2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Teşekkür ederim canım destek ici... aslında doğumdan sonra bayanlar genelde 6 ay ile 1 sene arası adet görmüyorlar, ben 40im çıkınca adet oldum...

Aynen canım dün sanki birden kesildi mide sorunlarım başladı gibi hafif var mesela daha önce de böyle olmuştu ben de nerak etme sonra bi geliyo bıktırıyo tadını çıkar bence :)

Geçmiş olsun canım o zaman bilmeden ilaç ve ameliyat olmuşsun kaldiramamis bünyesi. Allahım bu bebeğine sağlık versin. Allah bebeğini size bağışlasın canım. Kotu düşünme bebeği etkilemesin. Allahım hayırlısı ile kucaklarımiza almamızı nasip etsin. Rabbim sizi korusun.

PembeLokum canım kesinlikle seni korkutmak istemiyorum ama aşırı bulantı kusma Bıçak gibi kesildiyse doktora git. Için rahat etsin.

Ilk hamileliğimde berbattım. Uyandım Nutellalı ekmek yedim mümkün değil:) sonra kendimi iyi hissettim Meğerse bebeğimin kalbi Durmuş.

Ini Allah bir daha yaşatmasın sağlokla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

Ben de öok kötüyüm sudan bile tiksiniyorum bugün duş aldım rahatça korkuyorum şimdi :)

Tesekkur ederim canim cevap verdigin icin

Bende iki gündür çok iyiydim, korkmuştum senin gibi.. Bugün arabayla binmemle istifra, sonrasında ağrı.. Sahalara hemen döndüm anlayacağın

Anladim canim tesekkur ederim cevabin icin

Aynen canım dün sanki birden kesildi mide sorunlarım başladı gibi hafif var mesela daha önce de böyle olmuştu ben de nerak etme sonra bi geliyo bıktırıyo tadını çıkar bence :)

Tesekkur ederim canim cvp verdigin icin

Sali gunu kontrolum var bakalim insaAllah her sey yolundadir O gune kadr bana huzur yok tabi

Kizlar benimde kalp atislari icin yarin kontrolum var.ins bu sefer duyariz.3 kaybim var.simdi igne vuruluyorum gerci ama.doktor gecen hafta 6+2 olmasi gerekirken 5 haftalok demisti.ins gelisiminde bi sikinti yoktur

aminhepimizin inşallah. isim bakmaya başlayan varmı kızlar? ben erkek ismi ali kerem diyordum ama kız ismi hiç yok aklımda.

Biz de kız olursa İpek, erkek olursa Yağız düşünüyoruz. Kız olursa bir de Berra ismi var ama ondan emin değiliz.

Cinsiyet için erken gibi geldi.

Cinsiyet 3. Aydan sonra belli oluyor genelde şu 3 ayı atlatalım hayırlısı ile kayıpsız olarak cinsiyete göre isimleri de yazarız

bir fenerli olarak romantik kocam besiktas macina göturdu :))) kendimi holiganlarin icinde buldum ama neyseki cok guzeldi :)) baba gs anne fenerli ama sanirim bebis bjkli ki bizi bjk macina göturdu rengini simdiden belli ediyo sanki :)))
iyi cesaret etmissin ya :) bir Beşiktaşlı olarak ben korkardim kalabaliktan sesten :)

Kizlaaarr asil heyecan cinsiyetleri ogrendikten sonra baslayacak alisverisler isimlerrr insallah hep birlikte yasariz o gunleri :) bizde ayiptir soylemesi esimle oyle yuzeysel bi yakinlasma yasadik ileri gitmeden sabah epey kahverengi leke geldi 1 aydir gelmemisti leke artik arkadas olmaya karar verdik devam etmedi sukur dr a gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…