- 14 Ekim 2015
- 137
- 111
- 103
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.221
Büyümez mi bebiş kıyamam ona ben allahım bebeklerimizi korusun. Ben bugün yine gordum tombiklesmis gibime geldi :) nedense
Bizde kız olursa mira erkek olursa veli ismini düşünüyoruz.Veli rahmetli kayınpederimin ismi yanına bir işim daha düşünüyoruz ama daha bulamadık malesef.Biz de kız olursa İpek, erkek olursa Yağız düşünüyoruz. Kız olursa bir de Berra ismi var ama ondan emin değiliz.
Cinsiyet için erken gibi geldi.
aile alt tribun bostu bi kac cift ve iki uc aileli cocuk vardi.. sakindi guzeldi ama yan tribunler icin ayni seyleri diyemicegim :)))iyi cesaret etmissin ya :) bir Beşiktaşlı olarak ben korkardim kalabaliktan sesten :)
bizde mila dusunuyoruzBizde kız olursa mira erkek olursa veli ismini düşünüyoruz.Veli rahmetli kayınpederimin ismi yanına bir işim daha düşünüyoruz ama daha bulamadık malesef.
Ben mira ismini rüyamda gördüm eşim göbişimi seviyordu burda mira var diye .Eşime anlattım rüyamı oda ismi çok beğendi.bizde mila dusunuyoruz
Bu ikinci bebiş mi..Ben mira ismini rüyamda gördüm eşim göbişimi seviyordu burda mira var diye .Eşime anlattım rüyamı oda ismi çok beğendi.
Doktor yasaklamadıysa sorun çıkmazKizlaaarr asil heyecan cinsiyetleri ogrendikten sonra baslayacak alisverisler isimlerrr insallah hep birlikte yasariz o gunleri :) bizde ayiptir soylemesi esimle oyle yuzeysel bi yakinlasma yasadik ileri gitmeden sabah epey kahverengi leke geldi 1 aydir gelmemisti leke artik arkadas olmaya karar verdik devam etmedi sukur dr a gitmedim
İnşallah bende duyarim minik kalbini inşallah sabirsizlikla bekliyorum ama gecmiyor günler Rabbim saglikla devam ettirsin akintin cok oluyormuBiliyorum canım korkular hep var.. Biz kalp atışını duyduk şükür ama tamamlayana kadar korkuyor işte insan.. Sağlıkla kucağımıza alırız inş Aralık gelse de cinsiyetleri öğrensek :)
Evet canım. Allah nasip kısmet ederse 2. Olacak. Birde 8 yaşında oğlum var ellerinizden öper Teyze leri.Bu ikinci bebiş mi..
Ben de yanaklarından öpüyorum.. allah gönlüne gore versinEvet canım. Allah nasip kısmet ederse 2. Olacak. Birde 8 yaşında oğlum var ellerinizden öper Teyze leri.
Kizlaaarr asil heyecan cinsiyetleri ogrendikten sonra baslayacak alisverisler isimlerrr insallah hep birlikte yasariz o gunleri :) bizde ayiptir soylemesi esimle oyle yuzeysel bi yakinlasma yasadik ileri gitmeden sabah epey kahverengi leke geldi 1 aydir gelmemisti leke artik arkadas olmaya karar verdik devam etmedi sukur dr a gitmedim
ne guzel bizde mira ve mila arasinda gitgel yaptik ama kesin olarak mila diyoruz simdi :))Ben mira ismini rüyamda gördüm eşim göbişimi seviyordu burda mira var diye .Eşime anlattım rüyamı oda ismi çok beğendi.
ne guzel bizde mira ve mila arasinda gitgel yaptik ama kesin olarak mila diyoruz simdi :))
Hormonlarla alakali olabilir demisti doktor bana. Belki sebep degildir ama. Neyin neden oldugu bilinemiyor her zaman tabiKizlaaarr asil heyecan cinsiyetleri ogrendikten sonra baslayacak alisverisler isimlerrr insallah hep birlikte yasariz o gunleri :) bizde ayiptir soylemesi esimle oyle yuzeysel bi yakinlasma yasadik ileri gitmeden sabah epey kahverengi leke geldi 1 aydir gelmemisti leke artik arkadas olmaya karar verdik devam etmedi sukur dr a gitmedim
Aminn canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.Ben de yanaklarından öpüyorum.. allah gönlüne gore versin
Yusuf ismi herzaman cok sicak gelir banada yusuf peygamberimizin hayasindan dolayi erkek olursa yusuf eymen düşünüyorum hatta canim sen kalp atislarini duymusmuydunBen evlenmeden önce bir hadiste Allahın en sevdiği isimler Abdullah ve Abdurrahman dır diye okumuştum o günden beri oğlum olursa Abdullah olsun derdim eşime söyledim o da uygun buldu ikimizin ailesinde de Abdullah ismi yok :) ama rüyamda çocuğunuz Yûsuf olacak dediler bende rüya içinde Allaha sukur icin fatiha süresini okudum yan oğlum olursa yusufta olabilir Allah kerim artık.. kızımız olursa Babamız Fatima Vildan dedu bende amenna dedim :)yeter ki hayırlı ve sağlıklı olsunlar
ismim bekarken soyadimla beraber 20 harf ti sadece 14 harfi isimlerimdi cift isimliyim resmi durumlarda ve sınavlarda kodlarken zorlanirdim sadece onun haricinde cift isim zorluğu yaşamadım ben pek ama tabi yazının haklılık boyutu da varKızlar iki isim koymayın çocukların psikolojisi için iyi degilmiş. Pedagog Sevil Yavuz'un bu konu hakkında yazısı var ekliyorum ilgilenen okusun diye
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/b...ogru-degil--pembenar-yazardetay-aile-1816026/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?