2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz de kız olursa İpek, erkek olursa Yağız düşünüyoruz. Kız olursa bir de Berra ismi var ama ondan emin değiliz.

Cinsiyet için erken gibi geldi.
Bizde kız olursa mira erkek olursa veli ismini düşünüyoruz.Veli rahmetli kayınpederimin ismi yanına bir işim daha düşünüyoruz ama daha bulamadık malesef.

Doktor yasaklamadıysa sorun çıkmaz

Biliyorum canım korkular hep var.. Biz kalp atışını duyduk şükür ama tamamlayana kadar korkuyor işte insan.. Sağlıkla kucağımıza alırız inş Aralık gelse de cinsiyetleri öğrensek :)
İnşallah bende duyarim minik kalbini inşallah sabirsizlikla bekliyorum ama gecmiyor günler Rabbim saglikla devam ettirsin akintin cok oluyormu

canım doktor olur dediyse sıkıntı olmaz bize sıkıntı yok dedi ilişki de çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz

Hormonlarla alakali olabilir demisti doktor bana. Belki sebep degildir ama. Neyin neden oldugu bilinemiyor her zaman tabi

deeplydisturbed canim benide ekler misin BAT:23 eylül TAHMİNİ DOĞUM:29 haziran YAŞ:22 SAKARYA 2.gebelik(1 kürtaj) en basindan beri kız hissediyorum herseyden once saglikli olsun tabi henüz kalp atisi görmedik Rabbim saglikla buyumelerini nasip etsin

Ben evlenmeden önce bir hadiste Allahın en sevdiği isimler Abdullah ve Abdurrahman dır diye okumuştum o günden beri oğlum olursa Abdullah olsun derdim eşime söyledim o da uygun buldu ikimizin ailesinde de Abdullah ismi yok :) ama rüyamda çocuğunuz Yûsuf olacak dediler bende rüya içinde Allaha sukur icin fatiha süresini okudum yan oğlum olursa yusufta olabilir Allah kerim artık.. kızımız olursa Babamız Fatima Vildan dedu bende amenna dedim :)yeter ki hayırlı ve sağlıklı olsunlar

Yusuf ismi herzaman cok sicak gelir banada yusuf peygamberimizin hayasindan dolayi erkek olursa yusuf eymen düşünüyorum hatta canim sen kalp atislarini duymusmuydun

ismim bekarken soyadimla beraber 20 harf ti sadece 14 harfi isimlerimdi cift isimliyim resmi durumlarda ve sınavlarda kodlarken zorlanirdim sadece onun haricinde cift isim zorluğu yaşamadım ben pek ama tabi yazının haklılık boyutu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…