar abtibiyotikler film ler derken ameliyattan 1 hafta sonra günüm geçince şüpelenip test yaptım öyle çıktı hamile olduğum.Sonrasında ilaç almadım ama 5.5haftalık kahve lekeyle başlayan düşügüm oldu. Bir defa regli oldum ardından hamileyim şimdi allahım inşaallah bunu bağışlar bize.
aminay hadi bakalimmm :) allah gonlune gore versin
bende isimler hazir esim kem kum etti ama kabul etti :) kiz olursa mila erkek olursa edizaminhepimizin inşallah. isim bakmaya başlayan varmı kızlar? ben erkek ismi ali kerem diyordum ama kız ismi hiç yok aklımda.
Cinsiyet kaç haftada belli oluyorkiaminhepimizin inşallah. isim bakmaya başlayan varmı kızlar? ben erkek ismi ali kerem diyordum ama kız ismi hiç yok aklımda.
her bebeğe göre değişebildiği gibi doktorun deneyimine yada karakterine göre bile değişir:) ilk çocuğumu 11. haftanın içinde öğrenmiştim aslında çok erken ama bunda da bir umut işteCinsiyet kaç haftada belli oluyorki
aynı durum bende de var sakız çiğniyorum sırf o berbat tat geçsin diye ağzımdan.neyseki bu durum da normalmiş
endişelenme canım benim de 1 hafta bulantılarım çok yoğunken 2 3 gün hiçbirşeyim yoktu tekrar başadı 2 gün önce ve bu sabah yine yok sanırım böyle böyle geçicek bu bulantılar kusmalar
Bende iki gündür çok iyiydim, korkmuştum senin gibi.. Bugün arabayla binmemle istifra, sonrasında ağrı.. Sahalara hemen döndüm anlayacağın
Aynen canım dün sanki birden kesildi mide sorunlarım başladı gibi hafif var mesela daha önce de böyle olmuştu ben de nerak etme sonra bi geliyo bıktırıyo tadını çıkar bence :)
PembeLokum canım kesinlikle seni korkutmak istemiyorum ama aşırı bulantı kusma Bıçak gibi kesildiyse doktora git. Için rahat etsin.
Ilk hamileliğimde berbattım. Uyandım Nutellalı ekmek yedim mümkün değil:) sonra kendimi iyi hissettim Meğerse bebeğimin kalbi Durmuş.
Ini Allah bir daha yaşatmasın sağlokla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Ben de öok kötüyüm sudan bile tiksiniyorum bugün duş aldım rahatça korkuyorum şimdi :)
aminhepimizin inşallah. isim bakmaya başlayan varmı kızlar? ben erkek ismi ali kerem diyordum ama kız ismi hiç yok aklımda.
iyi cesaret etmissin ya :) bir Beşiktaşlı olarak ben korkardim kalabaliktan sesten :)bir fenerli olarak romantik kocam besiktas macina göturdu :))) kendimi holiganlarin icinde buldum ama neyseki cok guzeldi :)) baba gs anne fenerli ama sanirim bebis bjkli ki bizi bjk macina göturdurengini simdiden belli ediyo sanki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?