2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben şimdi sipariş verdim eşime küçük paket olsun diye de tembih ettim canım tuzlu bisey istiyor midem kötü aslında
Bu hamilelik çok enteresan miden bulanır ama alakasız şeyler canın çeker :) bi iki tane ye o zaman bide kim bilir nasıl yapıyolar bebişler için tutucaz kendimizi artık :)

avmde e bebeke ugramadan gecemedim nasil hevesleniyorum anlatamam allahim tamamina erdirsin insallah.. esimle hevesli hevesli bezden besikten kiyafete mamaya kadar tek tek inceledik
Bende heves ediyorum ama malesef eşim hiç hevesli degil kız kardeşinim bebeginin kalbi durdu 11. Haftada kürtaj oldu çok kötü etkilendi eşimde 4. Aya kadar hiç bebek varmış gibi davranmıycam diyor bende üzülüyorum. İlk hamileligim ama eşim yüzünden hiç sevinemiyorum

Hiç çekmedi canım sorun yok :) midyede metal oranı çok yüksek yeme bence geçer bir süre sonra. Benimde deli gibi cips istemişti hatta sinir oldum reklamlara ama direndim yemedim şimdi geçti istemiyo hiç

benim doktorum cok fazla yeme. hergun tuketme ama nadir olarak yiyebilirsin demisti. birde guvenli bi yerden ye disardan yiyince demisti

Ayyy çok severim.. ama normalde bile çok zararlı.. bir de gebeyiz.. ben olsam 2 tane yerim gözüm kalmasın diye.. ama midye burda yok
cok fena canim cekiyor burdada yok arkadas haftasonu istanbula gitti dedim ona siparis edeyim 3-5 alsin da yiyeyim en azindan nefsim korelsin sanki niye yararli seyleri istemiyosam

Ya zaten 2. Hamilelikte erkekler ilkindeki gibi olmuyor.. varı bunu doya doya yaşayın.. kendini şimart .. etkilenmiştir doğrudur. Ama herkesin başına gelecek diye birşey yok ki arkadaşım..

canim esini bi yandanda anlamaya calis benim esimde öyle cok fazla söz etmiyo ben baya konu ediyorum bebegi hep biseler anlatiyorum.. en son ultrasonda kendisi görunce birde bebek formunu yavastan alinca biraz daha yakin hissettim onun disinda hep biz duygusaliz.. onlar cok sey hissetmiyo bu ilk aylarda

canim caninin istedigi birsey olursa orda olmayan herzaman yazabilirsin biz istanbuldakiler sana ulastirmaya calisiriz. birbirimize herzaman destek olalim olurda canin bisey isterse burdan temin etmeye calisirim ben cnm
Ay canım yaa duygulandım simdi
canim caninin istedigi birsey olursa orda olmayan herzaman yazabilirsin biz istanbuldakiler sana ulastirmaya calisiriz. birbirimize herzaman destek olalim olurda canin bisey isterse burdan temin etmeye calisirim ben cnm
Ayy duygulandım şimdi çok teşekkür ederim

Ayy kizlartv 8 de dikkat bebek var filmi vardi..izledim ara ara duygulandim valla iyice sulugoz olcam bu gidisle dogum sahnelerinde heleki koptum..cok ozel bir an Allah hepimize bu guzel ani tadabilmeyi nasip eder insallah...yaa bu arada sanki 4 5 aylik gibi oldum kizlar ya gobek aldi basi siskinlik var sizlerdede var mi..gaz sorunuda var..

bende izledim cok guzel ya :) amin amin insallah.. bendede ayni durum karnim sisti simdiden. 4 kilo vermeme ragmen pntilonlarim kiyafetlerim hep dar.

Ya zaten 2. Hamilelikte erkekler ilkindeki gibi olmuyor.. varı bunu doya doya yaşayın.. kendini şimart .. etkilenmiştir doğrudur. Ama herkesin başına gelecek diye birşey yok ki arkadaşım..
Çok şükür canım ne isterse alır gelir bir dediğimi iki etmez ama sanki bebege birşey olacakmış gibi hissettiriyor bana moralimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…