2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok yakında toplu taşıtlarda yer verecekler bana bu gidişle.. doğru düzgün yediğim de yok.. kocaman bir göbek.. sanırım bu kızından kalan göbek

Ultrasona falan benden meraklı 4 boyutlu ultrason varmış medicalparkta onu yaptıracakmış 2 gün önce babası ameliyat oldu medicalparkta gitmiş doğumu sormuş doktorları araştırmış bu konularda çok meraklı ama bebek hakkında hep bir olumsuzluğu var moralimi bozuyor

Çok şükür canım ne isterse alır gelir bir dediğimi iki etmez ama sanki bebege birşey olacakmış gibi hissettiriyor bana moralimi bozuyor
Allah bozmasın canım.. benimki de gece bile olsa gider alır gebe olduğum için.. ama ilkindeki heyecanı yok.. Canım allah inşallah size de ilo günleri nasip etsin.. özellikle bebeğin tekmelerine dokununca eşin ve sen çok heyecanlanacak ve mutlu olacaksınız, rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Filmi kaçırdım onu bekliodum.. gaz bende de aşırı var normalmiki?

Ay inşallah o günleri görürüm o kadar çok istiyorum ki eşimle cinsiyetini öğrenelim odasını hazırlayalım Allah her isteyene nasip etsin

Bemde eşimin ailesine söylemedik hamile olduğumu kız kardeşi nisanda kaybetti bebegini, hemde ilk torunu ben doğuruncam diyordu kıskanır diye eşim saklıyor. Göbeğin çıksın o zaman anlarlar diyor ama zaten Gelip gittikleri muhtemelen doğumdan sonra haberleri olur

Sürpriz olsun.. allah gorumceni de tez zamanda sevinirsin..

Ben doğudayım.. hiç almas şansım yok

Burda burger bile yok ayol

Ayy kizlarrr siz midye diyince benim de cnm cekti eşime söyledim sadece 1 tane alirim dedi 2 de anlastik :))
Kizlar hakkinizi helal edin nolur ilk defa canim biseyi bukadar cok istedi simdi bu asermemi acaba bulabilirsem eger sizede seve seve gonermek isterim canlarim ayrica istedgniz bisey olursa hic cekinme canim doguda gorev yaptim zorlugunu bilirim

Sürpriz olsun.. allah gorumceni de tez zamanda sevinirsin..
Canım sen ikili test yaptırmışmıydın kızına benim normal haftama göre 1 hafta geride olduğu için acaba sat'a göremi yoksa keseye göremi ölçüm yapacaklarını anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…