2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Katiliyorum canim soylediklerine

Onlar bizden çok çok öndeler sürekli pedagoga götürüyorlar bizde kaç aile pedagog yolu biliyor ki sana uyar uymaz bunu tartısmanın mantıgı yok saglıkla doğsun istersen 10 isim ver

Drunu ara sor canim icin rahat eetsin progestan aliyormuydun
Hayır almıyordum geçen haftaki kontrolde tahlil yapıldı progesteronum 22ymiş normal dedi doktor. Vermedi o yüzden. Birazdan bir daha kontrol edeyim. Eşim de evde değil gelince acile gideriz olmazsa. Bir ağrım filan yok ama.

Normalde olabilir canim geçende benim bi iki damla koyu kahve akinti gelmisti acile gittik kese güzel kanama alani filanda yok dedi progestan 100luk basla dedi acile gidersin icin rahat etmiş olur dualarim bütün sıkıntı icinde olan gebelerle

Allah razı olsun canım. İnşallah bir şey yoktur. Rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize.

avmde e bebeke ugramadan gecemedim nasil hevesleniyorum anlatamam allahim tamamina erdirsin insallah.. esimle hevesli hevesli bezden besikten kiyafete mamaya kadar tek tek inceledik
ben de dışarıda gezmeyi özledim hafta sonu bi yemeğe gidelim dedim 1 saat dayamamadim kardeşim vardı esim sahilde yürümeyi teklif etti ama yok dedim dayanamicam eve zor attım kendimi cok cabuk yoruluyorum hic halim yok (

avmde e bebeke ugramadan gecemedim nasil hevesleniyorum anlatamam allahim tamamina erdirsin insallah.. esimle hevesli hevesli bezden besikten kiyafete mamaya kadar tek tek inceledik
Benimde icim gidiyor ama korkumdan vitrine bile bakamiyorum ilk gebeligimde daha ogrendgimiz gun deli gibi esimle girdik herseyi aliyor gibi begenip fiyat danistik netten surekli biseyler baktik bu sefer hic biseye bakamiyorum inşallah saglikli ilerlerde 6.aydan sonra aldiklarimizida paylasiriz

Kizlar benim canim hep zararli seyler cekiyor ya caninizi istetmek istemem ama soyle 1 kg midye bol limonlu olsada yesem diyorum gozumun onunde midye kabuklari ucusuyor kizlar hakkinizi helal edin nolur size danismak istedim agir metaller icerdigi icin cok zararli hic diger gebeliginde yiyen oldumu bir iki yesem diyorum

Hiç çekmedi canım sorun yok :) midyede metal oranı çok yüksek yeme bence geçer bir süre sonra. Benimde deli gibi cips istemişti hatta sinir oldum reklamlara ama direndim yemedim şimdi geçti istemiyo hiç

benim doktorum cok fazla yeme. hergun tuketme ama nadir olarak yiyebilirsin demisti. birde guvenli bi yerden ye disardan yiyince demisti

bende öyleyim ama bugun sukur gidip yemek yiyebildik az magazada dolasip geldik suan kendimi koltuga attim yine. bitkinlik var esim bile sasiriyo.. gezmeye hayir demem markete bile gidesim yok

Hiç çekmedi canım sorun yok :) midyede metal oranı çok yüksek yeme bence geçer bir süre sonra. Benimde deli gibi cips istemişti hatta sinir oldum reklamlara ama direndim yemedim şimdi geçti istemiyo hiç
ben şimdi sipariş verdim eşime küçük paket olsun diye de tembih ettim canım tuzlu bisey istiyor midem kötü aslında

bende öyleyim ama bugun sukur gidip yemek yiyebildik az magazada dolasip geldik suan kendimi koltuga attim yine. bitkinlik var esim bile sasiriyo.. gezmeye hayir demem markete bile gidesim yok
akşamları tamamen iflastayim yaa oturamiyorum bile midemden cok yanıyor eksiyo tarifsiz yani

Ayyy çok severim.. ama normalde bile çok zararlı.. bir de gebeyiz.. ben olsam 2 tane yerim gözüm kalmasın diye.. ama midye burda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…